Tüyler Ürperten Dünyanın En Korkunç 5 Youtube Kanalı

Youtube'da eğlenceli içeriklerin yanında tüyler ürpertici videolarda bulunmaktadır. Bu içeriğimizde sizler için en korkunç Youtube kanallarını derledik...
Tüyler Ürperten Dünyanın En Korkunç 5 Youtube Kanalı

Youtube'un En Tuhaf ve Korkunç Kanalları

Konsept olarak diğer kanallardan çok farklı videolar çeken bu kanallar oldukça korkunç ve tüyler ürpertici. Bu içeriğimizde Youtube'un en korkunç kanallarını araştırdık ve derledik.

İşte izleyenleri korkuya sürükleyen tuhaf ve korkunç Youtube kanalları;

1. Bejamin Bennet

Korkunç Youtube Kanalları

Benjamin Bennet, uzun saatler boyunca kamera karşısına oturup gülen bir Youtuber. Benjamin Bennet, 400'ü aşkın videosuyla hayatının büyük bir kısmını kamera karşısında oturarak ve gülerek geçiriyor. Benjamin Bennet'in "Sitting and Smiling #5" adlı videosunun 2. saatin 26. dakikasında bir adam kapıyı açıp selam veriyor fakat Benjamin Bennet buna aldırış etmeden oturmaya devam ediyor. Oldukça şaşırtıcı ve anlamsız öyle değil mi?

2. 01A51CD0

Korkunç Youtube Kanalları

Video'nun başlıklarını ters bir şekilde yazıp insanlara mesaj vermeye çalışan bu kanal gerçekten de tüyler ürpertici videolar paylaşıyor. Kısa ve korkunç videolar paylaşan kanal tuhaf ismiyle ve videolarıyla Youtube'un en ilginç kanallarından birisi.

3. Bens Play House

Korkunç Youtube Kanalları

Çoğu videosunda insanların bilinçaltına mesajlar yollayan kanal video başlıklarının son kısmına nokta koyup "mov" yazıyor. Tuhaf video kapakları ile izleyenlere korku salan kanal Youtube'un en korkunç kanallarından.

4. Aetbx

Korkunç Youtube Kanalları

Bu kanalda sadece 4 video bulunuyor. Fakat videoların toplam izlenmeleri tuhaf bir şekilde 5 milyonu aşkın. İlk videosunu 9 Mayıs 2015 tarihinde yükleyen kanal videonun başlığında size bir mesaj veriyor. Eğer videonun başlığını kopyalayıp İspanyolca'dan çevirirseniz Türkçe karşılığında ölüm çıkıyor. Bu videonun neden yapıldığını kimse bilmiyor fakat video oldukça popüler. Video'da tuhaf bir elbisesi ve maskesi birisi var. Bu videoda insanlara sübliminal mesajlar verildiği iddia ediliyor!

5. Pronunciation Book

Korkunç Youtube Kanalları

Sırada İngilizce kelimelerin telaffuzunu yaparak milyonlarca izlenmelere ulaşmış Pronunciation Book adında saçma bir kanal var. İşin tuhaf yanı ise en son videosunu 8 yıl önce çekmiş. İnsanın aklına bu kanal bir günde yüzlerce video çekebilecek iken neden video atmayı bıraktı? vb. sorular gelmiyor değil.

Benzer İçerik Önerileri
Youtube Hakkında Şaşırtıcı BilgilerYoutube'un Bilinmeyen Özellikleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum