Facebook'a Bir Özellik Daha

Sosyal paylaşım ağı devi Facebook, internet dünyasındaki hızlı ilerleyişine gün geçmeden devam etmek istiyor. Yetkililer Facebook’un telefon uygulaması olan “Facebook Messenger” uygulamasına oyun entegre etmek istiyor.
Facebook'a Bir Özellik Daha

Sosyal medya’nın en iyisi olarak nitelendirilen Facebook’un kendini geliştirme konusunda durmaya niyeti yok. Facebook kullanıcılarının akıllı telefonlar üzerinden rahatlıkla mesajlaşması için geliştirdiği “Facebook Messenger” uygulamasına oyun entegre etmek isteyen yöneticiler harekete geçti. Fotoğraf, ses, ya da video yoluyla mesaj gönderebildiğiniz uygulamada artık karşınızdaki kişiyle oyun da oynayabileceksiniz.

Görünen o ki yöneticiler Facebook Messenger uygulamasından gayet memnunlar. Zira uygulama piyasaya sürülmeden önce beklendiğinden iyi çıkarsa çeşitli ekstra özellikler ve yeni deneyimler geliştireceklerini söyleyen yetkililer bir anlamda mesaj vermiş oldu.

Geliştirme Platformu Halka Açılıyor
F8 Konferansında konuşan yetkililer uygulamaya oyun entegre etmek için platformu halka açıktıklarını ve insanların neler yapabileceğini görmek istediklerini söyledi.

Bakalım gelecek olan yeni özellikleriyle Facebook Messenger daha ne kadar insanları kendine bağlayabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.