Fakir Vienna Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Tek başınıza kahve içmek istediğinizde en kısa sürede kahvenizi demleyecek Fakir Vienna filtre kahve makinesi özellikleri ve yorumlarını inceledik.
Fakir Vienna Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Hem eşsiz bir kahve keyfi sürmek hem de mutfağınızda dekoratif bir görüntü oluşturmak istiyorsanız Fakir Vienna filtre kahve makinesi tam size göre bir seçim olacaktır. Kahve demleme süresi ve kıvamı ile kullanıcıları kendisine hayran bırakan cihaz aynı zamanda şık ve sade görüntüsüyle de bulunduğu ortamın havasını değiştirir. Basit kullanıma sahip olmasının yanında oldukça işlevseldir.

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Aşırı Isınma EmniyetiYok
Demlik kapasitesi350 Ml
Cam HazneYok
Güç750 W
Kahve ÖğütücüYok
Sıcak Tutma ÖzelliğiYok
Otomatik KapanmaVar
Damlama ÖnleyiciVar
Su Seviyesi GöstergesiYok
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir Vienna
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Vienna İnceleme

Bireysel kullanım için oldukça pratik bir çözüm olan Fakir Vienna filtre kahve makinesi, hızlı çalışma özelliğinin yanında lezzetli kahveler demlemesi sayesinde sürekli kullanacağınız bir ürün olacaktır. Demlenen kahvenin birikmesini sağlayan seramik bardağı sayesinde ekstra bir bardağa gerek duymadan kahvenizi tüketebilirsiniz. Cihaza ait olan seramik bardak, aynı zamanda kahvenizin uzun süre sıcak kalmasına da yardımcı olur.

İşte, kahve severlerin her an kendi zevkine göre kahve demleyebileceği Fakir Vienna ile ilgili tüm detaylar;

Fakir Vienna Tasarım

Fakir Vienna Tasarım

Küçük boyutlara sahip olması nedeniyle yanınızda dahi taşıyabileceğiniz Fakir Vienna filtre kahve makinesi, tek kişilik kullanım için oldukça idealdir. Siyah renk ile tasarlanan ürün oldukça şık ve kaliteli bir görüntü sağlar. Çıkarılabilir kalıcı filtresi ile temizliği de oldukça kolaylaştıran cihaz, seramik bardak ile birlikte tasarlanmasından dolayı oldukça hijyenik ve sağlıklı bir seçim olacaktır. 

Fakir Vienna Güç

Fakir Vienna Güç

Fakir Vienna filtre kahve makinesi, güç konusunda da sizleri memnun edecek bir üründür. 750 W güce sahip cihaz, en iyi şekilde kahve demleme işlemi yaparken aynı zamanda enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar. Düşük güçte çalışmasına rağmen oldukça hızlı ve lezzetli kahveler demlemesi ile bilinir. Tek yaşayanlar ya da iş yerinde bireysel kahve demlemek isteyenler için son derece doğru bir karar olacaktır.

Fakir Vienna Kapasite

Fakir Vienna Kapasite

750 W güçle çalışan Fakir Vienna filtre kahve makinesi 350 ml su doldurma alanına sahip olduğu için küçük ve kullanışlı bir cihazdır. Küçük fincanlar için 2 kişilik, kupa bardaklar için tek kişilik kahve demler. Kendi içerisinde bulunan seramik bardağı, kahvenin maksimum miktarı sığacak büyüklükte yapılmıştır. Cihaza ait bu bardak, sağlıklı olduğu kadar şık görüntüsüyle de kullanıcıların beğenisini toplamıştır.

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Filtresi

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Filtresi

Lezzetli kahveleri ile bilinen Fakir Vienna filtre kahve makinesi, aynı zamanda kullanım kolaylığı sağlamasından dolayı kullanıcıların favori ürünü haline gelmiştir. Fakir Vienna filtre kahve makinesi filtresi çıkarılabilir olmasından dolayı temizlik işlemleri de oldukça kısa bir zaman alacaktır. Filtreyi çıkararak kahve tortularını temizleyebilir ve filtreyi yıkayarak yerine dikkatli şekilde yerleştirebilirsiniz.

Fakir Vienna Yedek Parça

Fakir Vienna Yedek Parça

Uzun süreli kullanım için oldukça ideal bir ürü olan Fakir Vienna filtre kahve makinesi, zaman içerisinde doğal nedenlerden dolayı parça değişimi gerektirebilir. Fakir Vienna yedek parçalarına ulaşabilmek için teknik servisi arayarak size en yakın şubeyi öğrenebilir ya da yardım isteyerek değişmesi gereken parçaları teknik servisin kontrol ederek profesyonel şekilde değiştirmesini isteyebilirsiniz.

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Fakir Vienna filtre kahve makinesi kullanımı oldukça basit şekilde ilerler. Filtre alanına uygun miktarda kahveyi ekledikten sonra su kısmını da kahve miktarına göre doldurun. Filtre ve su tankı alanını kapattıktan sonra kahve çıkış kısmına Fakir Vienna seramik bardağı yerleştirerek başlangıç tuşuna dokunun. Siz diğer işlerinizle ilgilenirken cihaz sizin için kahvenizi demlesin.

Amazon
Fiyatını Gör
Fakir Vienna
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Yorumları

? *** ***: Tek kişilik bir ürün arıyordum evdekilerle muhatap olmamak için o yüzden tam benlik.

? *** ***: Ürün gerek boyutu olarak gerek kullanışı olarak çok basit ve kullanışlı. İçinde bir ölçü kısmı var oraya koyduğunuz suyun tamamını kullanarak kahve yapıyor ancak ölçüsü de yazdığı için kendi isteğinize göre su koyabilirsiniz. Yanında gelen bardak ile 1 bardak kahveyi ortalama 3,5 dakikada yapıyor. En son servis ettiği kahvenin sıcaklığı ise 72° açıkçası kötü olarak yorumlayabileceğim bir şeyi yok bu fiyat için gayet yeterli ve güzel bir makine.

? *** ***: İnanılmaz kullanışlı bir ürün. Hem yer kaplamıyor hem de koca bir kupa kahve alabiliyorsunuz. Otomatik kapanması var. İkinci kahve için makinenin biraz soğumasını beklemek gerekiyor. Hem hızlı, hem pratik hem de kahvesi gayet lezzetli.

? *** ***: Cihaza gelince fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebiliriz. Tüm akşamlar plastik. Koku olmaması için 4 defa boş çalıştırdım. Sonrasında koku olmadı hiç. Genel anlamda başarılı buldum cihazı. Kullanılacak bardak ölçüsünde su koyup çalıştır, 3 dakikaya kahve hazır. Bardağını açmadım, her bardak oluyor zaten. Temizliği kolay. Çok iyi süzmüyor ama Buda normal bence. Kağıt kullanmayı düşünüyorum.

? *** ***: Ürünü çok beğendim 2 kişi için büyük bir bardak kullanıyorum yanında gelen bardak da oldukça güzel tam bir fiyat performans ürünü.

? *** ***: Çok küçük ve hafif plastik tabii ki ama iş görüyor ben memnunum. Tek kişi için ideal. Rahatlıkla alabilirsiniz. Çok iyi ısıtıyor.

? *** ***: Ürün çok güzel. İndirimden aldım. Pahalı markalardan hiç farkı yok. Hatta daha da güzel. Paketleme mükemmel. Kargo çok hızlı. Tereddütsüz alabilirsiniz.

? *** ***: Fiyat performans ürünü. Memnun kaldık.

? *** ***: 3 dkda kahvem hazır. Diğer pahalı markaların yaptığı işin aynısını yapıyor zaten basit bir mantıktır filtre kahve. Sıcaklık ideal, 70 derecede veriyor. Filtresi kendinden var, ayrıca kağıt kullanacaksınız en ufak not almalısınız. Kupası çok güzel.

? *** ***: Bayıldım yaklaşık 2 dakikada hem suyu ısıtıyor hem kahveyi veriyor ısıtıyor dediğim kaynatıyor resmen bütün aksanı plastik olmasına rağmen hiç koku yapmadı ilkinde iki kez suyla çalıştırdım.

? *** ***: Özellikle tek kişilik kullanım için süper. Ben bit seferde bir bardak içebilirim benim ile içen yok ise demlemezdim ama bu alet ile ne zaman istersen kahvem hazır.

? *** ***: Tek kişilik için çok iyi bir ürün tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyatına göre 5 yıldız verdim. Ürün iyi. Çabuk ısıtıyor. Plastik kokusu gelmedi bana hiç. Az yer kaplıyor. Kablosu bir karış daha uzun olsa ne olurdu sanki. Fincanı güzel.

Fakir filtre kahve makinesi nasıl temizlenir?

Çıkarılabilir filtreye sahip olan Fakir Vienna filtre kahve makinesi, temizlik aşamasında da sizleri yormaz. Kahve tortularından kurtulduktan sonra fitreyi yıkayarak tekrar yerine yerleştirebilirsiniz. Birkaç ayda bir cihazın içini temizlemek için sadece su ile çalıştırmanız yeterli olacaktır.

Fakir filtre kahve makinesi Türk kahvesi yapar mı?

Filtre kahve ve Türk kahvesinin yapılış biçimleri aynı olmadığı için Fakir filtre kahve makinesi ile Türk kahvesi yapılmamaktadır.

Fakir kahve makinesi hangi kahve kullanılır?

Kahve makinesi alırken öncelikle hangi kahve türünü sevdiğinizden emin olmanız gerekir. Çok fonksiyonlu makineler dışında sadece Türk kahvesi makinesi ya da sadece Filtre kahve makinesi gibi ürünler aldığınızda yalnızca bu kahveleri yapabilirsiniz. Fakir Vienna filtre kahve makinesinde de kendi damak zevkinize uygun filtre kahve seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.