Falda Kırık Çizgi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kırık çizgi görmek ne demek? Falında kırık çizgi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kırık desen neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kırık Çizgi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kırık Çizgi Görmek Ne Demektir?

Falda kırık çizgi görmek tek başına yorumlanmaz. Genelde etrafındaki diğer şekiller ile birlikte yorum yapılır lakin usta falcılara göre falda kırık desen görmek genel anlamıyla beklenen şeyin olmayacağına işarettir. Olmasını ümit ettiğiniz şeyler hakkında yaşayacağınız hayal kırıklığında bahsedilir. Uzun zamandır almayı beklediğiniz bir haber henüz gelmeyecek ve sizi bir süre daha bekletmeye devam edecektir diye yorumlanır.

Kimi falcı için kahve falında kırık çizgi görmek aksaklıklar yaşamak demektir. Bu falcılara göre fal baktıran kimse, bazı aksilikler ve beklenmeyen sorunlar ile karşılaşacaktır. Yolunda giden işlerin aksamalar meydana gelecek ve düzeni biraz bozulacaktır. Düzeni bozulan fal sahibi sıkıntı çekecektir. Kahve falı yorumcularına göre kişi bu süreyi çabuk atlatacaktır. Sakinliğini korumalı ve elinden geldiğince planlı olmalıdır. İşlerin aksama durumuna karşı her zaman bir b planı düşünmelidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.