Falda Kemik Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kemik görmek ne demek? Falında kemik çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kemik neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kemik Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kemik Görmek Ne Demektir?

Falda kemik görmek umutların tekrar yeşermesi anlamına gelir. Usta falcılara göre falında kemik çıkan kimse umudunu kaybettiği, artık olmayacak diyerek vazgeçtiği konularda yeni bir umut ışığı görecektir. Bu ışık, azmini geri kazanmasını sağlayacak ve işi sonuna kadar götürerek tamamlama gayreti verecektir. Sonunda başarı ve mutluluk onu beklemektedir.

Kimi falcı için kahve falında kemik görmek boşa harcanan vakit demektir. Bu falcılara göre fal baktıran kimse vaktini boşa harcıyordur. Sadece vaktini değil aynı zamanda parasını ve emeğini de boşa harcamaktadır. Falcılar hayal aleminden çıkıp gerçeklere dönmesini tavsiye ederler. Vakit önemlidir, olmayacak duaya amin demek her zaman kaybettirir.

Bazı kahve falı yorumcularının dediğine göre falda çıkan kemik mutlu olacağınız bir dönemi işaret eder. Bu dönemde çevrenizdeki insanlarla sıkça vakit geçirecek, sosyalleşecek ve bol keyif alacaksınız yorumu yapılır. Fal sahibi için rüya gibi bir dönem olacaktır fakat bu dönem geldiği gibi hızlıca geçecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.