Falda Kaftan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kaftan görmek ne demek? Falında kaftan çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kaftan neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kaftan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kaftan Görmek Ne Demektir?

Falda kaftan görmek fırsat manasına gelir. Fırsatlardan istifa edileceğine ve hayatın değişeceğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında kaftan gören kimsenin karşısına büyük fırsatlar çıkar. Bu fırsatları değerlendiren kişi sahip olduğundan çok daha iyi yaşantıya kavuşur. Gerek maddi gerek manevi ihtiyaçlarını karşılar ve daha ferah, daha murlu bir hayata ulaşır.

Kimi falcı için kahve falında kaftan görmek güç manasına gelir. Bu falcılar, fal baktıran kimsenin elde edeceği güç ile birlikte kendine olan güveni artacak, çevresi değişecek ve rahatlayacak derler. Kişi sahip olduğu güçü faydalı işlerde ve adil şekilde kullanırsa gücü artacak denir. Eğer hak ve adalet duygusunu kaybeder, gücüne güvenerek işlerini yapmaya kalkarsa yarı yolda kalacağını ve daha kötü durumlara düşeceğini söyleyerek kişiyi uyarırlar.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kaftan rakiplere karşı galip gelmek demektir. Onlara göre fal sahibi rekabet ettiği kimselerin önüne geçecektir. Hatta yorumcuların kimisi rakip değil düşmanlara karşı alınacak galibiyete işarettir derler. Düşmanlık etmeye çalışan kimselerin başarısız olup bundan vazgeçmelerine işaret eder.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.