Falda Badem Şekeri Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında badem şekeri görmek falcılar tarafından nasıl değerlendirilir? Falda çıkan badem şekeri sembolünün içerdiği bütün anlamları yazımızda bulabilirsiniz.
Falda Badem Şekeri Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Badem Şekeri Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan badem şekeri şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında badem şekeri görmek, fal sahibinin hayatında diyabet rahatsızlığı olan birinin varlığına ve kişinin bu hastayla ilgilenmediği takdirde ilerde bu durumun onu vicdanen rahatsız edeceğine yorumlanır. Kahve falında badem şekeri çıkması, fal baktıran kimselerin sağlık problemleri olan yakınlarıyla ilgilenmek istedikleri halde iş ve aile yaşamındaki yoğunluklar sebebiyle buna fırsat bulamadıklarına da işaret eder. Kişi çalışma hayatının ve ailesinin önemini idarak ettiği kadar kendisine ihtiyaç duyan kimselere de el uzatmasını bilmelidir. 

Kahve falı yorumcularına göre falda görülen badem şekeri, falına bakılan bireyin sevdiği ancak şu sıralar kızgın olduğu kimselerden son günlerde uzak durmaya çalıştığına delalet eder. Fal sahibi karşısındakini ne kadar severse sevsin araya gurur meselesi girdiğinde çekilen acı daha da artacak ve bu durum kişiyi çok yıpratacaktır. Falında badem şekeri çıkan kimseler, bu dönemlerde her şeyi gurur meselesibe çevirmeden yüreğinin sesine kulak vermeyi denemelidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.