Evli Erkek Bekar Kadın İlişkisi Hakkında Bilgi

Bir erkeğin evli olduğunu bile bile ilişkiye mi başladınız? Ya da aşık olduğunuz adamın evli olduğunu bilmeden bir ilişkiye mi başladınız? Ama bilin ki o sizi değil heyecanı seviyor. Biz sizler için bu içeriğimiz de derledik.
Evli Erkek Bekar Kadın İlişkisi Hakkında Bilgi

İkinci Bir Kadın Olmak

Evli erkek, bir kadın için her anlamıyla yanlış seçimdir. Boşanacağını söyleyerek farklı bir ilişkiye başlamak isteyen bir insanı sorgulamak bile bazen boşa geçen zamandır. Çünkü böyle erkekler, bekar kadınlara boş vaatler verir, karısını sürekli kötüler, herhangi bir yakınlık olmadığını söylerken yüzleri bile kızarmaz. Ama kendinizi burada suçlu hissetmenize neden yok tabi ki bilmeden bu aşkta tutulduysanız. Ama bilerek bu ilişkiye devam ederseniz hem kendi kişiliğiniz yerle bir olacak ve her zaman o adamın gözünde ikinci sınıf muamelesi göreceksiniz. Böyle bir ilişkiyi kabul etmek sizce de çok zor değil mi? Mutsuz bir evliliği olan erkek tabi ki kendine heyecan arayacaktır. Ve siz ona bu fırsatı verirseniz onun için mükemmel bir oyalanma aracı olursunuz. Bu size git gide acı vermeye devam edecektir. 

evliii.jpg

Evli erkekle ilişkiye başladıysanız bunu bilerek ve isteyerek devam ettiyseniz zaten belli bir süreden sonra ne kadar yanlış bir ilişki içinde olduğunuzu anlamış olacaksınız. Evli bir erkek sizi oyalar ve zamanınızı çalar sizde belli bir zamandan sonra giden gençliğinize yanarsınız. Ne kadar çok seviyorsanız sevin bu ilişkinin kazananı asla siz olmayacaksınız. Mutsuz bir evliliğin sadece oyalanma aşamasında siz olacaksınız. Siz onun kendinize gelmesini beklerken, belki de o karısından çocuk bekler. Her fırsatta inanırsınız ona. Çünkü sizi bir kere kendisine bağlamıştır ve zordur. Zor demek bir kadın için en güzel şeydir. Eğer gerçekten evini ayırmış boşanma sürecinde bir erkek varsa hayatınızda o süre zarfında da görüşmeyin bırakın her şey netleşsin ve hayatınıza o şekilde alın. Bu tür erkeklerin vazgeçilmez bir cümlesi vardır. "Onu değil, seni seviyorum." Gizli bir ilişkide olduğunuz için, bir kadın olarak kendinizi sürekli aşağılanmış hissedeceksiniz. Çünkü, asıl olan karısıdır. Siz sadece karısından kalan zamanını geçirdiği rastgele bir insan olmaktan öteye gidemezsiniz. 

Bir kadın olarak kendinize yakıştırabiliyorsanız ne mutlu, fakat ya yakıştıramıyorsanız işte o zaman vicdan meselesi haline getirebilirsiniz. 


1. Çeşitli Sorular Soracaksınız 

İlerleyen günlerde ona sormaya başlayacaksınız: “Ne zaman ondan ayrılacaksın?” Alacağınız cevap şu olacak: “Zamana ihtiyacım var. Hemen ayrılamıyorum.”

cesitli-sorular-soracaksiniz-001.gif


2. Devamlı Aklınızda Kuracaksınız  

Aynı günlerde ayrı geçirdiğiniz zamanlarda kafanızda kuracaksınız: "Akşam yemeğinde sofrada ne konuşuyorlar?" "Yemekten sonra televizyon seyrederken birbirlerine sarılıyorlar mı?" "Şakalaşıp gülüşüyorlar mı?" "Sevişiyorlar mı?" "Onunla sevişmekten zevk alıyor mu?" "Onunla sevişirken beni düşünüyor mu?" Kurduklarınızı, cep telefonuna mesaj olarak da göndereceksiniz.

İlk tartışmalar böylece patlak verecek ve kısa sürede şiddetlenecek.

devamli-kafanizda-kuracaksiniz.gif


3. Sürekli Bahaneler Üretecek

Her buluşmanızda, konuşmanızda, ondan gelen "Seni özledim" mesajına şöyle karşılık vereceksiniz: "Ne zaman benim yanıma geleceksin?" "Ne zaman birlikte yaşamaya başlayacağız?" Siz aynı soruları farklı biçimlerde sormaya devam ederken o aynı cevabı verecek: "Zamana ihtiyacım var." Ve gerçeklerden kaçarken gerçek sorularla karşılaşmak canını sıkacak. Siz "... ay oldu, .. yıl oldu. Daha ne kadar zamana ihtiyacın var?" dedikçe evli sevgiliniz ürkecek, giderek öfkelenecek. Sizden vazgeçmek istemeyecek ve sizi idare edecek. "Annesi hasta." "Çocuğun okulu tatile girsin." "Onun için de kolay değil, alıştıra alıştıra söylemek istiyorum." Bahaneler birbirini izleyecek.

surekli-bahaneler-uretecek.gif


4. Sinir Krizi Geçireceksiniz

Bu süre zarfında evli sevgiliniz, evinde aile babası olmaya devam edecek. Ailece sepet ellerinde markette alışveriş edecekler, akraba ziyaretlerine gidecekler, ailece tatillere çıkacaklar. Onun kurulu düzeni işlemeye devam edecek. Ve siz bunları gördükçe, düşündükçe sinir krizleri geçireceksiniz.

sinir-krizleri-gecireceksiniz.gif


5. Sizi Değil Heyecanı Seviyor

Erkek, evliliğinde probleminin olduğunu, mutsuz olduğunu ve sizin onu ne kadar mutlu ettiğinizi söyleyerek ayaklarınızı yerden kesebilir. O aslında yaşadığı mutluluğu, heyecanı, iyi hissetmeyi seviyor, sizi değil! Eğer gerçekten sizi sevseydi, sizinle birlikte olurdu. Karısını aldatan kişi, hoşlanmadığı durumlarla nasıl baş ettiğine dair size bir ipucu veriyor olmalı. Karısıyla bir problem yaşıyorsa, bunu çözmek yerine, daha iyi hissettiği başka bir kadına gidiyor. Sizinle bir problem yaşarsa nasıl çözeceğini düşünüyorsunuz.

sizi-degil-heyecani-seviyor.jpg

Önerilen İçerik: Erkeklerin Aldatma Nedenleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum