Falda Keser Görmek Ne Anlama Gelir

Falda keser görmek ne demek? Falında keser çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan keser neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Keser Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Keser Görmek Ne Demektir?

Falda keser görmek, şaşırmak manasına gelir. Kişinin şaşıracağı gelişmeler yaşayacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında keser çıkan kimse; öğrenciyse sınavlarından beklemediği şekilde iyi notlar alacak ya da sınavda beklediğinden yüksek puan alacaktır. Kişi çalışıyorsa eğer alacağı sürpriz bir teklif ile iş hayatında hiç beklemediği yükselişe ya da maaş artışına sahip olacaktır. Eğer çalışmıyorsa arkadaşlarından ya da eşinden onu çok şaşırtacak bir gezi ya da tatil teklifi alacaktır.

Kimi falcı için kahve falında keser görmek, zevk alınacak şeyler demektir. Bu kişiden kişiye göre değişse de falcılara göre genel anlamda gazmek, eğlenmek, yeni yerler keşfetmek, sevdiğinzi kimselerle buluşmak ve yeni hobiler edinmek olarak yorumlanır. Fal baktıran kimse yapmaktan keyif aldığı şeylere daha fazla vakit ayıracak diye rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda keser çıkması aşk hayatında canlanmak demektir. Eğer fal sahibinin sevgilisi yoksa gördüğü bir kimseden çok etkilenecek ve gönlüne laf dinletemeyecek. Kişi evliyle eğer eşiyle arasındaki aşk yeşerecek ve evliliklerinin neşesi artacaktır. Eğer böyle bir durum söz konusu olmayan kişilerin falında keser çıkmışsa yorumculara göre bu kişi kendine vakit ayıracak ve kendinde yeni değişiklikler yapmaya karar verecek ve yeni görünüme kavuşacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.