Falda Kilit Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kilit görmek ne demek? Falında kilit çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kilit neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kilit Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kilit Görmek Ne Demektir?

Falda kilit görmek hasret gidermek manasına gelir. Genellikle olumlu yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falında kilit gören kimse uzun zamandır görmediği biriyle görüşecektir. Görüşeceği kimse aslında sevdiği ve değer verdiği kimsedir. Aralarını ayıran bunca zamandan sonra tekrar bir araya gelerek eskilerden konuşacaklar ve aradaki boşluğu kapatmaya çalışacaklardır. 

Kimi falcı için kahve falında asma kilit çıkması doğru karar verildiğini gösterir. Önemli bir konuda aldığınız kritik kararın doğru olduğuna yorumlanır. Bu falcılara göre verdiğiniz karar hakkında hala daha kafanızada soru işaretleri varsa ve acaba iyi mi yaptım diye düşünüyorsanız böyle düşünmenize gerek yoktur. Verdiğiniz karar sizi zorlamıştır lakin doğru kararı vermişsinizdir.

Kahve falı yorumcularınan bazılarına göre ise falda çıkan kilit iki şekilde yorumlanır. Falda açık kilit görmek iyi manalara gelirken, falda kapalı kilit görmek kötü yorumlanır. Bu yorumculara göre açık kilit sıkıntılarınızın biteceğine ve önünüzdeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir. Kapalı kilit ise sıkıntı ve çetrefil işler demektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.