Falda Kalem Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kalem görmek ne demek? Falında kalem çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kalem neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kalem Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kalem Görmek Ne Demektir?

Falda kalem görmek duyguları açığa vurmak demektir. Usta falcılara göre falında kalem çıkan kimse duygularını açıklayacaktır. Hep açıklamak istediği fakat çekindiği şeyleri söyleyecek ve rahatlayacaktır. Bu durum aynı şekilde fal sahibi için de olabilir. Size karşı duygularını açıklamak isteyen kimse gelip bunları söyleyebilir. Olumlu ya da olumsuz eleştiriler duyabilirsiniz, her iki duruma karşı hazır olun denir.

Kimi falcı için kahve falında kalem görmek haber manasına gelir. Bu falcılar bir süredir görüşmediğiniz kimse hakkında kulağınıza gelecek haberden bahseder. Haberin iyi mi kötü mü olduğu faldaki diğer şekillere göre yorumlanır fakat her ne şekilde olursa olsun bu kimseyi arayacak ve halini hatrını soracaksınız denir. 

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda çıkan kalem başarıdır demiştir. Bu yorumculara göre; öğrenci kişi derslerinde başarılı olacak, çalışan kimse iş hayatında istediğini elde edecek, tüccar kişi işlerini büyütecek, çalışmayan kimse ise kafasında planladığı şeyleri hayata geçirecek ve olumlu sonuçlar alacaktır denir. Fal baktıran kimse için olumlu gelişmeler yaşanacağı rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.