Falda Kubbe Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kubbe görmek ne demek? Falında cami kubbesi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kubbe neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kubbe Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kubbe Görmek Ne Demektir?

Falda kubbe görmek başarı demektir. Kişinin başarılı ilerlediğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında kubbe gören kimse başarılı adımlar atmaktadır. Fal sahibi bazen bunun farkında olmasa bile aslında başarıya çok yakındır denir. Falda çıkan kubbe elinizi attığınız işte başarılı olacağınıza ve asla pes etmemeniz gerektiğine işarettir.

Kimi falcı için kahve falında cami kubbesi görmek sıkıntıları aşmak manasına gelir. Bu falcıların dediğine göre kişi önüne çıkan engelleri aşacak ve rahata ulaşacaktır. Çektiği bütün sıkıntılar geride kalacaktır. Bu sıkıntılarından kurtulduğu zaman geriye dönüp bakacak ve ne badireler atlattığı, hangi sorunların üstesinden geldiğini görerek manevi haz yaşayacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kubbe çıkması maddi kazanç demektir. Onlara göre faldaki kubbe net görünür şekilde çıkmışsa ve büyük ise o zaman elinize geçecek para miktarının çok büyük olacağı rivayet edilir. Ayrıca borçlardan kurtulmaya da yorumlanır. Eğer kubbe şekli tabakta çıktıysa eline kısa süre içinde beklemediğiniz bir para geçecek denir. Bu para fal sahibinin tam ihtiyacı olduğu zaman gelecek ve onu rahatlatacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.