Falda Kaşık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kaşık görmek ne demek? Falında kaşık çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kaşık neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kaşık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kaşık Görmek Ne Demektir?

Falda kaşık görmek, seyahat demektir. Seyahat planlarının gerçekleşeceğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında kaşık gören kimse bir süredir yapmak istediği fakat bir türlü fırsat bulamadığı tatile gider. Bu sadece tatil değil gezi de olabilir. Fal baktıran kimse beklediği fırsatı yakalayacak ve istediği yere gezmeye gidecektir.

Kimi falcı için kahve falında kaşık görmek hata demektir. Genellikle özel hayatta yapacağınız hatalara yorumlanır. Bu falcılara göre sevdiğiniz kişi ile aranızda geçen bazı durumlarda hatalar yaptığınız rivayet edilir. Bu hataları düzeltmek yerine daha da üzerine ekleyerek aranızdaki sevgiyi yıpratıyorsunuz denir. Bunu yapmaya devam ederseniz kötü sonuçlar ortaya çıkacaktır. Falcılar kişinin sakin kalmasını ve aradaki sorunları ertelemek yerine anında çözüme kavuşturulmasını tavsiye ederler.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kaşık söz tutmak demektir. Bu yorumculara göre kişi verdiği söze sadık kimsedir. Başkalarına eğer bir söz vermişse o sözü mutlaka yerine getirir. Bu uğurda çok sıkıntı çekse de sözünün eri olmanın gereklerini yaparak sonuca ulaşır ve içini rahatlatır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.