Güzel Cildin Sırrı: En İyi 10 CC Krem Tavsiyesi

Ciltteki renk farklılıklarını gidermek CC kremler ile çok basit. Sizler için en iyi CC kremleri bir araya getirdik.
Güzel Cildin Sırrı: En İyi 10 CC Krem Tavsiyesi

CC Kremler

Konu güzellik olunca hassas olmanız çok normal, hafif yapısıyla cildinize bambaşka bir hava katacak en iyi şey CC krem kullanmaktır. Kullanımı sonrası ciltteki renk farklılıklarını gideren, nemlendiren ve güneşin zararlı ışınlarından koruyan en iyi CC kremleri liste haline getirdik.

Özenle hazırladığımız CC krem listemizde, en iyi markaların en etkili kremlerine yer verdik. Bu kremlerin hacimlerinden ve gösterdikleri etkilerden bahsetmeyi de ihmal etmedik.

En İyi CC Krem Listesi

SıraModellerHacimneoldu Puanı
1La Roche Posay CC Krem50 Ml10/9.7
2L'oreal Paris C'ést Magic CC Krem50 Ml10/9.8
3Farmasi CC Krem50 Ml10/9.8
4Flormar CC Krem35 Ml10/9.6
5Clinique CC Krem40 Ml10/9.7
6Estee Lauder CC Krem30 Ml10/9.5
7SVR Clairial CC Krem50 Ml10/9.8
8Uriage Roseliane CC Krem40 Ml10/9.9
9Erborian CC Krem Doré40 Ml10/9.6
10Bee Beauty CC Krem50 Ml10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
CC Krem
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 CC Krem Önerisi 2024

CC krem ne işe yarar? CC krem ile BB krem arasındaki fark nedir? Gibi CC kremler hakkında sıkça sorulan soruların yer aldığı makale, ciltteki renk farklılıklarını gidermek isteyen okuyuculara çok yardımcı olacak.

İşte yüksek farklılık giderici ve ışın koruyucu etkisi bulunan CC krem önerileri;

1. La Roche Posay CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
La Roche
Posay Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizdeki en iyi CC kremlerinden olan La Roche Posay, hassas cilt tiplerine dahi uyum gösterebiliyor. Tek başına veya fondöten ile kullanılabilen ürün, kızarıklık karşıtı etkisiyle ciltte oluşan kızarıkların önüne geçiyor.

Özellikler
Hacim50 ml
Gösterdiği EtkiKızarıklık Karşıtı, Koruyucu

Kullanıcı Yorumu

👤 Rosea hastalığım nedeniyle La Roche ürünleri dahil birçok krem kullandım en iyisi diyebilirim kızarıklık kapanıyor. Ayşegül B****

👤 Ürünü yeni kullanmaya başladım ancak gerçekten ilk kullanışta farkı gördüm. D**** A*****

2. L'oreal Paris C'ést Magic CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Dünya markası olan L'oreal Paris'in C'ést Magic CC kremi, içeriğindeki incir özü sayesinde cildi tam 24 saat boyunca nemli tutabiliyor. Kullanım sonrası yüze doğal ve aydınlık bir görüntü katan krem, renk farklılıklarını başarılı bir şekilde kapatıyor. Birçok kişi tarafından tavsiye edilen ürün, kızarıklık giderici etkisiyle beğeni topluyor.

Özellikler
Hacim50 ml
Gösterdiği EtkiCilt Tonu Düzenleyici

Kullanıcı Yorumu

👤 Sürekli kullandığım bir ürün indirimde görünce aldım, çok hafif ince bir kapatıcı. Özlem E****

👤 Vazgeçilmez bir ürün benim için kırmızılıklara birebir çözüm. N**** G****

3. Farmasi CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi cilt bakım markaları arasında yer alan Farmasi, ürettiği yağsız CC kremi ile dikkat çekiyor. Yağsız olmasıyla cildi yoğun bir şekilde nemlendiren ürün, halihazırda olan kızarıklıkların ve oluşabilecek kızarıklıkların önüne geçiyor. Günlük kullanımlara uygun olan Farmasi, kullanım sonrası cildi aydınlatıyor.

Özellikler
Hacim50 ml
Gösterdiği EtkiKızarıklık Giderici, Nemlendirme

Kullanıcı Yorumu

👤 Yüzüm karma yapıda olduğu için CC krem arayışına girmiştim ilk deneme olarak pahalı bir şey almak istemedim ama iyi ki de almamışım. Bu kadar güzel sonuç beklemiyordum. Günlük kullanıma çok uygun. B*** G****

👤 Kullanışlı harika bir ürün fiyatı da gayet uygun. Şevval Ö****

4. Flormar CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Flormar
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Bizce en iyilerden olan Flormar CC krem, içerisinde bulunan SPF 15 ile cildinizi güneş ışıklarından koruyor. Düzenli kullanımlarda cilde kalıcı nemlilik kazandıran krem, kullanıcılarından olumlu yorumlar alıyor. Ciltteki renk farklılıklarını kapatan ürün, yüzünüzü besleyerek canlı bir görünüm kazandırıyor.

Özellikler
Hacim35 ml
Gösterdiği EtkiNemlendirme

Kullanıcı Yorumu

👤 Ürünü 1 kez kullandım ama gerçekten sevdim, aman aman kapatıcılığı yok elbet ama eşitleme özelliği olduğu kesin. B**** D****

👤 Aşırı derecede rahatsızlık veren göz altı morluklarımı bile tek başına büyük oranda kapatabilen bir ürün daha ne olsun. A**** Ç****

5. Clinique CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Clinique
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Gösterdiği yüksek etki sayesinde listemizde kendine yer ayırtan Clinique CC krem, tüm cilt tiplerinde kullanıma uygundur. İçeriğinde bulunan SPF ile güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan krem, cildi aydınlatarak canlı bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. İnce yapısı bulunan ürün, bu sayede yüzde ağırlık yapmıyor.

Özellikler
Hacim40 ml
Gösterdiği EtkiKoruyucu, Cilt Tonu Düzenleyici

Kullanıcı Yorumu

👤 Clinique kalitesi. Beyaz tenli sarışın biriyim rengi çok güzel oldu. D**** P***

👤 Kaliteli bir ürün, tüm Clinique ürünleri gibi alerji yapmıyor. G**** C****

6. Estee Lauder CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Estee Lauder
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

İlk kullanımdan itibaren yüzünüzdeki farkı anlayabileceğiniz CC krem, Estee Lauder, yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. Kullananlara göre fiyatını sonuna kadar hak eden ürün, düzenli kullanımlarda cildi sıkılaştırarak kusursuz bir güzellik yaratıyor. Aynı anda renk farklılıklarını gideren, güneş ışıklarından koruyan ve nemlendiren ürün, bizce kesinlikle denemeniz gereken CC kremlerden bir tanesi.

Özellikler
Hacim30 ml
Gösterdiği EtkiCilt Tonu Düzenleyici, Koruyucu, Nemlendirme

Kullanıcı Yorumu

👤 Harika aldım severek kullanıyorum. P**** T****

👤 Bu krem efsane yüzü hemen canlandırıyor ve renk tonunu tamamen eşitliyor. E**** D****

7. SVR Clairial CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
SVR Clairial
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Çoğunlukla lekeli cilde sahip olanların tercih ettiği SVR Clairial, gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Dermatologların tavsiye ettiği krem, düzenli kullanımlarda ciltteki renk farklılıklarını kalıcı olarak ortadan kaldırıyor. Kullanım sonrası yüzde ağırlık yapmayan SVR, bizim favorilerimiz arasında.

Özellikler
Hacim50 ml
Gösterdiği EtkiCilt Tonu Düzenleyici

Kullanıcı Yorumu

👤 Dermatolog tavsiyesi ile aldım. Kapatıcılığı çok dengeli. G**** G****

👤 Ürün mükemmel bir ürün. İlk yağlı gibi oluyor yüze sonradan bıraktığı doku yumuşaklaşıyor. Sivilceleri kurutuyor. Yüzü güzelleştiriyor. Ş**** G****

8. Uriage Roseliane CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Uriage
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizin 8. sırasında yer alan Uriage Roseliane, yüksek kızarıklık giderici etkisiyle birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Günlük kullanıma uygun olan ürün, yağlı ciltler için vazgeçilmez hale geliyor. Kullanım sonrası UVA-UVB ışınlarına karşı kalkan görevi gören krem, cildi nemlendirerek dolgun bir görüntü kazandırıyor.

Özellikler
Hacim40 ml
Gösterdiği EtkiKızarıklık Giderici

Kullanıcı Yorumu

👤 Cilt tonunu çok güzel ayarlıyor. O yüzden ten renginiz ne olursa olsun hiç sorun olmuyor. Ayrıca cilde çokta güzel nem veriyor. Gayet başarılı bir ürün. D***** H*****

👤 Doktor tavsiyesiyle aldığım ve gayet memnun kaldığım bir ürün. Kızarıklıkları kamufle etmede oldukça etkili. D***** M*****

9. Erborian CC Krem Doré

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Erborian
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi CC krem tavsiye listemizin 9. sırasında bulunan ve yüksek fiyatıyla dikkat çeken Erborian CC krem Doré, gösterdiği yüksek etki sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor. Ciltteki renk farklılıklarını kapama konusunda uzman olan ürün, aynı zamanda cildi aydınlatarak üstün bir yumuşaklık kazandırıyor. Kullanıcılarından tam not almayı başaran krem, bizce en iyilerden bir tanesi.

Özellikler
Hacim40 ml
Gösterdiği EtkiKızarıklık Karşıtı, Koruyucu

Kullanıcı Yorumu

👤 Fiyatı yüksek ama sonuna kadar hak ediyor. Tavsiye ederim. F** D**

👤 Güzel bir ürün, pahalı ama değer. Kesin alın. K** L**

10. Bee Beauty CC Krem

CC Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Bee Beauty
CC Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

CC krem önerisi arıyorsanız 8 in 1 Bee Beauty CC krem tam size göre. İçerisinde Hyaluronik asit, Aloe Vera, yeşil çay ve badem yağıyla satışa sunulan krem, bu sayede ilk kullanımdan itibaren kalıcı bir farklılık yaratıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, renk tonunu eşitleyerek kullanıcılarından olumlu yorumlar alıyor. Bizce en iyiler arasında yer alan Bee Beauty 8 in 1, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Özellikler
Hacim50 ml
Gösterdiği EtkiKızarıklık Karşıtı, Koruyucu, Nemlendirici

Kullanıcı Yorumu

👤 Etkisi yüksek alınabilir bir krem. Beril E**

👤 Beklediğimden iyi kokusu. Güzel ama kusursuzlaştırıcı kelimesi çok iddialı olmuş. T** Y**

Benzer Tavsiye Önerileri
BB ve CC Krem Farkı nedir?CC Krem Nedir?
Fondöten ModelleriBB Krem Modelleri

2024'ün en iyi CC krem hangisi?

En iyi CC krem tavsiyelerine gelecek olursak; L'oreal Paris, Farmasi, Flormar, Estee, SVR, Erborian, Bee Beauty, Uriage, La Roche hassas cilt tiplerine daha uyumlu olan, kızarıklık koruyucu, cilt tonu düzenleyici, nemlendirici ve koruyucu Cc krem markaları olarak biliniyor.

CC Krem Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Yüksek etkileri sayesinde cildi zararlı ışınlardan koruyan ve renk farklılıklarını gideren CC kremler hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte CC kremler hakkında sıkça sorulan sorular.

CC krem hangi ciltler için?

CC krem günlük makyaj yapmak istemeyenlerin tercih ettiği bir kusur örtücüdür. Çoğunlukla CC kremler tüm cilt tiplerine uyum sağlar, bazı renk seçenekleri ise cildinize uygun olan kremi seçmeniz için ortaya çıkmıştır.

CC krem ne işe yarar?

CC kremler aslında ciltteki renk farklılıklarını ortadan kaldırmak için kullanılırlar. Çoğu zaman makyaj malzemesi olarak görülen bu ürün, aynı zamanda kapatıcı veya fondöten altına, güneş koruyucu, cilt nemliliği ve canlılığı için kullanılabilir.

CC krem ile BB krem arasındaki fark nedir?

CC ile BB krem arasındaki en belirgin fark, BB kremlerin daha fazla kapatıcılık etkisiyle fondöten olarak kullanılabilmesidir. CC kremler kapatıcı olma özelliği bulundurmaz, ciltteki renk tonlarındaki farklılığı ortadan kaldırır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.