Falda Kalın Çizgi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kalın çizgi görmek ne demek? Falında kalın çizgi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan çizgi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kalın Çizgi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kalın Çizgi Görmek Ne Demektir?

Falda kalın çizgi görmek, yol manasıan gelir. Genellikle kalın çizgiler yollar olarak yorumlanır. Usta falcılara göre falında kalın çizgi gören kimse için falda yol görmek ile aynı anlamları kullanmışlardır. Bu falcılara göre falda tek çizgi görmek işlerinizin düzeleceğine ve rayına oturacağına işarettir.

Kimi falcı için kahve falında kalın çizgi görmek maddi sıkıntı demektir. Falcıların dediklerine göre kalın çizginin uzunluğu önemlidir. Çizgi ne kadar uzunsa çekilecek sıkıntının o kadar uzun süreceği rivayet edilir. Kalın ve kısa kalın çizgi ise kısa süreli ve ufak bir sıkıntıya işarettir. 

Kahve falı yorumcuları ise falda kalın çizgi çıkması hakkında yolculuk tabirini kullanmışlardır. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse yakın zamanda bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolun rahat olacağını ve olumlu anlamlara yorumlanabileceğini belirtmişlerdir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.