Falda Mezar Taşı Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında mezar taşı görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda mezar taşı görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Mezar Taşı Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Mezar Taşı Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan mezar taşı şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında mezar taşı görmek, fal sahibinin kötü hadiselerle yüzleşeceğine yorumlanmaktadır. Kahve falında çıkan mezar taşı, sağlık problemlerinin habercisidir. Falında mezar taşı çıkan kimsenin sıhhati yerindeyse kısa süre içerisinde bir sağlık sorunu yaşayabilir. Fal baktıran kişi bu durumda dikkatli olmalıdır. 

Kahve falında çıkan mezar taşının fincandaki yeri falın yorumlanmasında belirleyici rol oynamaktadır. Şöyle ki; mezar taşı fal fincanının ağız kısmında görülüyorsa bu bir yakınınızın hastalanacağı veya sağlık sorunları yaşayan bir tanıdığınızın durumunun daha da kötüye gideceği anlamına gelir. Kahve falı yorumcularına göre bu falın sahibi kendisine ve yakınlarına, onlarla kurduğu diyaloglarda hassas davranmalıdır. 

Kahve falında çıkan mezar taşı, fal sahibine kin besleyen ve kötülük yapmak için fırsat kollayan kimseye de işaret eder. Bu yüzden falında mezar taşı çıkan kişiler ikili ilişkilerine dikkat etmeli ve kolay kolay kimseye taviz vermemelidir. Falda görülen mezar taşı, vefat haberi almaya da delalet eder. Kahve falında mezar taşı fincanda değil de tabakta görülmüşse falına bakılan kimsenin ailesinden birinin ağır hastalık veya vefat haberini alacağı rivayet edilmektedir.

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.