Falda Kartal Gözü Ne Anlama Gelir

Falda kartal gözü görmek ne demek? Falında kartal gözü çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kartal gözü neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kartal Gözü Ne Anlama Gelir

Falda Kartal Gözü Ne Demektir?

Falda kartal gözü görmek; şan, şöhret, ün manalarına gelir. Çevrenizde gözde kimse olmaya yorumlanır. Usta yorumculara göre falında kartal gözü çıkan kimse, çalışıyorsa iş çevresinde, çalışmıyorsa sosyal çevresinde isim yapar. Yaptıklarıyla onlara örnek olur ve saygı duyulan kimse haline gelir.

Kimi falcı için kahve falında kartal gözü çıkması yolunda gitmeyen işlerinizin rayına oturacağına işarettir. Bu falcılara göre yaşadığınız sıkıntılar ve bir türlü çözemediğiniz meseleler artık dert olmayacak ve kafanıza takılan durumlar yatağında akan nehir gibi akıcı şekilde çözülerek fal sahibini ferahlatacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan kartal gözü galibiyet demektir. Onlara göre fal baktıran kimse rakiplerine ve düşmanlarna karşı zafer kazanacaktır. Her zaman rakiplerinden daha üstün olacak ve onların yapacağı hamleleri tahmin ederek rekabette bir adım önde olacaktır. Ayrıca yorumcular fal sahibinin başarısının sadece rakebette değil özel hayatında da olacağını ve ikili ilişkilerde bu başarıyı göstereceğini rivayet ederler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.