Falda Davul Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında davul görmek falcılar tarafında farklı şekillerde yorumlanabilir. Falda davul görmek fal bakan kişiler tarafından şu şekilde yorumlanıyor;
Falda Davul Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Davul Görmek Ne Demektir

Falda davul görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında davul görmek, kısa zamanda kulağınıza belli başlı havadislerin geleceğine yorulur. Duyacağınız bu haberler sizi şaşırtabilir ve hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir. Falda davul görmek, bazen de söylentilere, dedikodulara işaret eder. Hakkınızda yapılan yalan yanlış dedikoduları duyduğunuz zaman bu duruma düşmek sizi üzecektir. Falda davul şeklinde bir sembolün çıkması, çevrenizdeki kibirli insanların sizin hakkınızda çıkarttığı dedikodulara işaret eder. Fincanın kenar kısmında davul figürünün görülmesi ise sizinle uzaktan yakından ilgisi bulunmayan haberler duyacağınız manasına gelir. Kahve tabağında görülen davulun anlamı; yakın zamanda duyacağınız haberlere önem vermemeniz sizin için en hayırlısı olacağına işarettir çünkü bu duyduğunuz şeyler gerçeklik payı olmayan asılsız duyumlardan ibarettir.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda davul simgesi görmek, fal sahibinin borçlarının zamanla azalacağına işaret eder. Bu fal, kısa sürede borçlarınızı kapatabilecek bir güce geleceğinizin habercisidir. Kahve falında davul çaldığınızı görmeniz, ağzınızda çıkan sözlere dikkat etmeniz gerekliliği hakkındadır. Söyleyeceğiniz sözlere dikkat etmeniz gerekecektir yoksa sözleriniz farklı yerlere kaydırılarak dedikodunuz yapılabilir.

 

Kahve falında davulcu görmek: Güzel sözler duyacağınız anlamına gelir. Sevdikleriniz sizi yere göğe sığdıramadıklarına, size olan sevgilerini adeta haykırarak dile getireceklerine yorulur. Bu fal bekar biri için, yakında sevdiği kişiden evlilik teklifi alabileceğine yorulur. Aynı zamanda, işinde başarılı olacağı manasına da gelir.

 

Kahve falında davul ne demektir? Kahve falında görülen davul; etrafınızda dolaşan sözlere aldırmamaya gayret etmeniz gerekeceğine işarettir. Fal sahibinin bu gibi oyunlara gelmemesine, duyacağı sözleri es geçmesi gerekir. Dedikodulara takılırsanız bu size mutsuzluktan başka bir şey vermeyecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.