Falda Kelebek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kelebek görmek ne demek? Falında kelebek çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kelebek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kelebek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kelebek Görmek Ne Demektir?

Falda kelebek görmek kısa sürecek mutluluk manasına gelir. Usta falcılara göre falında kelebek çıkan kimse alacağı iyi haberle ya da karşılaştığı güzel olay karşısında çok fazla sevinmemelidir çünkü güzel gelişmenin arkasında sizi sıkıntıya sokacak gelişmeler yaşanacaktır. Mutluluk sarhoşu olan zararda çıkar derler.

Kimi falcı için kahve falında kelebek görmek aşk manasına geilr. Bu aşk, kolay olmayacaktır. Zorlu sınvalardan geçmeniz gerekecektir. Falcılara göre sabredemeyen ya da zahmet çekmeyenlerin gerçek aşka ulaşamayacağına ve onlar için kısa süreli güzel bir anı olarak kalacağına yorum yaparlar.

Bazı kahve falı yorumcularının dediğine göre falda çıkan kelebek karşınıza çıkacak insanlara dikkat etmeniz karşısında uyarıdır. Özellikle karşı cinsten olan birisi sizi etkilemeyi başaracak ve ona karşı farklı hisler besleyeceksiniz fakat o kişi bunları hak ediyor mu etmiyor mu iyi düşünmeniz gerekir. Yoksa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz derler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.