Daha Dolgun & Daha Parlak: En İyi 10 Lip Gloss Önerileri

Dolgun ve parlak dudaklara sahip olmak isteyenlerin kullanması gereken en iyi lip gloss önerilerini listeledik. İşte en iyi 10 lip gloss tavsiyesi...
Daha Dolgun & Daha Parlak: En İyi 10 Lip Gloss Önerileri

Dudak Parlatıcısı Markaları ve Modelleri

Dudak bakımı ve dudak makyajı açısından son derece önemli bir kozmetik ürünü olan dudak parlatıcıları daha dolgun ve daha parlak bir görünüm sunuyor. Kadınların özellikle yaz aylarında tercih ettikleri lip gloss ürünleri makyajınıza ışıltılı bir görünüm katıyor. Dudakları olduğundan dahabüyük gösteren lip glosslar ıslak bitişli bir ruj olarak da tabir edilmektedir. Peki en iyi lip gloss (dudak parlatıcısı) hangileridir? Bu içeriğimizde lip glosslar hakkında bilinmesi gerekenleri ve kadınlar tarafından en çok tercih edilen modelleri sizlere sunuyoruz.

En İyi Dudak Parlatıcısı Listesi

SıraMarkalarÖzellikneoldu Puanı
1M.A.C Dudak ParlatıcısıIşıltılı Görünüm10/9.9
2Maybelline Lip GlossYumuşatma10/9.8
3The Balm Dudak ParlatıcısıBesleme10/9.7
4Eda Luxury Dudak ParlatıcısıBakım Yapma10/9.7
5Farmasi Dudak DolgunlaştırıcıDolgun Gösterme10/9.8
6Flormar Lip GlossPürüzsüzlük10/9.7
7Lierac Lip GlossYumuşaklık10/9.7
8Golden Rose Dudak ParlatıcısıParlatıcı10/9.6
9Revolution Lip GlossDolgun Görünüm10/9.8
10Essence Dudak ParlatıcısıNem Dengisini Koruma10/9.9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Dudak
Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Dudak Parlatıcısı Tavsiyesi 2024

Siz değerli okurlarımıza özel dudaklarınızı daha parlak ve dolgun gösterecek modelleri bir araya getirdik. Yazımızda bulunan parlatıcılar dudaklarınızı belirginleştirecek!

İşte parıltılı ve daha dolgun bir dudak için dudak parlatıcıları;

1. M.A.C Dudak Parlatıcısı

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
M.A.C
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Konu kozmetik olunca en iyi markalardan biri olan M.A.C listemizin olmazsa olmazları arasındadır. Özel olarak tasarlanmış dudak parlatıcısı ile karşımıza çıkan marka, zarif ve ışıltılı bir dudak görünümü isteyen kişilerin tercihi oluyor. İlk kullanımdan itibaren dudakları besleyen, bakım yapan ve yumuşatan ürün, pratik kullanımıyla kullanıcılarının beğenisini topluyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Tam istediğim gibi doğal bir nude parlatıcı. Bayıldım. Z*** S***

👤 Çekincem vardı ama şahane durdu. Yapış yapış değil. G**** Ü****

2. Maybelline Lip Gloss

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Maybelline
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi lip gloss içeriğimizin en çok satın alınan ürünleri arasında yer alan Maybelline lip gloss, kullanıcısına yoğun ve sürekli kullanımlarda dahi yapış yapış hissiyat vermiyor. 6 farklı doğal renkle satışa sunulan ürün, kullanım sonrası dudakları dolgun göstererek ince dudaklı kişilerin kurtarıcısı oluyor. Bizce kesinlikle denenmesi gerekilen lip glosslar arasında yer alan Maybelline, kullanan kişiler tarafından sıkça tavsiye ediliyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Renk vermiyor ama tam aradığım tarzda lip glosslar. Çok memnunum. İ**** F***

👤 Çok iyi bir parlatıcı tavsiye ederim. L**** K****

3. The Balm Dudak Parlatıcısı

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
The Balm
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Azami miktarda bile yüksek performans gösteren bir parlatıcı arıyorsanız çok iyi bir önerimiz var. The Balm lip gloss, sürüm sonrası dudaklara doğal bir parlaklık vermesiyle dikkat çekiyor. Düzenli kullanımlarda dudak yapısını besleyen ürün, aynı zamanda dudağa pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Fiyatı biraz yüksek fakat çok güzel bir etkisi var. Nur S*****

👤 Harika bir ürün, almadan tereddütlerim vardı fakat şimdi vazgeçilmezim. Ö**** Y***

4. Eda Luxury Dudak Parlatıcısı

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Eda Luxury
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Muadillerinden daha tuzlu fiyatıyla dikkat çeken Eda Luxury listemizde 4. sırada yer alıyor. Dudakları parlatma konusunda oldukça başarılı olan ürün, kullanan birçok kişi tarafından tavsiye ediliyor. İlk kullanımdan itibaren dudakları besleyen parlatıcı, oldukça dolgun bir görüntü kazandırıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Mükemmel bir parlatıcı, aynı zamanda nemlendiriyor. E**** A****

👤 Fiyatına değer bir ürün, ben severek kullanıyorum. K*** O***

5. Farmasi Dudak Dolgunlaştırıcı

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

En çok satın alınan ürünler arasında yer alan Farmasi lip gloss, gün içinde bir kere kullanıldığı zaman bile nem dengesini koruyabiliyor. Dudaklara sıkı ve dolgun bir görüntü kazandıran Farmasi, kullanıcıları tarafından oldukça olumlu yorumlar alıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Ürünü aşırı derecede beğendim gerçekten çok etkili bir ürün. Z**** P****

👤 Danla Biliç'in tavsiye ettiği kadar var. Yadigar A****

6. Flormar Lip Gloss

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Flormar
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Son zamanlarda satmış olduğu ürünlerin kalitesiyle adını duyurmayı başaran Flormar lip gloss, en yoğun kullanımlarda bile yapışkan ve yağlı bir hissiyat yaratmıyor. Dudak yapısına derinlemesine nüfuz ederek bakım yapan ürün, ince dudaklı kişilerin dudaklarını oldukça dolgun gösterebiliyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Uygun fiyatlı gayet kullanışlı lip gloss. Esma K****

👤 Rengi kokusu yapısı çok güzel diğer markalara boşuna fazla para verip almak anlamsız tonu çok hoş parlaklığı kalıcılığı mükemmel. B**** D****

7. Lierac Lip Gloss

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Lierac
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize en çok satan lip glosslar arasında yer alan Lierac ile devam ediyoruz. İlk kullanımdan itibaren dudaklara nem katan parlatıcı, kendine özgü pH teknolojisiyle dudakların doğal rengini ortaya çıkarıyor. Parlatma ve dolgunlaştırma konusunda oldukça başarılı olan marka, dudaklarda önceden oluşan kuruluğu tamamen ortadan kaldırıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Yumuşacık ve dolgun yaptı dudaklarımı. Mükemmel. Ayşe A****

👤 Nemlendirmesi standart. Güzel bir parlaklık veriyor. Ebru Ü****

8. Golden Rose Dudak Parlatıcısı

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Golden Rose
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Konu kozmetik olunca olmazsa olmaz markalardan biri olan Golden Rose'in dudak parlatıcısı en çok satın alınan lip glosslardan bir tanesi. Kullanan kişiler tarafından oldukça beğenilen ürün, dudak ve çevresindeki ölü hücreleri yenileyerek saf bir doğallık kazandırıyor. Bizce denenmesi gerekilen parlatıcılardan biri olan Golden Rose, aynı zamanda içeriğindeki meyve aromasıyla gün boyu ferahlık sağlıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Boyutu beklediğimden büyük geldi. Ürünü kullandım ve çok memnun kaldım. S**** D***

👤 Aradığım lip gloss resmen! 1 senedir kendime uygun lip gloss arıyorum pahalı markalardan da kullandım en sevdiğim bu oldu. Büşra V****

9. Revolution Lip Gloss

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Revolution
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Uzun süre kalıcı olması sebebiyle birçok kişi tarafından tavsiye edilen Revolution lip gloss, oldukça yüksek bir parlaklık sunuyor. Kullanım sonrası ciltte rahatsızlık oluşturmayan ürün, aynı zamanda isteğe bağlı renklendirme yapabiliyor. Oldukça fazla olumlu yorumu bulunan bu dudak parlatıcı biz editörlerin tavsiyelerinden bir tanesi.

Kullanıcı Yorumu

👤 Çok beğenerek kullanıyorum, acil makyaj yapılması gerekilen zamanlarda kurtarıcım oluyor. L**** G****

👤 Fiyatı biraz yüksek ancak severek kullanıyorum, yaklaşık 2 yıldır aynı ürün çok iyi parlatıyor. Eslem A****

10. Essence Dudak Parlatıcısı

Dudak Parlatıcıları

Amazon
Fiyatını Gör
Essence
Dudak Parlatıcısı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizdeki uygun fiyatlı dudak parlatıcıları arasında yer alan Essence, gösterdiği yüksek etkiyle kendini sevdirmeyi başarıyor. Kullanım sonrası dudakta ağırlık yapmayan ürün, uzun süre kalıcı olması sebebiyle tercih ediliyor. İnce dudaklı kişilerin sıkça kullandığı Essence, dudaklara yüksek oranda dolgunluk kazandırıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Kıvamı çok güzel, yapış yapış değil ve çok güzel duruyor dudakta. Zaten şeffaf olduğu için her şeyle sürebilirsiniz. Kesinlikle alın. M**** A****

👤 Her şeyiyle mükemmel, asla yapış yapış değil çok doğal duruyor kesinlikle favori ürünüm bittikçe alacağım. T**** K*****

2024'ün en iyi dudak parlatıcı hangisi?

En iyi lip gloss tavsiyelerine gelecek olursak; The Balm, Farmasi, Flormar, Golden Rose, Essence, Revulution, Maybelline, The Balm pratik kullanımıyla dikkat  çeken, dudağınızı besleyen, bakım yapan, yumuşatan ve dolgunlaştıran dudak parlatıcı markaları olarak biliniyor.

Lip Gloss Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Lip gloss - dudak parlatıcısı nedir?

Temelinde likit yapıya sahip olan lip glosslar ruj kategorisine girer. Kullanan kişinin dudağını olduğundan daha dolgun ve daha parlak gösteren bu ürünlerin onarıcı etkiye sahip olan modelleri de vardır. Çoğunlukla ince dudak yapısına sahip kişiler tarafından kullanılan lip glosslar aldığınız ürünün kalitesine göre mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Lip gloss - dudak parlatıcısı ne işe yarar?

Diğer adı dudak parlatıcısı olan lip gloss, ince dudakları daha kalın ve daha dolgun göstermeye yarar. Günümüzde birçok kişinin kullandığı bu dudak parlatıcıları, aynı zamanda türüne göre dudağı nemlendirir, renk verir ve onarır. Özellikle yaz aylarında kullanılan lip gloss, aynı zamanda dudağa pürüzsüzlük katarak güzel bir görünüm sağlar.

Lip gloss - dudak parlatıcısı nasıl kullanılır?

Çoğunlukla kuruyan dudaklar için kullanılan lip gloss, dudağa nem kazandırarak kurumasının veya çatlamasının önüne geçer. Gün içinde sık sık sürülebilen bu rujlar, temiz ve kuru dudağa yedirilerek kullanılır.

Lip gloss hakkında bilinmesi gerekenler neler?

Normal veya kalın dudak yapısına sahip kişiler lip gloss seçerken renkli olanları tercih etmelidirler. İnce dudak yapısına sahip kişiler ise şeffaf olan lip glossları tercih etmelidirler. Çünkü şeffaf dudak parlatıcı dudağı dolgun gösterir ve ince dudak yapısı için bambaşka boyutlarda bir görüntü oluşturur. Kalın dudağa sahip kişilerin şeffaf lip gloss kullanması pek bir etki göstermeyeceği gibi kişinin aşırı rahatsızlık duyacağı derecede kalınlık oluşturabilir.

Lip gloss kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Lip gloss kullanırken dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey cilt tonuna uygun lip gloss kullanmaktır. Cilt tonunuza uyumlu olmayan kullanımlar istediğiniz sonucu vermez, böylece verdiğiniz para boşa gider. Lip gloss alırken bir diğer dikkat edilmesi gerekilen şey kalıcılığıdır, kalitesiz markaların kötü ürünleri gün içinde dudaktan çıkarak hem yapış yapış bir hissiyat verir hem de kötü bir görüntü yaratır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.