Falda Kilim Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kilim görmek ne demek? Falında kilim çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kilim neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kilim Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kilim Görmek Ne Demektir?

Falda kilim görmek büyük başarı manasına gelir. Kişinin tahmin edemeyeceği olayların gerçekleşmesine yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falında kilim deseni çıkan kimse için beklentisinin üstünde iyi olaylar gelişir. Örneğin bir öğrenci sınava girip geçer not almayı beklerken en iyi notlardan birisini alabilir ya da çalışan kimse bir maaş ikramiye veya prim beklerken çok daha fazlası verilebilir. Böyle güzel ve beklenenin üstünde gelişmelere yorumlanır.

Kimi falcı için kahve falında kilim görmek sıkıntıların geride kalması demektir. Bu falcıların dediğine göre, kilim desenleri seçilebilir durumdaysa çok hızlı şekilde sıkıntılar bitecektir. Falda kilimin üstünde oturan insan şekli görmek fal baktıran kimseyi temsil eder. Oturması sıkıntıların daha yavaş düzeleceğini gösterse de hepsinden kurtulacağı günler gelecektir diye rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan kilim, kişinin maddi sıkıntılarından kurtulmasının yanında çevresinde yer alan kimselere de yardım etmesi demektir. Yani bu fala göre her zaman fal sahibinin başı sıkışmaz. Çevresindeki insanların da maddi zorluklar yaşadığı rivayet edilir. Bu durumda fal sahibi onlara yardım edecek ve onların yükünü hafifletecektir denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.