Falda Kısrak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kısrak görmek ne demek? Falında kısrak çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kısrak neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kısrak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kısrak Görmek Ne Demektir?

Falda kısrak görmek, uyarı manasına gelr. Etrafınızda yer alan kötü insanlar olarak yorumlanır. Usta falcılara göre falında kısrak çıkan kimse kendine dikkat etmelidir. Etrafındaki kötü niyetli insanların her zaman farkında olmalı ve onlardan gelebilecek zararlara karşı her zaman hazırlıklı olmalıdır. Bu insanlar arkadaş gibi görünebilir fakat fırsat verildiği zaman size zarar vermekten çekinmeyeceklerdir.

Kimi falcı için kahve falında kısrak görmek erkekler için baştan çıkarıcı kadın manasına gelir. Fal baktıran kimse erkek ise tanışacağı güzel ve alımlı kadından söz edilir. Bu kadın hal ve hareketleriyle çok çekicidir ve erkekleri baştan çıkarmayı çok iyi bilir. O kadına karşı dikkatli olmalıdırlar. Kadınların falında kısrak çıkması da yine güzel rakip demektir. Sevgiliniz ya da eşinizin etrafında dolanan ve onun dikkatini çekmeyi başaran bir kadın olduğu ve ona karşı dikkatli olmanız gerektiği rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kısrak tek başına çıktığı zaman evlilik manasına gelir. Bekar kimsenin falında çıkarsa yakın zamanda evlilik göründüğüne yorumlanır fakat kısrak ile birlikte insan şekli görmek düşman demektir. Kısrağın üstünde duran insan kuvvetli düşmana işaret eder ve bu düşman sizi epey zorlayacak kimsedir. Bu düşmana karşı tek başınıza galip gelmeniz mümkün değildir. Birilerinden yardım alarak onu yenebilirsiniz. Güç birliği yapmaya hazır olun denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.