Falda Kama Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kama görmek ne demek? Falında kama çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kama neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kama Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kama Görmek Ne Demektir?

Falda kama görmek uyarı manasına gelir. Başkalarına aldanılmaması gerektiği yorumu yapılır. Usta yorumcuların dediğine göre falında kama gören kimse başkalarının sözlerine uyup işe kalkışmamalıdır. Yapacağı işleri önce kendisi incelemeli ve risklerini araştırmalı sonra buna göre hareket etmelidir. Başakalarının gazına gelerek yapılan işlerde başarısız olabilir ve onların ağzına bakarak yanlış kararlar verebilirsiniz. 

Kimi falcı için kahve falında kama görmek mutluluk manasına gelir. Huzurlu günlere yorumlanır. Bu falcılara göre fal sahibi sıkıntılarından kurtulacak ve huzura erecektir. Ayrıca hayatında meydana gelecek yeni gelişmeler ile birlikte eskisine göre çok daha güzel ve mutlu günler onu bekliyor olacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kama çıkması rakip demektir. Onlara göre bu rakip oldukça dişlidir ve yenmek kolay olmayacaktır. Fal baktıran kimse rekabete iyi hazırlanmalıdır. Ayrıca kimi yorumcuya göre kama rakipten çok düşmandır. Bu düşman gizli gizli arkanızdan oyunlar çevirebilir. Böyle senaryolara karşı her zaman hazırlıklı olmanızda ve adımlarınızı kontrollü atmanızda fayda vardır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.