Falda Hortum Görmek Ne Anlama Gelir

Falda hortum görmenin anlamı ve yorumu nedir? Kahve falında görülen hortumun nelere işaret ettiği ile ilgili aklınıza takılan tüm sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.
Falda Hortum Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Hortum Görmenin Anlamı Nedir?

Falda hortum görmek, hortum simgesinin fincanda beliren yerine göre farklı anlamlara sahiptir. Kahve fincanının dibinde görünen hortum simgesi, kişiye destek olan kimseler olduğu anlamına gelir. Fincanın kenarında çıkan hortum ise kişinin arkasını kollayan kişilerin olduğu anlamındadır.

Kahve falında hortum çıkması, gizli düşman anlamına da gelir. Kişinin hayatını alt-üst etmeye çalıştığına ve başarılarının kesilmesine çalıştığını gösteren gizli bir düşmandır. Sürekli olarak fırsat kollayan bu gizli düşmanın amacına ulaşamayacağına yorumlanır.

Kahve falı yorumcularından bazıları, kişinin ayrılık yaşayacağı şeklinde yorumlamıştır. Ancak falda görülen hortum, kalıcı değil, geçici bir ayrılığı simgeler. İş seyahati, okul, gezi, tatil gibi kısa süreli olacak ayrılığın habercisidir.   

Birçok ünlü fal yorumcusu, falda görülen hortumu kişinin mal ve para kaybı yaşayacağı şeklinde yorumlamıştır. Fala baktıran kişi için çok zor günlerin habercisidir. Ancak kısa bir süre içerisinde tekrar kendini toparlayacağını da müjdeler. Kişinin en yakın arkadaşlarından bu süreçte çok büyük destek göreceğine yorumlanır.

Kimi falcı, falda çıkan hortum simgesini şifa olarak nitelendirmiştir. Kişinin uzun zamandır mücadele verdiği hastalığını yeneceğini müjdeler. Eğer fal sahibi hasta değilse, çevresinde hasta olan birinin sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Falda bahçe hortumu görmek, kişinin çalışmalarına devam etmesi anlamına gelir. Ünlü fal yorumcuları, fal sahibinin hedefine çok yakın olduğu ancak biraz daha çalışması gerektiği şeklinde yorumlamıştır. Falda çıkan bahçe hortumu, kişinin kariyerini yükselteceğine işarettir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum