En İyi 5 Samsung Bulaşık Makinesi Tavsiyesi | 2024

Fiyat performans bazında birbirinden iyi Samsung bulaşık makinesi modellerini bir araya getirdik. İşte en iyi Samsung bulaşık makineleri.
En İyi 5 Samsung Bulaşık Makinesi Tavsiyesi | 2024

Samsung Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden Samsung marka bulaşık makinesi modellerini enerji tüketimi, kusursuz temizlik ve sessiz çalışma özellikleri bakımından inceledik.

Detaylıca araştırdığımız Samsung bulaşık makinelerinin, kullanıcı yorumları ve fiyatlarından da içerikte bahsettik. Listede Samsung markasının yeni nesil teknolojilerle donatılmış bulaşık makineleri yer alıyor.

Samsung bulaşık makineleri hakkında sıkça sorulan soruların bulunduğu makale, yeni bulaşık makinesi almak isteyenlere veya bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlere rehber niteliğinde olacak.

En İyi Samsung Bulaşık Makinesi Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1Samsung DW60M5042FWLED Ekran10/9.9
2Samsung DW60M6072FW/TRSessiz Çalışma10/10
3Samsung DW60M5052FS/TRYüksek Enerji Tasarrufu10/9.8
4Samsung Dw60M5062FwKolay Kullanım10/9.7
5Samsung DW60M5062FSHijyenik Durulama10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Bulaşık Makineleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Satın aldığınız çamaşır makinesi markasına ait alakalı firmayla iletişime geçerek ücretsiz kurulum talebinde bulunabilirsiniz.

En İyi 5 Samsung Bulaşık Makinesi Tavsiyesi

Yüksek enerji tasarrufu yapan en iyi Samsung bulaşık makinesi modellerini inceledik. Su tasarrufu sağlayan en kaliteli Samsung bulaşık makinesi modellerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşte en iyi Samsung bulaşık makinesi modelleri:

1. Samsung DW60M5042FW Bulaşık Makinesi

Samsung Bulaşık Makinesi

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
DW Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
LED ekranYetersiz sepet
Esnek raf

En çok tercih edilen bulaşık makineleri arasında yer alan Samsung DW60M5042FW, büyük LED ekranı sayesinde kullanıcısına kolaylık sağlıyor. Esnek raf ayarı bulunan makine bu sayede tek dokunuşla rafı aşağı veya yukarı kaldırabiliyor. 52 dB gibi düşük bir ses seviyesinde çalışan ürün, A+ enerji verimliliği sınıfında işlem görüyor.

Kullanıcı Yorumu

? Çok basit ve etkin bir makine. Yalnız en büyük eksiği hızlı yıkama (60dk) fonksiyonunun olmaması. Bu makinede en kısa süreli yıkama 2 saat 15 dk. Yıkaması gayet güzel. Ali K.

? Çok kullanışlı bir makine değil tek yaşadığım sorun kaşıklık koyduğum halde tencerelerimi koyamıyorum bir tencere sığıyor üst tarafa kaşıklarımı koymak zorunda kalıyorum onun dışında bir sorunum yok bu paraya idare eden bir ürün. Esma O.

2. Samsung DW60M6072FW/TR Bulaşık Makinesi

Samsung Bulaşık Makinesi

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
DW60 Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük enerji tüketimi
Sessiz çalışma

En çok tercih edilen bulaşık makinesi modellerinden olan Samsung DW60M6072FW/TR, düşük enerji tüketimiyle dikkat çekiyor. 44 dB ses seviyesinde çalışan ürün, 60 dakikalık ultra hijyenik moduyla kısa sürede tam temizlik sağlıyor. Kullananlar tarafından tavsiye edilen model, şık tasarımıyla bulunduğu ortama ayak uyduruyor.

Kullanıcı Yorumu

? Hem kalabalık bir aile olduğumuz için hem de birçok programdan enerji tasarrufu sağladığımız için 7 programlı olanını özellikle tercih ettik oldukça da memnun kaldık. Oğuzhan G.

? Bulaşık makinem eskiydi iyi yıkamadığını düşündüğümden yeniledim. Bulaşıklarım çok hijyen yıkanıyor. Çiğdem K.

3. Samsung DW60M5052FS/TR

Samsung Bulaşık Makinesi

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
DW60M Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Esnek iç alanUzun program süreleri
Yüksek enerji tasarrufu

Samsung bulaşık makinesi tavsiye listemizde yer alan DW60M5052FS/TR, 13 kişilik kapasitesiyle dikkat çekiyor. Esnek iç alanı sayesinde dizilimde kolaylık sağlayan ürün, A+ enerji sınıfında çalışıyor. 5 farklı yıkama programı bulunan makine, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Gerçekten süper bir ürün tavsiye ederim. R** İ**

? Sessizliği iyi, program olarak tek kısa seçenek var geri kalanlar hep 3 saat civarı. S** B**

4. Samsung Dw60M5062Fw

Samsung Bulaşık Makinesi

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
DW60M50 Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
LED ekran
Kolay kullanım

En iyi Samsung bulaşık makinesi modellerinden olan Dw60M5062Fw, esnek rafları sayesinde geniş kapları rahatlıkla alabiliyor. Tek dokunuşla 5 cm aşağı veya yukarı kaldırılabilen raf bu sayede kullanım kolaylığı sağlıyor. LED ekran üzerinden basit takip sistemine sahip olan ürün, diğer makinelerden %89 daha hijyenik yıkama yapıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Çatal kaşık rafı da güzel. Ayrıca Samsung müşteri hizmetleri de en ufak sorunla bile çok iyi ilgilendiler. Gökhan A**

? Kaliteli ürün Hızlı kargo hızlı kurulum. Teşekkürler Ö** K**

5. Samsung DW60M5062FS

Samsung Bulaşık Makinesi

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
DW605062 Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hijyenik durulama özelliğiAğır olması
Yarım yük uygulaması

Samsung bulaşık makinesi önerisi listemizde yer alan DW60M5062FS, yarım yük ayarıyla dikkat çekiyor. Bu sayede az bulaşık yıkandığında otomatik algılayan ürün, zamandan ve enerjiden tasarruf ediyor. Kullanıcılarından tam puan almayı başaran bulaşık makinesi, hijyenik durulama seçeneği ile 70 derecede yıkama yaparak gerçek bir temizlik sağlıyor.

Kullanıcı Yorumu

? 10 yıldız olsa 10 verirdim. Sevkiyat, paketleme teslimat her şey on numaraydı. Ürünü anlatmaya gerek bile yok. R** Ş**

? Tek kelimeyle mükemmel başka söze gerek yok herkese tavsiye ederim. Kader Y**

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Bulaşık Makinesi ModelleriEn İyi Samsung Bulaşık Makinesi Modelleri

2024'ün en iyi Samsung bulaşık makinesi hangisi?

En iyi Samsung bulaşık makinesi tavsiyelerine gelecek olursak; durulama, düşük enerji tüketimi, çok programlı, su taşma emniyeti, mobil uygulama ile uyumlu özelliklere sahip, sıkça tercih edilen Samsung bulaşık makinesi seçeneklerinden biri oluyor.

Samsung Bulaşık Makineleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tüm dünya tarafında çokça bilinen Samsung’un bulaşık makinelerine gelen soruları sizler için cevaplandırdık. İşte Samsung bulaşık makineleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Bulaşık makinem suyu düzgün boşaltmadığında ne yapmalıyım?

İlk olarak tahliye hortumunu doğru bağladığınızdan emin olun. Daha sonra filtreyi temizleyin ve hala hata devam ediyorsa teknik servisi bilgilendirin.

Samsung bulaşık makinemde 2E/4C hatası aldığımda ne yapabilirim?

Makineniz su alamadığı zamanlarda bu hatayı göstermektedir. Hortumu bağladığınız musluğun su basınç seviyesini kontrol edin. Su problemi yoksa hortumunu temizleyiniz. Sorun düzelmezse servisi arayınız.

Bulaşık makinemin tabanında su birikince ne yapabilirim?

Makinenizin filtresi tıkanmış olması durumunda su tabanda birikebilir. Filtrenizi temizleyerek suyun gitmesini sağlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum