Falda Kamçı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kamçı görmek ne demek? Falında kamçı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kamçı neye işarettir? İşte cevaplar..
Falda Kamçı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kamçı Görmek Ne Demektir?

Falda kamçı görmek sıkıntı demektir. Huzuru bozacak olaylara yorumlanır. Usta falcılara göre falında kamçı gören kimsenin zorlu bir döneme gireceğinden bahsedilir. Bu dönem zor kararlar alınacak, olumsuzluklar üst üste gelecek ve sabır taşınızın dayanıklılığı sınanabilir. Tüm bu olumsuzluklara karşı sakin kalmanız faydanıza olacaktır çünkü bu bir sınavdır ve sonu mutluluktur.

Kimi falcı için kahve falında kamçı görmek temkinli olmak demektir. Aslında bunun bir uyarı olduğu ve hareketlerinize dikkat etmeniz gerektiği rivayet edilir. Bu falcılara göre yapacağınız işleri tekrar gözden geçirmeli ve karar vermeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Ayrıca falcılar engebeli yerde yürürken attığınız adımlara nasıl dikkat ediyorsanız hayatınızın her evresinde o derece dikkatli olmanız gerekir derler.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kamçı nedir sorusuna sizi kamçılayacak durumlardır cevabını vermişlerdir. Sizi sevmeyen ve iyi olmanızı istemeyen kimseler hareketleriyle ve söylemleriyle üzerinizde baskı kurmaya çalışacaklar ve sizi sindirmeye çalışacaklardır fakat bu hareketler sizde kamçı etkisi yapmalı, sizi daha çok şahlandırmalı ve onlara karşı dik durmanızı sağlamalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.