Boyun Fıtığına İyi Gelen En İyi Ortopedik Yastık Markaları

Baş, boyun ve omurga ağrıları olan kişilerin en çok tercih ettiği konforlu ve fonksiyonel ortopedik yastıkları sizler için listeledik.
Boyun Fıtığına İyi Gelen En İyi Ortopedik Yastık Markaları

Uyku, hem bedenimiz hem de ruhumuz için son derece önemlidir. Kaliteli bir uyku için ise doğru yastık seçimi büyük rol oynar. Özellikle boyun fıtığı gibi sağlık sorunları yaşıyorsanız, ortopedik bir yastık kullanımı hayati önem taşıyabilir.

Peki, en iyi ortopedik yastık hangisi? Bu sorunun tek bir cevabı yok, çünkü her bireyin farklı ihtiyaçları ve uyku pozisyonları var. Bu yazımızda boyun fıtığı için en iyi ortopedik yastıklar, en iyi ortopedik yastık markaları, en iyi ortopedik yastık yorumları ve en iyi yastık önerileri gibi konularda bilgiler vereceğiz.

Bu listedeki ortopedik yastıklar ve puanlamalar yazarımız Esra Şen'in kişisel tercihlerine göre oluşturulmuştur. Her ürün herkes için uygun olmayabilir. Seçim yaparken lütfen ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurun.

En İyi Ortopedik Yastık Tavsiyeleri

#En İyi Ortopedik YastıkBoyutPuan
1İşbir Yatak Viscomed Viscogold70 x 30 x 1210/10
2Doqu Home Viscolife50 x 70 x 129/10
3Ambesonne Kapitone40 x 60 x 128/10
4Viscofoam40 x 60 x 128/10
5Rahatsan Dolphin60 x 40 x 16.58/10
6Yataş Bedding VISCO THERAPY SPA60 x 40 x 129/10
7Visco Planet Double Top54 x 36 x 1210/10
8Özdilek Visco60 x 40 x 128/10
9Taç Visco Trend60 x 40 x 128/10
10Auracar35 x 50 x 119/10

1. İşbir Yatak Viscomed Viscogold

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 70x30x12

Dikkat çeken tasarımı boyun problemlerini en aza indirecek şekilde tasarlanan bu yastık, omurganın anatomik yapısına ayak uydurarak uyku konforunuzu maksimuma çıkarmayı hedefler. Özel tasarımlı yapısı horlamayı azaltmaya ve nefesi düzenlemeye katkı sağlar.

2. Doqu Home Viscolife

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 50x70x12

Doqu’nun visco kumaş kullanılarak üretilen bu yastığı sayesinde boyun ağrılarınız hafifler. Keyifli ve konforlu bir uykuyu hedefleyen bu ürün, amacını yerine getirmekte oldukça başarılı.

3. Ambesonne Kapitone

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 40x60x12

Maksimum omurga desteği sunan bu yastık sayesinde konforlu ve deliksiz bir uykuyu hayal olarak düşünmekten çıkarıyorsunuz. Baş ve boyun bölgesinin şeklini alarak size maksimum konfor sunar.

4. Viscofoam Yüksek Boyun Destekli Ortopedik Yastık

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 40x60x12

Çift taraflı boyun desteği sunan bu ürün ile dilerseniz yüksek dilerseniz alçak yastık kullanın, hiçbir sorun yaşamazsınız. Isı ve basınca duyarlı yapısı ile baş ve boyun bölgenizin şeklini alarak konforlu bir uyku sunar.

5. Rahatsan Dolphin

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 60x40x16.5

Antibakteriyel yapısı ve omurgayı destekleyen tasarımı sizlere sağlıklı ve konforlu bir uykunun kapısını aralar. Horlamayı azaltan tasarımı ile ayrıca destek sunan bu ürünle artık uyumak için sabırsızlanacaksınız.

6. Yataş Bedding VISCO THERAPY SPA

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 60x40x12

Açık hücre teknolojisi kullanılarak üretilen bu yastık, konfor konusunda oldukça iddialı. Üst yüzeyindeki kanallı doku gece boyunca baş ve boyun bölgenizi masajla rahatlatmayı hedefliyor.

7. Visco Planet Double Top

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 54x36x12

Tüm yatış pozisyonlarına ayak uydurabilen ve baş boyun bölgesinin şekline alabilen bu yastık, ısı ve nem yönetimi ile konforlu bir uyku sunar. Açık hücreli ve elastik yapısı sizleri uyku konusunda tedirgin olmaktan kurtaracak.

8. Özdilek Visco Yastık

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 60x40x12

Boyun ve sırt ağrılarınızı destekleyen yapısı, ergonomik yatış rahatlığı sunan bu yastık sizi uyku konusunda memnun edecek. Gece boyunca sizi rahatlatarak enerjik ve zinde bir şekilde uyanmanızı sağlar.

9. Taç Visco Trend Yastık

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 60x40x12

Tüm yatış biçimlerine ayak sağlayan bu yastık sayesinde siz yastığa değil yastık size ayak uyduracak. Tasarımında kullanılan visco kumaş sırt ve boyun bölgenizi destekler, size rahat bir uyku sunar.

10. Auracar Ortopedik Visco Yastık

En İyi Ortopedik Yastık

  • Boyut: 35x50x11

Hafıza hücreli tasarıma sahip bu yastık, rahat uykunun vazgeçilmezi olacak. Keyifli bir uyku deneyimini hedeflerken boyun ve baş bölgenizin şeklini alarak uyku pozisyonunda size maksimum destek sunar.

Ortopedik Yastık Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Uyku pozisyonu: Sırt üstü, yan veya yüz üstü yatıyor olmanıza göre farklı yastık modelleri tercih etmeniz gerekir.
  • Yastık dolgusu: Visco, latex, elyaf gibi farklı dolgu malzemelerinin her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.
  • Yastık sertliği: Yumuşak, orta sert veya sert yastık tercih edebilirsiniz.
  • Yastık boyutu: Yastığın boyutu, omuz genişliğinize ve uyku pozisyonunuza uygun olmalıdır.
<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum