Falda Karınca Görmek Ne Anlama Gelir

Falda karınca görmek ne demek? Falında karınca çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan karınca neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Karınca Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karınca Görmek Ne Demektir?

Falda karınca görmek huzur manasına gelir. Usta falcılara göre falında karınca gören kimse sıkıntılarından kurtularak huzura erer. Ayrıca falcıların bazıları, huzura ermek kavramını hayatta yapılacak değişikliğe yorumlar. İş değişikliği, ev değişikliği ya da şehir değişikliği yapılarak daha huzurlu ve daha keyfili günlere ulaşılacağı rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında karınca görmek iki zıt anlama gelir; doğum ve ölüm... Bu falcılara göre ağır hastası olan kimsenin falında karınca çıkarsa o hastalın vefat edeceği yorumu yapılır. Evli ve çocuk isteyen kimsenin falında karınca çıkarsa bebek müjdesidir. Fal sahbine göre farklı manalara yorumlanır.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda çıkan karınca yardım demektir. Karıncalar ekip olarak çalışan ve birbirine yardım eden hayvanlara en güzel örnektir. Bu yüzden yorumculara göre başınız dara düştüğünde yardım alacağınız kişiler olduğuna yorumlanır. Aynı şekilde çevrenizden birinin yardıma ihtiyacı olduğu zaman sizin yardımcı olmanız ve sonundaki mutluluğu paylaşmanız gereklidir denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum