Falda Bahriyeli Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında bahriyeli görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanır? Falcılara göre kahve falında görülen bahriyeli asker ne gibi anlamlar içermektedir? Falınız ile ilgili merak ettiğiniz her şey yazımızda...
Falda Bahriyeli Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Bahriyeli Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan bahriyeli şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında bahriyeli görmek, fal sahibinin yaptığı işlere birinin müdahele edeceğine ve bu sıkıntıdan metanetli bir şekilde sıyrılacağına delalet eder. Falda bahriyeli çıkması, kişinin seyahate çıkan bir akrabasının döneceğine ve sevineceğine yorumlanır. Kahve falında çıkan bahriyeli asker, fal baktıran bireyin uzun süredir beklediği bir havadisi öğreneceğinin ve bu habere yakınlarıyla sevineceğinin müjdecisidir. 

Kahve falı yorumcularının bir kısmına göre ise falda görülen bahriyeli asker, kişinin etrafında, çalışma ortamında veya özel hayatında kendisine fenalık etme gayretinde olan insanların olduğu ve bu tehlikeli durumu yakın dostlarının sayesinde öğreneceğine işarettir. Fal sahibi bu art niyetli kişileri derhal hayatından defedecektir.  

Falda görülen birden çok bahriyeli, falına bakılan bireyin bir seyahate çıkacağına ve bu eyahatte ummadığı biriyle karşılaşacağına yorulur. Falda çıkan bahriyeli asker figürü, ulaşılması zor bir sevdaya da delalet eder. Fal sahibi karşı cinse çok bağlanacak ve gözü ondan başkasını görmeyecek. Kişi bu durumda dikkatli davranmalı ve hayatına çeki düzen vermelidir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.