Yüksek Emiş Gücü, Karbon Filtre; En İyi 10 Aspiratör Önerisi

Bu yazımızda yemek kokularını anında ortadan kaldıran, emiş gücü yüksek en iyi aspiratör modellerini bir araya getirdik.
Yüksek Emiş Gücü, Karbon Filtre; En İyi 10 Aspiratör Önerisi

Aspiratör Markaları ve Modelleri

Mutfaklarımızın vazgeçilmez teknolojik ürünlerinden biri olan aspiratör modellerini sizler için detaylıca araştırdık. Bu içeriğimizde kolay kullanım imkanı sunan ve yüksek emiş gücüne sahip uygun fiyatlı aspiratör modellerini listeledik.

Ayrıca özenle hazırladığımız ve en iyi markalara yer verdiğimiz içeriğimizde yer alan en iyi 10 aspiratör modelinin artıları, eksileri, teknik özellikleri ve kullanıcı yorumlarını da aşağıda bulabilirsiniz.

Aspiratörlerin garanti süresi ne kadar? Aspiratörümü nasıl temizlerim? Gibi aspiratörler hakkında sıkça sorulan soruların yer aldığı liste, yeni aspiratör alacak olanlara rehber niteliğinde olacak.

En İyi Aspiratör Listesi

SıraMarkalarÖzellikneoldu Puanı
1Bosch DFT63CA51TDüşük Ses Seviyesi10/9.9
2VESTEL BergamaYıkanabilir Yağ Filtresi10/8
3Arçelik P 179 YIYüksek Emiş Gücü10/9.7
4Vestel TruvaKarbon Filtreli10/9.8
5Altus Al 37 YUygun Fiyat10/9.5
6Simfer 8505Alüminyum Kaset Filtre10/9.4
7Vestel Efes3 Kademeli Hız Ayarı10/9.8
8Arçelik P 183 SŞık Tasarım10/9.7
9Beko P 129 BHalojen Aydınlatma10/9.8
10Miele DA 3466 EDSTBağlantısız Kullanım10/9.5
Amazon
Fiyatlarını Gör
Aspiratör
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Aspiratör Tavsiyesi

Uygun fiyatlı ve emiş gücü yüksek en iyi aspiratör önerilerini maddeler halinde listeledik. Mutfağınızın adeta havası değiştirecek aspiratör markalarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşte en iyi aspiratör markaları:

1. Bosch DFT63CA51T

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesi
Modern tasarım

En iyi sürgülü aspiratör modeli olan Bosch DFT63CA51T, Inox kaplamayla kullanıcısına ulaşıyor. Ürün, yüksek emiş gücüyle tüm kokuları içine çekebiliyor. Düşük ses seviyesiyle karşımıza çıkan cihaz, kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor.

Kullanıcı Yorumları

? Yer kaplamadığı için bu modeli tercih ettik hem şık görünüyor hem de sürgülü olması pratik kullanılmasını da sağladı. Emiş gücü oldukça yüksek, zaten 3 seviye var. Yüksek seviyede de kullanabiliyoruz. Çektiğimizde tam üstüne geldiği için neredeyse ortamda hiç koku kalmıyor. Kullandığı filtreler sayesinde de hem uzun ömürlü hem de içeride yemek yapılırken bile hava oldukça temiz. Memnun kaldık S**** K.

? Mutfağım konumu itibariyle ancak sürgülü aspiratör uygun. Kullandığımda bozulduğu için yenisi almam gerekti. Çekiş gücü oldukça iyi, 3 kademeli ayar düğmesi var. Kullanımı kolay ve işe yarıyor kesinlikle. 2 filtresi var çıkarıp yıkıyorum. Gayet memnunum. Y*** Ü.

2. VESTEL Bergama

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yıkanabilir yağ filtresiHızının 2 kademeli olması

Sessiz aspiratör tavsiyesi istiyorsanız Vestel Bergama sizin için biçilmiş kaftan. Şık tasarımıyla karşımıza çıkan aspiratör, 2 kademeli hız ayarıyla yüksek performans gösteriyor. D sınıfı enerji verimliliği bulunan ürün, Saatte maksimum 254 m3emiş gücüyle çekim yapabiliyor.

Kullanıcı Yorumları

? En ucuzu buydu. İyi çıktı, sorun yok, teşekkürler. Yalnız montaj sıkıntı. Eve geldim saçma bir montaj yapmışlar ve kaçmışlar. Kendim üst tablayı delerek yuva açtım ve yerleştirdim güzel oldu. H**** P.

? Ürün göründüğü gibi güzel, fakat ocak ile aspiratör arasında 65 cm olması gerekiyor, yoksa servis montajını yapmıyor. Ölçüm yaptıktan sonra almanızı tavsiye ederim. G*** F.

3. Arçelik P 179 YI

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesiKarbon filtresinin opsiyonel olması
Yüksek emiş gücü

Aspiratör önerisi arıyorsanız Arçelik P 179 Yl tam size göre. Mekanik kontrol paneliyle teslim edilen ürün, 3 farklı hız kademesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Model, çalışma sırasında sadece 60 dB ses çıkarıyor.

Kullanıcı Yorumları

? Çok beğendim, tavsiye ederim. Çok şık durdu mutfağımda, sesi hiç yok denecek kadar az. Işıkların yeterliliği çok çok iyi, teşekkürler. F*** Ö.

? Ürünüm belirtilen tarihte ulaştı ve aynı anda kurulumu yapıldı. Oldukça kullanışlı. T**** Ö.

4. Vestel Truva

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel Truva
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yıkanabilir filtreHız ayarının 2 kademeli olması
Düşük enerji tüketimi

Emiş gücü yüksek aspiratör modellerinden biri olan Truva, metal yapısıyla kolaylıkla temizlenebiliyor. Mekanik kontrole sahip olan ürün, 2 farklı hız kademesiyle karşımıza çıkıyor. Yıkanabilir filtresi bulunan aspiratör, bu sayede kullanıcılar tarafından çokça tercih ediliyor.

Kullanıcı Yorumları

? Gömme olduğu için aspiratör var mı yok mu belli değil. En güzel tarafı bu bence. Mutfaklarda dev asa aspiratörler görüntüyü kötü hale getiriyor bence. Emiş gücü falan da baya iyi. Düşük fiyata almam da çok iyi oldu. İnanılmaz fiyatlar var piyasada. Fazla para vermeye gerek yok bence. B**** A.

? Bizim bu eve taşındığımız da zaten bu aspiratör takılıydı. Çok beğenmiştim hatta. Gerçekten de çok şık ve modern bir aspiratör. Performansı da gayet iyi. Kızartma falan yaptığımda kokuyu iyi çekiyor. Ben memnunum. Almayı düşünenlere de tavsiye ederim. D*** K.

5. Altus Al 37 Y

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Altus
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek emiş gücüHız ayarının 2 kademeli olması
Uygun fiyatlı olması

Yıkanabilir filtreye sahip olan Altus, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. 2 farklı hız kademesi bulunan ürün, 28 W gücünde çalışıyor. Kullanıcılarından olumlu yorumlar alan aspiratör, bizce en iyiler arasında yer alıyor.

Kullanıcı Yorumları

? Hava çıkış yerine plastik aksam ekleme yapılıyor, orası da yerine tam oturmuyor. Silikonla zar zor hallettim aksi taktirde çektiği havayı tekrar içeri basıyor onun dışında güzel. Servisi de kınıyorum bu arada ocakla mesafe 60 cm olmalı diye 55 cm’i kabul etmeyip montaj yapmadılar. Kendim hallettim garanti devre dışı kaldı. E*** E.

? Hem fiyat açısından hem de estetik açıdan güzel bir ürün. Kargo olarak 4 gün civarı buda site tarafından belirtildiği için sorun yok. Ayrıca Arçelik, Beko servisleri desteklediği için servis sorunu da olmaz. M**** A.

6. Simfer 8505

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Simfer
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Alüminyum kaset filtreYüksek enerji tüketimi
Yüksek emiş gücü

Çift motorlu aspiratör tavsiyesi istiyorsanız Simfer 8505 işinizi görecektir. 25 W gücünde çalışan ürün, yıkanabilir olmasıyla tercih ediliyor. Birçok kişi tarafından tavsiye edilen aspiratör, güçlü emişiyle mutfaktaki kokuyu anında ortadan kaldırıyor.

Kullanıcı Yorumları

? Çift motorlu olduğu için biraz gürültü seviyesi yüksek ama emiş gücü gayet iyi. İki kez balık yaptım ama ev aman aman balık kokmadı. Bence öndeki yer alan emiş kısmına baca kısmına yağ gitmemesi için bir tane bez tipi bir filtre de koysalar harika bir ürün olurmuş. S*** Ö.

? Ürünü kullanıyorum, tavsiye ederim. H*** U.

7. Vestel Efes

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel Efes
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olmasıDüşük emiş gücü
3 kademeli hız ayarı

3 farklı hız kademesiyle kaliteli çekim deneyimi sunan Vestel Efes, uygun fiyatıyla kullanıcıların yüzünü güldürüyor. D sınıfı enerji verimliliğinde çalışan aspiratör, 291m³ emiş gücünde çalışıyor. Çift filtresi bulunan ürün, listemizde son sırada yer alıyor.

Kullanıcı Yorumları

? Uzun süredir kullanıyoruz, memnunuz. A** G.

? Gayet güzel ve kullanışlı. Emiş yeterli aydınlatma yeterli. Sesi rahatsız edici değil. Fiyatı da uygun, tavsiye edebilirim. B**** P.

8. Arçelik P 183 S

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik P
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek emiş gücü
Şık tasarım

Aspiratör tavsiye içeriğimizin 8. sırasında yer alan Arçelik P 183 S, Saatte maksimum 420 m3 emiş yapabiliyor. Oldukça güçlü olan ürün, şık tasarımıyla dikkat çekiyor. 69 dB sesle çalışan cihaz, 3 kademe hız ayarıyla karşımıza çıkıyor.

Kullanıcı Yorumları

? En kaliteli aspiratör bu desem yalan olmaz. Ürünü gerçekten çok beğendim. Tasarımı, kullanışı, emiş gücü, aydınlatması hepsi çok iyi. Ürünü kesinlikle herkese tavsiye ederim. B**** Y.

? Ürün göründüğünden daha fazlası. Hem güzel bir tasarımı var hem de oldukça kullanışlı. Resmen 5 dakika içerisinde odadaki tüm balık kokusunu bitirdi. Bütçesi uygun olan herkesin almasını tavsiye ederim. D**** K.

9. Beko P 129 B

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Halojen aydınlatmaYüksek ses seviyesi
3 kademeli hız ayarı

Listemizin 9. sırasında bulunan Beko P 129 B 3 kademeli hız ayarıyla her türlü kokuyu yok edebiliyor. Rakiplerinden daha düşük enerjiyle çalışan aspiratör, kullanıcı cebine zarar vermiyor. Tasarımıyla adından söz ettiren ürün, uygun fiyatıyla satışa sunuluyor.

Kullanıcı Yorumları

? Tam bir fiyat performans ürünü. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi aspiratör. Mutfağımın ihtiyacını tam olarak karşıladı. Almakta tereddüt eden varsa bir dakika düşünmeyin derim. U**** A.

? Oldukça güzel bir ürün. Emiş gücü iyi, ışığı harika ve güzel bir duruşu var. Başka ne isteyebilirim ki. Bir aspiratörden beklediğim her şey var. Herkese tavsiye ederim. P**** O.

10. Miele DA 3466 EDST

Aspiratör

Amazon
Fiyatını Gör
Miele
Aspiratör
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
4 kademeli hız ayarıYüksek fiyat
Bağlantısız kullanım

En iyi aspiratör içeriğimizin son sırasında bulunan Miele DA 3466 EDST, B sınıfı enerji tüketimiyle karşımıza çıkıyor. Üç normal, bir yoğun çalışma ayarıyla satışa sunulan ürün, fiyat bakımından eleştiri alıyor. Baca bağlantılı veya bağlantısız kullanabileceğiniz aspiratör, maksimum 64 dB ses seviyesinde çalışıyor.

Kullanıcı Yorumları

? En kaliteli aspiratör bu diyebilirim. Uzun süren araştırmalardan sonra bu üründe karar kıldım. Üründen çok memnun kaldım, pişman değilim. Herkese tavsiye ederim. M**** K.

? Ürün oldukça kaliteli. Şık tasarımı, yüksek emiş gücü ve kolay kullanımı sayesinde artık yeni favorim oldu. Kesinlikle arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim. A**** P.


Benzer Tavsiye Önerileri
Davlumbaz ModelleriSet Üstü Ocak Modelleri

Aspiratörler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Mutfağımızın bir parçası olan aspiratörler hakkında aklımızda bazı sorular vardır. Bu kısımda sizin için aspiratörler hakkında sıkça sorulan soruları derledik. İşte en iyi aspiratörler hakkında sıkça sorulan sorular (SSS).

Aspiratörlerin garanti süresi ne kadar?

Bu ürünler piyasaya çıktığından beridir garanti süreleri değişmemiştir. Genel olarak aspiratörlerin neredeyse tamamının garanti süresi 2 yıldır. Dolayısıyla listemizde bulunan aspiratörlerinde hepsinin garanti süresi 2 yıldır.

Aspiratörümün emiş gücü azaldı. Sorun nedir ve nasıl çözebilirim?

Eğer aspiratörünüzün çekiş gücü azaldıysa bunun nedeni büyük ihtimalle ya tıkanmış filtre ya da havalandırma sistemidir. Aspiratörler kısa sürede yağ ve kirlerle kaplanabilir. Bu yüzden cihazdan aldığınız verim düşer. Ayrıca bu durumda aspiratörünüz yangın çıkarma tehlikesi oluşturabilir.

Aspiratörümü nasıl temizlerim?

Aspiratörünüzü sık sık kullanıyorsanız temizliğini de o kadar kısa sürede yapmanız gerekmektedir. Aspiratörünüzü aşındırıcı olmayan bir deterjan ve yumuşak bir bez ya da süngerle silebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.