Falda Kapı Tokmağı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kapı tokmağı görmek ne demek? Falında kapı tokmağı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kapı tokmağı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kapı Tokmağı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kapı Tokmağı Ne Demektir?

Falda kapı tokmağı görmek yardım almak manasına gelir. Genellikle fikir konusunda yardım almak şeklinde yorumlanır. Usta yorumcuların dediğine göre falında kapı tokmağı gören kimse bir konuda bir bilene akıl danışır. Bu kişi konu hakkında bilgi sahibidir ve tecrübelidir. Ondan alacağı akıl ile kararını vereceği rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında kapı tokmağı görmek yeni açılacak kapılar manasına gelir. Bu falcılar; öğrenci kimse için gireceği sınavda başarılı olacağını, iş arayanın iş bulacağını, ailesine dargın olan kimse için evin kapılarının tekrar açılacağını söyler. Kapı tokmağı yeni fırsatlara ve yaşanan kötü olayların geride bırakılmasına yorumlanır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan kapı tokmağı aşk demiştir. Bu yorumcular faldaki kapı tokmağını kalp kapısı olarak yorumlar. Onu çalacak kimseden bahseder. Fal baktıran kimse için yeni aşk ve yeni gönül macerası olacağı rivayet edilir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.