Falda Kılçık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kılçık görmek ne demek? Falında kılçık çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kılçık neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kılçık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kılçık Görmek Ne Demektir?

Falda kılçık görmek sözüne sadık kimse manasına gelir. Fal sahibinine ya da çevresindeki bir kimseye yorumlanır. Usta falcılara göre falında kılçık çıkan kimse verdiği sözü tutar. Bu falcılar eğer kişi verdiği sözde durmazsa başına gelecek kötü durumlardan söz eder. Başka bir yoruma göre ise kişiye bir tanıdığı söz vermiştir fakat üzerinden epey süre geçmiştir. Kişi rahat olabilir, sözü unutulmamıştır ve bir müddet sonra yerine getirilecektir.

Kimi falcı için kahve falında kılçık görmek tartışma ve küslük manasına gelir. Bu falcılara göre fal sahibi yakın olduğu arkadaşlarıyla ya da akrabalarıyla bazı meseleler yüzünden tartışma yaşayacaktır. Bu tartışma başlarda küçük olacak fakat sonra büyüyecektir. Sakin kalan taraf olmayı seçmek her zaman kazancınıza olacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kılçık iş yerinde sorunlar yaşamaktır. Çalışan kimselerin özellikle patronuyla ya da yöneticisiyle bazı tartışmalar yaşayacağı ve işinden nefret edeceği yorumu yapılır. Ticaretle uğraşanlar için ise alacak ve borç konusunda sıkıntılar yaşanacağı belirtilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.