Falda İskelet Görmek Ne Anlama Gelir

Falda iskelet görmenin anlamı ve yorumu nedir? Kahve falında görünen iskelet simgenin nelere işaret ettiği ile ilgili aklınıza takılan tüm sorulara cevap veriyoruz.
Falda İskelet Görmek Ne Anlama Gelir

Falda İskelet Görmenin Anlamı Nedir?

Falda iskelet görmek, üzüntü ve keder anlamına gelir. Fal sahibi, bu aralar yaşayacağı büyük üzüntü ve keder yüzünden dolayı perişan olacak. Bu durumdan ancak çevresindekilerin vereceği büyük destekle kurtulabilecek. Bu bağlamda fal baktıran kişi, arkadaşlarını hiçbir zaman ihmal etmemeli.   

Kahve falı yorumcularından bazıları, bu falın kişinin uzun zamandır haber alamadığı kişiye işaret ettiğini belirtir. Falda görünen iskelet simgesi, fal sahibinin haber alamadığı arkadaşının büyük bir hastalığa sahip olduğuna ya da öldüğüne işaret eden bir fal simgesidir. Bu nedenle fal sahibi bu kişinin ne durumda olduğunu en kısa zamanda öğrenmeli ve ziyaretine gitmeli.

Kimi falcı da kahve falında çıkan iskelet simgesini miras olarak nitelendirir. Fal sahibinin hiç beklemediği bir yerden kendisine gelecek olan mirasa işaret eder. Ancak bu mirasın yanı sıra eşinizle ya da sevgilinizle aranızdaki sorunlar her geçen daha da büyüyecek. Eğer fal sahibi dur demezse ayrılık kapıda...

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.