Falda Mezar Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında mezar görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda mezar görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Mezar Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Mezar Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan mezar şeklini şu şekilde yorumlar: 

Kahve falında mezar görmek, fal baktıran kimse için bir uyarı mahiyeti taşımaktadır. Kahve falı yorumcularına göre falda mezar çıkması, kişinin bugünün derdine düşerek ahireti unutmaması gerektiğine ve öteki dünya için de bir şeyler yapmasının zorunluluğuna ve maneviyata eğilim göstermesi gerektiğine yorumlanır. Eğer falınızda mezar çıktıysa hayır işlerine eğilim göstermeli ve dünyevi zevklerden uzaklaşarak ahirete yatırım yapmalısınız. 

Kahve falında mezar görülmesi, falına bakılan kimsenin namaz ve sadakaya önem vermesi gerektiğine, tüm kötü alışkanlıklardan da sıyrılması gerektiğine yorulur. Fal sahibi bu hususları yerine getirirse huzurlu bir yaşam sürer ve ahireti düşünerek karamsar bir ruh haline bürünmez.

Falda mezar görmek, nazara da delalet eder. Falda çıkan mezar, fincanın kulp bölgesindeyse, fal baktıran kişinin dost bildiği birileri tarafından büyülendiğine işarettir. Bunun için bir hocadan destek alınmalıdır. Fal sahibinin talihini kapatan bu büyü ortadan kalktığında kişi rahatlayacaktır. Falda çıkan mezar, fincanın ağız bölümüne yakın bir yerde bulunuyorsa uzaktaki bir arkadaştan sevindirici bir havadis alınacağına delalet eder. Unutulmaya yüz tutan bu kişi fal baktıran bireyin geleceğine ışık tutacaktır. 

Falda görülen mezar, başa gelecek tüm uğursuzlukların bir sadaka ile savuşturulmasına da delalet eder. Fal sahibi sadakasını eksik etmiyorsa yakın zamanda bir belanın kendisini teğet geçeceği rivayet olunur. Kahve falında çıkan mezar, şekli tabakta gözlemlenirse bu da aldatılan bir mazlumun ahının yerde kalmayacağına yorumlanır. Fal sahibi insanlara haksızlık yapmamalıdır. 

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.