Falda Başlık Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında başlık görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanır? Falda görülen başlık sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? Falınız ile ilgili merak ettiğiniz her şey yazımızda...
Falda Başlık Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Başlık Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan başlık şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında başlık görmek, çoğunlukla olumsuz havadislerin alınacağı anlamına gelir. Kahve falında başlık çıkması, fal sahibinin şahsi olarak bir takım konularda sorun yaşayacağına ve düştüğü vaziyetlerden onu kurtarmak isteyen birilerinin olduğuna yorumlanır. Kahve falında çıkan başlık, çok da iyiye yorulmaz ve uyarı mahiyeti taşır. 

Bu fal kişinin etrafındaki tehditlere karşı çok dikkatli olması gerektiğine dair bir uyarı niteliğindedir. Falda görülen başlık sembolü, kahve falı yorumcuları tarafından kişinin parasal olarak çok ciddi sorunlar yaşadığına ve bu problemden sıyrılmak için çok uğraşması gerektiğine yorulur.

Falında başlık çıkan kimselerin, çoğunlukla yakınlarından zarar görebilecek ve korunma gereksinimi duyan insanlar olduğu rivayet olunmaktadır. Kahve falında başlık takan birini görmek ise fal sahibinin çevresinde her lafını dert eden ve onu güç durumlara sokacak birilerinin olduğunun alametidir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.