Falda Jandarma Görmek Ne Anlama Gelir

Falda jandarma görmenin anlamı ve yorumu nedir? Kahve falında çıkan jandarmanın nelere işaret ettiği ve ne gibi mesajlar taşıdığı tüm açıklamalarıyla burada...
Falda Jandarma Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Jandarma Görmenin Anlamı Nedir?

Falda jandarma görmek, arada kalmak demektir. Fal baktıran kişinin, iki yakın arkadaşının birbirine küs olmasından dolayı arada kaldığına işaret eder. Aradaki gerginliğe ve küslüğü fal sahibi son noktayı koyacak ve aralarının düzelmesini sağlayacak. Bu nedenle faldaki jandarma simgesi oldukça hayırlıdır.

Kahve falı yorumcularından bazıları, falda çıkan jandarma ile ilgili zorlukları başarmak tanımı yapar. Kişi karşılaştığı zorlukların ya da aldığı zorlu görevlerin üstesinden gelmeyi becereceğine işaret eder. Bunu ise güçlü olan karakterine ve becerikli olmasına borçludur. Bazı ünlü fal yorumcuları da bu zorluğu eski sevgiliye duyulan hasret olarak açıklar. Eğer fal sahibi sabırlı olabilirse bu hasret yerini mutluluğa bırakacak.

Kimi falcı da, kahve falında çıkan jandarma simgesinin fincanda yoksa tabakta mı çıktığına dikkat çeker. Falda beliren jandarma simgesi, fincan tabağında çıkarsa kişinin yüksek olan özgüvenini temsil eder. Şayet jandarma simgesi fincan da çıkarsa kişinin toplumda sözüne değer verildiğini gösterir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.