Falda Masa Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında masa görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda masa görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Masa Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Masa Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan masa şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında masa görmek, çoğunlukla iş ile ilgili konularla açıklanmaktadır. Kahve falında çıkan masa şekli, çalışma yaşamınızda ortaya çıkacak mühim gelişmelere işaret eder. Şöyle ki; birkaç gün içinde önemli bir toplantı olduğunun bilgisi gelebilir. Kahve falında görülen masa, genel olarak devlet kapısındaki işler ile yorumlanır. Bunun nedeni ise iş bakımından sıkıntıda olunmasından gelir.

Kahve falı yorumcularına göre falda masa çıkması, işsiz kimseler için iş teklifi almaya veya bir yerlere iş başvurusu yapmanızın vaktinin geldiğine işarettir. Kahve falında masa figürü çoğunlukla yalnız görülse de istisnai durumlarla da karşılaşılabilir. 

Kahve falında masa başında oturan birini görmek, fal sahibinin önemli kimselerden teklifler alacağına delalet eder. Falda görülen yemek masası resmi bir işinizin problemsiz hallolacağına işaret eder. Kahve falında masa görmek, aile fertleri ile önemli bir mesele hakkında istişare yapacağınıza da yorumlanmaktadır. Kahve falında görülen masa çoğunlukla etrafındaki diğer sembollerle beraber yorumlanmaktadır.

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.