Türkiye'nin En İyi ve En Başarılı KBB Doktorları

Ülkemizde birçok başarılı doktor bulunmaktadır. Sizler için bu içeriğimizde kulak burun boğaz doktorlarını derledik. İşte en başarılı KBB doktorları...
Türkiye'nin En İyi ve En Başarılı KBB Doktorları

En İyi ve Başarılı KBB Doktorları

İnsanlar rahatsız olduklarında en güzel doktorlarda tedavi olmak isterler. Bizler de sizler için en başarılı kulak-burun-boğaz doktorlarını tecrübelerine göre derledik.

İşte tedavileriyle başarıya ulaşan en iyi KBB doktorları;

1. Prof. Dr. Arif Ulubil

en iyi kbb doktorları

Lise öğrenimini Robert Koleji’nde tamamlayan Arif Ulubil, tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başarıyla bitirmiştir. Meslekteki ihtisasını İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları üzerine yapan Ulubil yüksek ihtisasını University of Miami, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Nörotoloji olarak yapmıştır.

Prof. Dr. Arif Ulubil Nişantaşı Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Grubu’nda görev almaktadır.

2. Prof. Dr. Ali Şafak Dağlı

en iyi kbb doktorları

Tıp eğitimini 1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayan Ali Şafak Dağlı ihtisasını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları’nda yapmıştır.

Yurtdışında birçok hastane ve laboratuvarda çalışan Prof. Dr. Ali Şafak Dağlı günümüzde Medicana İstanbul hastanesinde görev almaktadır.

3. Prof. Dr. Nazım Korkut

en iyi kbb doktorları

Nazım Korkut 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan bir doktordur. İhtisasını İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları üzerine yapmıştır. 1999 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden profesörlük unvanını almıştır

Prof. Dr. Nazım Korkut günümüzde Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinden KBB profesörü olarak görev almaya devam etmektedir.

4. Prof. Dr. Hakan Korkmaz

en iyi kbb doktorları

Hakan Korkmaz 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü tamamlamıştır. İhtisasını yine aynı üniversitede tamamlamıştır. Korkmaz eğitimine ABD Michigan Wayne Eyalet Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nde devam etmiştir.

Prof. Dr. Hakan Korkmaz günümüzde Acıbadem Hastaneleri Grubu’nda görev almaktadır.

5. Prof. Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt

en iyi kbb doktorları

Yıldırım Ahmet Bayazıt 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından 1996 yılında Ankara Gazi Üniversitesi’nde ihtisas eğitimini tamamlamıştır.

Yıldırım Ahmet Bayazıt, Medipol Hastanesi’nde görev almaya devam etmektedir.

6. Prof. Dr. Arzu Tatlıpınar

en iyi kbb doktorları

2001 yılında Ankara Üniversitesi mezuniyetini tamamlayan Arzu Tatlıpınar, 2012 yılında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını yapmıştır. Tatlıpınar 2017 yılında Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde profesörlüğünü tamamlamıştır ardından ABD’de ve İngiltere’de araştırmacı olarak çalışmıştır.

Günümüzde Yeditepe Üniversitesi Sağlık Kurumlarında görev almaktadır.

7. Prof. Dr. Celil Uslu

en iyi kbb doktorları

Celil Uslu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü 1989 yılında tamamlamıştır. 1994 yılında Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB ihtisasını tamamlamıştır.

Prof. Dr. Celil Uslu günümüzde Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi’nde görev almaktadır.

8. Prof. Dr. Elif Aksoy

en iyi kbb doktorları

Elif Aksoy 1997’de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitimini tamamlamıştır. 2002 yılına gelindiğinde ise Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları ihtisasını tamamlamıştır.

Günümüzde Acıbadem Sağlık Grubu’nda görev almaktadır.

9. Prof. Dr. Tayfun Apuhan

en iyi kbb doktorları

Tayfun Apuhan 1998 yılında İnönü Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden ikincilikle mezun olmuştur. Apuhan mezuniyetinin ardından İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümünde uzmanlığını tamamlamıştır.

Prof. Dr. Tayfun Apuhan günümüzde Özel Hisar Intercontinental Hastanesi'nde görev almaktadır.

10. Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu

en iyi kbb doktorları

Sami Katırcıoğlu 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1989 yılında ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda ihtisas eğitimini tamamlamış ve KBB Uzmanı olmuştur.

Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu günümüzde Memorial Hastanesi’nde görev almaktadır.

Benzer İçerik Önerileri
Covid Belirtilerinde KBB Uzmanlarının RolüBurun Tıkanıklığı Neden Olur?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum