Falda Kulak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kulak görmek ne demek? Falında kulak çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan uzun kulak neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kulak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kulak Görmek Ne Demektir?

Falda kulak görmek hasret gidermek demektir. Uzun zamandır görüşülmeyen kişi ile görüşüp hasret giderileceğine yorumlanır. Usta falcıların söylediğine göre falında kulak çıkan kimse uzaklardan bir haber alır. Bu haber onu sevindirecektir çünkü bu haber çok özlediği kimseden gelecek haberdir. Ayrıca uzun zamandır göremediği kimseleri görmek için eline fırsat geçecektir. Bu fırsatı kaçırmayacak ve onlarla görüşüp hasret gidermeye çalışacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kulak görmek kabahat demektir. Fal sahibinin işlediği bir kahabat ile yakın olduğu kimsenin kalbini kırdığından bahsedilir. Bu yorumculara göre fal sahibi genellikle sevdiği kişi ile arasında geçen bir tartışma sonucunda karşısındaki kişinin kalbini kırmış ve bunu telafi etmemiştir diye yorumlanır. Fal baktıran kimse bu hatasını telafi etmezse gittikçe büyüyecek daha kötü noktalara ulaşacaktır. Kendini affettirmesi için erken uyarıdır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan kulak maddi güç anlamına gelir der. Bu yorumculara göre hiç duymadığınız bir yerden bir miktar para gelecektir. Gelecek olan para fal sahibinin hiç ummadığı anda olacak ve tam ihtiyaçı olduğu zamanda hızır gibi yetişecek denir. Paranın miktarı çok olmayacak fakat etkisi büyük olacaktır. Ayrıca bu yorumculara göre falda uzun kulak görmek sizi dinleyen ve kıskanan kimseler olduğunun işaretidir. Konuşmalarınıza ve çevrenizde kimler olduğunu dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.