Falda Dağ Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında dağ görmek birçok falcı tarafından farklı şekillerde yorumlanır. Kahve falında görülen dağ, fal bakanlar tarafından şu şekilde yorumlanıyor;
Falda Dağ Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Dağ Görmek Ne Demektir

Falda dağ görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve fincanında dağ sembolünün çıkması, birden farklı şekilde yorumlanır. Bazı falcılara göre bu simge çok hayırlara yorumlanır. Fal yorumcularına göre falda dağ görmek; kişinin mevki ve makam atlamasına, kariyerinde yükselmesine ve saygınlığının artacağı şeklinde yorumlanır.

Kahve falında dağ görmek; bazı kahve falı yorumcularına göre, kazancınıza haram para karıştırmamanız gerektiği konusunda uyarıda bulunur. Kahve falında dağ zirvesi görmeniz ise; iş ve eğitim hayatınızda yükseleceğinize ve büyük başarılara imza atacağınıza işaret eder.

Kahve falında dağ tepe görmek: Eğer kahve falınızda dağ ve tepeleri art arda sıralanmış bir şekilde görürseniz bunun manası; uzun zamandır planladığınız, ihtiyacınız olan tatile sonunda çıkacağınıza ve böylelikle rahatlayacağınız bir dönemgeçireceğinize delalet eder. Kahve falında dağın tepesinde olduğunuzu görmek, tüm engelleri aşarak hayalini kurduğunuz başarıya ulaşacaksınız demektir. Kahve falında dağa tırmanmak ya da dağa tırmanan insanlar görmek; başarılı olmak için daha da mücadele etmeniz gerektiği anlamına gelir. Kahve fincanı veya kahve tabağında dağ sembolü görmek; eşiniz ya da çok sevdiğiniz bir kişi tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağınıza ve bu durumda çok üzüleceğinizin habercisidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum