Köpekler Nasıl Ödüllendirilmeli? En İyi 5 Köpek Ödül Maması 

Köpekleri öğrenme, arzulananı yapma veya komutlar için ödüllendirilmek isterler. İşte köpeğinizin midesini bayram ettirecek en iyi ödül maması çeşitleri
Köpekler Nasıl Ödüllendirilmeli? En İyi 5 Köpek Ödül Maması 

Köpekler nasıl ödüllendirilir?

Köpeklere itaat eğitimi vermenin veya yeni bir şey öğretmenin en iyi yolu iletişim biçiminin ve ödüllerin doğru kullanılmasıdır. İnsanlar köpeklerini şımartmayı, onları mamalarla, gezintilerle, interaktif oyunlarda ve sevgiyle süslemeyi severler.

Sahibine karşı son derece sadık ve sevgi dolu olan bu sevimli dostlarımız ise kendilerine sunulan ikramlar karşısında bir hayli mutlu olacaklardır.

Köpeğinizin öğrendiği yeni şeyler sonucunda onları motive etmek ve yaptığı güzel şeyleri tekrarlamasını sağlamak için belli aralıklarla ödül mamaları verebilirsiniz.

Kilo almaya meyilli bu sevimli dostlarınız için besleyici, lezzetli ve sağlığa faydalı ürünler seçmeniz gerekmektedir. Köpeğinizi oyuncak, gezinti, interaktif oyun ve sevgi dışında ufak ödül mamalarıyla onurlandırabilirsiniz.

En İyi Köpek Ödül Maması Listesi

SıraMarkaİçeriğineoldu Puanı
1ProfineHindi10/9.8
2DiboHindi10/9.6
38in1 Delights Pro DentalTavuk10/9.7
4GimdogTavuk/Havuç10/9.7
5FlamingoTavuk/Balık10/9.5
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

En İyi Köpek Ödül Maması Tavsiyesi

İşte besleyici ve kaliteli en iyi köpek ödül mamaları:

1. Profine Tahılsız Hindili Köpek Ödül Maması

kopek-odul-mamasi.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Profine Tahılsız Hindili Köpek Ödül Maması, her köpek ırkının tüketimine uygun olarak hazırlanmıştır. Köpeğinizi mutlu edebileceğiniz harika bir ödül maması olan bu ürün içeriğinde patates, hindi, somon yağı, doğal aroma, jelatin özü ve glukoz şurubu bulundurmaktadır.

2. Dibo Kurutulmuş Hindili Köpek Ödül Maması

kopek-odul-mamasi-001.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Dibo köpek ödül maması, köpeğinizin doğal yeme, çiğneme alışkanlıkları göz önünde bulundurularak üretilen en sevilen ve en besleyici ödüllerdendir. Son derece sağlıklı %100 doğal olarak üretilen bu ürün, köpeklerinizin kemirme ihtiyacını giderirken aynı zamanda tartar ve plak oluşumunu önleyerek ağız kokusunu da giderir.

3. 8in1 Delights Pro Dental Köpek Ödül Maması

kopek-odul-mamasi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

8 in 1 Delight Pro Dental, kemik şeklinde hazırlanmış lezzetli köpek ödülleridir. Pro Dental Serisi 8in1 Köpek ödülleri içeriğinde köpeğinizin diş bakımını üstlenecek maddeler içermektedir. Sağlıklı dişler ve diş etleri için özel hazırlanmıştır. Küçük ırk ve büyük ırk köpekler için uygun yapıdadır. Gerçek tavuk etinden hazırlanmıştır. Plak oluşumuna karşı koruyan formüle sahiptir. Ham deri ve tavuğun arındırıcı minerallerle zenginleştirilmiş lezzetli köpek ödülü. Sadece %2 oranında yağ içermektedir. Suni renklendirici ve tatlandırıcı maddeler içermez.

4. Gimdog Tavuklu ve Havuçlu Köpek Ödül Maması

kopek-odul-mamasi-003.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Gimdog Tavuklu ve Havuçlu Köpek Ödül Maması, eşsiz aromalarla kombine edilen, seçilmiş tavuklardan dondurularak ve kurutularak elde edilmiş kaliteli gıdalardan oluşur. Yüksek kalitede ve kolay sindirilebilir protein bakımından zengin bu ürün, havuçlar beraberinde lezzetli tavuk içeriği sayesinde, tahılsız bir tarifin ardından üretilen yüksek bir et içeriğine sahiptir.

5. Flamingo Tavuk ve Balıklı Sandviç Köpek Ödül Maması

kopek-odul-mamasi-004.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Köpekler için, yüksek protein değerine sahip besleyici, sandviç şeklinde köpek ödülüdür. Ödül içeriğinde ön plana çıkan tavuk ve balık parçaları, köpeklerin asla hayır diyemeyeceği benzersiz bir damak lezzetine sahip. Köpek itaat eğitimi gibi ödüllendirici görevlerde en sık tercih edilen Flamingo Tavuk ve Balıklı Sandviç Köpek Ödül Maması, patili dostunuzu keyiften dört köşe edeceğine eminim.


Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Köpek Maması Markaları

Köpeklerin ödül maması nedir?

Köpek ödül maması, köpeğinizin davranışsal olarak komut alması, eğitilmesi ve davranışsal olarak yeni alışkanlıklar kazanması için verilen bir çeşit mamadır. 

Köpekler nasıl ödüllendirilir?

Köpek maması aynı zamanda köpeğinizi doğru bir şey yaptığını fark etmesi için ödüllendirmenin harika bir yoludur. Köpekler için ödül lezzetli mamalar, interaktif oyunlar, gezdirme, sevgi gösterisi ve oyuncaklar ibarettir. Köpeğinizin midesini bayram ettirecek en iyi ödül mamalarına listemizden ulaşabilirsiniz.

Ödül maması köpeklere kaç aylıkken verilir?

Köpeklere ödül maması verilmesi için tıpkı kedilerde olduğu gibi 3 aylık dönemi tamamlamaları beklenmektedir ancak daha önceki dönemlerde verilmesi olası bir risk durumu içermemektedir. Her daim köpeğiniz ilk 3 aylık döneme giriş yaptığında ödül maması vermeyi tercih edebilirsiniz.  

Köpekler ne sıklıkla ödüllendirilmeli?

İlk başta, istenilen davranışı yaptıkları her beş seferden dördünü bir ödüllendirin. Zamanla, beş kereden üçünü ödüllendirin ve bu şekilde, sadece ara sıra ödüllendirene kadar giderek azaltın. Ödülleri çok hızlı azaltmayın, aksi takdirde köpeğiniz hüsrana uğrayabilir veya kafası karışabilir.

Kayıp köpek için ödül verilir mi?

Bazen bir ödül, insanları kayıp evcil hayvanları aramaya teşvik edebilir. Her şeyden önce kayıp köpeğinizi bulmak için vereceğiniz ödülü belirleyin ve lafınızın arkasında durmaktan çekinmeyin.

Köpeğime ödül olarak peynir verebilir miyim?

Çoğu durumda evet, köpekler peynir yiyebilir. Ölçülü olarak verildiğinde çoğu köpek peynirin tadına bayılır. Ancak her durumda köpeğinizin kaliteli ve besleyici gıdalar aldığından emin olmak için köpek ödül maması satın almayı deneyin.

Köpek eğitiminde ödül önemli mi?

Genellikle "olumlu pekiştirme eğitimi" olarak adlandırılan ödüle dayalı eğitim, davranışlara karşı köpeğinizin sevdiği şeylerle ödüllendirerek yeni şeyler öğrenmesini sağlar. Özellikle temel itaat eğitimi, tuvalet eğitimi vb. durumlar için köpek ödül mamaları son derece etkileyici ve olumlu sonuç kazandırıcıdır. Her daim köpek eğitimi için profesyonel bir uzmandan destek almayı unutmayın. Türkiye'nin en iyi köpek eğitim okullarından Pet Okulu ile buraya tıklayarak iletişime geçebilir, evcil hayvanınızın öğrenmesi gereken tüm eğitimi almasına olanak sağlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.