Organik ve Kaliteli En İyi 10 Sıvı Sabun Önerisi | 2024

Doğal özlerden elde edilen ve kısa sürede cilde yerleşen mikropları öldüren en iyi sıvı sabunları listeledik. İşte en kaliteli 10 sıvı sabun markası...
Organik ve Kaliteli En İyi 10 Sıvı Sabun Önerisi | 2024

Sıvı Sabun Markaları

Hayatımız da her şeyin başı sağlıktır. Kişinin günlük yaşantısında başta kendisinin olmak üzere, çevresinde bulunan insanların da sağlığını düşünmesi gerekmektedir. Bakteri ve mikroplardan uzak, hijyen dolu bir yaşam insan sağlığı için son derece önemlidir. Bu sebeple içeriğimizde en iyi sıvı sabun markalarını, kullanıcı tavsiyelerini, barındırdıkları doğal formülleri hakkında bilgileri ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğiz.

En İyi Sıvı Sabun Listesi

SıraMarkalarHacimneoldu Puanı
1Activex Antibakteriyel300 ml10/10
2Duru Çiçek Terapisi300 ml10/9.5
3Le Petit Marseillais500 ml10/9.7
4Dalan Zeytinyağlı400 ml10/9.6
5English Home250 ml10/9.8
6Siveno500 ml10/9.7
7Green Clean500 ml10/9.8
8Tampa5000 ml10/9.5
9Saloon400 ml10/9.4
10Incıa300 ml10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Sıvı
Sabun Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Sıvı Sabun Markası

Bakteri ve mikropları kısa süre içerisinde ortadan kaldıran güçlü sıvı sabun markalarını maddeler halinde sıraladık. Özellikle günümüzde sıkça tercih edilen sıvı sabun markalarına yer verdiğimiz listemize mutlaka göz atmalısınız.

İşte en iyi sıvı sabun markaları:

1. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Activex
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi sabun markaları arasında kendisine yer edilen Activex 7 etkili formülü sayesinde size mikroplardan ve bakterilere karı tam koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda Activex içerisinde ki antibakteriyel etkenlerle bakterilerin %99’unu 10 saniyede temizleyerek cildinize maksimum koruma uygulamaktadır. Bunlarla birlikte Activex, nemlendirici yapısıyla da kuru ciltleri yardım etmektedir.

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün resimde görüldüğü gibidir pembesi nemlendirici özelliği olduğu için elleri koruyanlara çok iyi gelecektir çünkü bunlar renklerine göre değişiyor özellikleri antibakteriyel olması da muhteşem Tabii ki ve indirimden aldığım için bu kadar ürünü çok ucuza almış oldum. M.G.

👤 Ailecek hassas cilde sahibiz. Kokuya karşıda hassasiyetimiz var. Alerji bizim ailemizin bir üyesi. Activex ürünleri içerisinde en rahatça kullanıp temizliğinden memnun olduğumuz bu oldu. Kullanmaya devam fakat fiyat konusunda tedarikçi satıcı her kimse indirimini yapmalı. Y.Y.

2. Duru Çiçek Terapisi Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Duru
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Duru, günümüzde en çok tercih edilen sıvı sabun markaları arasında yer almaktadır. Yoğun ve etkileyici çiçek kokusuyla cildinize kalıcı ve hoş bir koku bırakmaktadır. Aynı zamanda Duru sıvı sabununum içerisinde yer alan özel formülü sayesinde hem ellerinizi temizler hem de yumuşacık ve pırıl pırıl yapmaktadır.

Duru Çiçek Terapis Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Üründen de satıcıdan da memnun kaldım kargoda paketlemede herhangi bir sorun yoktu yalnız 2 tane fazladan göndermişlerdi 5 yıldızı fazlasıyla hakkediyorlar teşekkür ederim. B.Ç.

👤 Mükemmel bir sabun ürünü ilk kez trendyol da gördüm ve denemek için aldım. Ilk kullanımda harika bir ürün olduğunu anladım. Sabun gerçekten kaliteli hem de uygun ve mis gibide kokuyor. Kesinlikle tavsiyemdir. D.A.

3. Le Petit Marseillais Pamuk Sütü Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Le Petit
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

İçerisinde ki doğal formülü sayesinde cildinizle herhangi bir zararlı katkı maddesi temas etmeden mikroplardan arındırmaktadır. Aynı zamanda pamuk sütü ile teninizi nazikçe temizleyerek arkasında da kolay durulanabilen köpüğünü bırakır.

Le Petit Marseillais Pamuk Sütü Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 En sevdiğim markanın bayılarak kullandığım el sabunu. Alın aldırın kullanın elleriniz mis koksun. Paketleme hız her şey mükemmeldi. Teşekkürler. N.G.

👤 Şimdiye kadar en memnun kaldığım el sabunu, cildinizde bıraktığı yumuşaklık hissi de çok güzel ve az bir damla bile yeterli oluyor aynı markanın duş jellerini de çok seviyorum. B.G.

4. Dalan Zeytinyağlı Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Dalan
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

İçerisinde bulunan zeytinyağı ile ellerinizi tahriş etmeden temizlemektedir. Aynı zamanda kış aylarında oluşabilecek yırtılmaları ve çatlamaları da özel zeytinyağlı formülüyle engel olmaktadır. Bunlarla birlikte özenle seçilmiş parfümü de teninizin güzel kokmasını sağlamaktadır.

Dalan Zeytinyağlı Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Dalan markasının koyu yeşil renkli, zeytinyağlı sabunu. Ben minik boyunu el sabunu olarak kullanıyorum. Katı sabun kullanmanın en zor tarafı sabunun sabunlukta eriyip bulamaç haline gelmesidir ve doğal sabunlarda bu sorun daha çok yaşanır. Dalan’ın sabununda böyle bir sorun yaşamadım, hatta 4 haftadır kullanmama rağmen minicik sabunun yazıları bile tamamen silinmedi. Çok köpürmeyen, sert bir sabun. Temizlemesinden de memnunum. C.A.

👤 Duş jellerine veda ederek kullanmaya başladığım sabundur. Kokusu çok güzel. Verdiği temizlik hissi ise, duş jellerinin o asla arınmamış gibi hissinden sonra ilaç gibi geldi. Çok sevdim. Duştayken Türk kahvesinin telvesiyle peeling yapıyorum genellikle, çıkınca da kremimi sürüyorum. Hiçbir kuruluk problemi olmadı. Krem sürmezsem duş jeline göre kuruluk oluyor ama elbette. P.L.

5. English Home Pink Romance Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
English Home
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

English Home son zamanlar da en çok tercih edilen sıvı sabunlar arasında kendisine yer buldu. Özel antibakteriyel yapısıyla cildinizi bakterilerden tamamen arındırarak tam koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda teninize English Home sıvı sabunun içerisinde ki besinli formülüyle de ellerinizde oluşabilecek nem kaybını da kontrol altına alıp kırışma olanağını ortadan kaldırmaktadır.

English Home Pink Romance Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Beğendim soft bir kokusu var çiçeksi, kutusu tatlı paketleme harika çok iyi hiç dökülmemiş çizik yok ağzı jelatinle kapalı geldi pişman etmediniz çok teşekkürler. İ.K.

👤 Kokusu o kadar hoş ki sadece kokusu için bile alınabilir. Kargoyu bedava yapmak için almıştım çok iyi bir seçim olmuş paketi daha sonra da kullanılabilir. Ş.S.

6. Siveno Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Siveno
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Siveno günümüzde kaliteli ve en doğal sıvı sabunlar arasında yer almaktadır. Doğal içerikli yapısı sayesinde cildinize zarar vermeden tam koruma sağlayacaktır. Aynı zamanda paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler gibi zararlı maddeleri de formülü içerisinde yer almamaktadır. Bunlarla birlikte Siveno, zarar görmüş teninizde eş zamanlı olarak bakım uygulamaktadır.

Siveno Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Siveno markasının doğal içerikli sıvı sabunu. Sabunun içeriği gayet güzel, elleri çok iyi temizliyor ve nemli güzel bir his bırakıyor. Sabunun ellerini kurutmasından şikayetçi olanlar için çok iyi bir ürün. Sabunun tek dezavantajı kokusu. Parfümsüz olduğu için garip bir kokusu var ancak yıkamadan sonra krem sürerseniz bu koku da gidiyor. K.G.

👤 Fiyatı çok uygun Ürünü doğal içerikli olduğu için almaya karar vermiştim, en uygun fiyatı burada buldum. Bu ikinci siparişim. İlk sefer çok iyi geldi, paketleme çok iyiydi. Ama bu kez sarıldığı balonlu naylon patlamıştı ve sabun baya akmış. Satıcı tekrar aynı özeni gösterirse iyi olur. Bunun dışında ürün gerçekten temiz içerikli. Bu kokusundan bile anlaşılıyor, direk zeytinyağı kokusu hissediliyor. Katkısız olduğu için sanırım ellerimi çok kuruttu ama buna değer. Fiyatı ise marketlere göre çok çok uygun burada. Stoğumuzu da yaptık o yüzden. S.A.T.

7. Green Clean Organik Portakal Yağlı Likit Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Green Clean
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Tamamen organik olan Green Clean SLES klor, GDO, paraben, sentetik parfüm ve fosfat gibi kimyasallar içermemektedir Herhangi bir zararlı madde içermeyen yapısıyla bebeklerin cilt temizliğinde bile kullanabilmektesiniz. Aynı zamanda Green Clean, organil portakal kokusuyla teninizde çok hoş bir koku bırakmaktadır.

Green Clean Organik Portakal Yağlı Likit Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyat performans açısından 5 yıldızlık bir ürün... ürün organik değil kullanılan portakal yağı organik tüketici yanılmasın ürün hem vegan yani bitkiseldir ve hayvansal bir şey yok hem de kimyasal yok temiz içeriklidir elde kalıntı bırakmıyor iyi temizliyor portakal kokusu da kararında öyle çok yoğun değil tavsiye edilir. B.S.

👤 İlk defa kullanacağım. Green Clean in başka ürünlerini kullandım ve hep memnun kaldım. Bu yüzden eminim bundan da memnun kalırım. Koyu kıvamlı, güzel kokulu. Doğal olması, zararlı kimyasallar içermemesi yüzünden tercih ettim. Paketleme çok iyi. Kargo hızlıydı. Teşekkür ederim. M.B.

8. Tampa Beyaz Sıvı El Sabunu

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Tapma
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Tampa, içerisinde bulunan beyaz sabun sayesinde cildinizi kurutmadan nemlendirir. Aynı zamanda cildinizi bakterilerden arındırarak uzun süreli koruma sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Tampa sıvı sabunu teninizin yumuşak kalmasını sağlayarak sertleşmesini engellemektedir.

Tampa Beyaz Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu ve yoğunluğundan çok memnun kaldım tereddüt etmeden alabilirsiniz D.M.

👤 Uzun zamandır kullandığım bir sabun çok güzel kokuyor. Paketleme ambalaj çok iyi. N.P

9. Saloon Beyaz Sabun Kokulu Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Saloon
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Ergonomik satılan 1,8 litrelik boyutu sayesinde Saloon sıvı sabununu aldığınızda tasarruf edebilmektesiniz. Aynı zamanda içerisinde gliserin sayesinde cildinizin nemlenmesine yardımcı olmaktadır. Cilt besleyici yönüyle teninizi kuruluktan tamamen arındıracaktır. Saloon sıvı sabunu, dış etkenlerden oluşabilecek sorunların yaşanmasını da engellemektedir.

Saloon Beyaz Sabun Kokulu Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu çok güzel Fiyatı da uygun olunca kesin elleri de koruyordur kimyasal bir şeydir diye bekliyorduk ama bir yan etkisi de olmadı. Galiba içinde beyaz sabun var, sadece kokusu değil. Bu fiyata on numara ürün. Z.A.S.

👤 Çocukluğumun en güzel kokularından biri zaten beyaz sabun. O yüzden aldım ve çok beğendim. Ellerimi her yıkadığımda kokusunu içime çekip mutlu oluyorum. E.S.

10. Incıa Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun

Sıvı Sabun Markaları

Amazon
Fiyatını Gör
Incıa
Sıvı Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Son zamanlarda Incıa, en çok kullanılan sıvı sabunlar arasında yer almaktadır. Aynı zamanda içerisinde ki, sirke, hint ve badem yağı gibi faydalı ürünleri de içermektedir. Bunlarla birlikte içerisinde ki hindistan cevizi sayesinde cildinizin nem kaybını önleyerek temiz kalmasını sağlamaktadır.

Incıa Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun Kullanıcı Yorumları

👤 Kullandığım diğer sıvı sabun markalarına göre doğal olması Incia Doğal Zeytinyağlı sıvı sabunu almam için bir sebep olacak. Ayrıca sabunu kullandıktan sonra diğer sıvı sabunlar gibi elde kaygan bir his bırakmamasının yanında bu hissi vermediği için kullandığım diğer sabunlar gibi ellerimi kurutmadan güzel bir temizlik sağladı. Çok severek kullandım. Doğal olduğu için bütün aile üyelerimin küçük yaştaki kardeşimin de kullanmasını sağladım. Tek sorunu diğer zeytinyağlı sabunlar gibi hafif değil hakiki zeytin yağı gibi kokmasıydı ama buna değer. B.R.

👤 Bu sabun bir harika Doğal içerikli olması ve kimyasal barındırmaması en önemli özelliği. Çocuğum için de güvenle kullanıyorum. Kimyasal sabunlar ellerimde hemen tahrişe beden oluyor. Bu nedenle daha önce de kimyasal olmayan ürünler kullanıyordum. Kullandığım ürüne göre Incia daha çok hoşuma gitti. Küçük boyu çantam için ideal oldu. Gittiğim her yerde kendim ve çocuğum için Incia Sıvı Sabunu kullanıyorum. Kokusu da bir harika. D.G.

Sıvı sabun alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Sıvı sabun alırken başlıca dikkat edilmesi gereken konu sabunun kokusuz ve renksiz olmasıdır. Doğal sabunlarda koku oranı oldukça azdır. Kimyasal içerikli sabunlar ise koku ve renk bakımından çeşitlilik göstermektedir.

Hangi sıvı sabun sağlıklıdır?

Bitkisel ürünlerle oluşturulan sıvı sabunların kullanılması sağlık aşısından oldukça zararlıdır. uzmanların tavsiyelerine göre sıvı sabun yerine katı sabun kullanmak temizlik için daha da sağlıklıdır. Bu sebeple sıvı sabun kullanmak yerine katı sabunu tercih etmelisiniz. Ancak yine de sıvı sabun kullanmaya devam edecekseniz mutlaka kokusuz ve renksiz ürünleri kullanmalısınız.

Sabun kendi kendini temizler mi?

Sıvı sabunlar kutu içerisinde muhafaza edildiği için temizlenip temizlenmediği pek de önemli değildir. Katı sabunlar ise halka açık yerlerde elden ele geçtiği için temiz olup olmadığı konusunda insanları şüpheye düşürmektedir. Katı sabunların temizliği konusunda korkmanıza gerek yok. kullanıldıktan bir süre sonra kuruyan katı sabun bu sırada içerdiği enzimler sayesinde kendini temizler.

El temizliğinde nelere dikkat etmeliyiz?

Ellerinizi temizlerken su ve sabun kullanmayı unutmamalısınız. Sabun kullanarak ellerinizi iyice ovuşturmalı ve sonrasında su ile ovuşturarak temizlemelisiniz. El yıkarken süreyi kısa tutmak kirlerin çıkması için yeterli olmayabilir. Bu sebeple el yıkama süresini uzun tutmalı ve sabun kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum