Falda Köprü Görmek Ne Anlama Gelir

Falda köprü görmek ne demek? Falında köprü çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan köprü neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Köprü Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Köprü Görmek Ne Demektir?

Falda köprü görmek sıkıntı manasına gelir. Kişinin zor bir döneme gireceğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında köprü gören kimse kötü haberler alacağı, maddi sıkıntı yaşayacağı, ruhsal sorunlarla uğraşacağı rivayet edilir. Bu sıkıntılı dönemin ne kadar süreceği fincanda nasıl çıktığına göre yorumlanır. Eğer findanın dibine yakınsa uzun, ağız kısmına yakınsa daha kısa sürecektir denir.

Kimi falcı için kahve falında köprü görmek aşk hayatında durgunluk manasına gelir. Sevgiliyle ya da eşiyle kişinin arasında birtakım husumetler yaşanacaktır. Bu ufak tartışmalar sebebiyle soğuk rüzgarlar esecek ve biraz sıkıntılı günler geçirilecektir. Durumun ne kadar süreceği falda çıkan köprünün uzunluğuna bağlı olarak değişmektedir. Köprünin uzunluğu ile aynı doğrultuda olacağı belirtilir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan köprü olgunluk manasına gelir demiştir. Bu yorumculara göre kişinin daha olgun davranması gerektiği belirtilir. Alacağı kararlarda ve hareketlerinde daha oturaklı ve mantıklı olmalıdır. 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.