Tatil Cenneti Alanya'nın En İyi 15 Oteli

Alanya’da yer alan en iyi otelleri bir araya getirdik. İşte, tatil yapmak için Alanya’yı tercih edenlerin mutlaka denemesi gereken Alanya otelleri…
Tatil Cenneti Alanya'nın En İyi 15 Oteli

Türkiye’nin tatil cenneti denince akla gelen ilk yöresi nitekim Alanya. Antalya gezilecek yerleri arasında yer alan ve en gözde turist kitlesine sahip olan bu bölge, ilkbahar ve yaz aylarında milyonlarca tatilciyi ağırlamaktadır. Bölgeyi tatil cenneti yapan doğası ve tarihi dokusu tüm kışın yorgunluğunu atmaya yardımcı olmaktadır. Güney kıyılarının vazgeçilmezi olmayı başarmış Alanya’da stres ve sıkıntılardan uzak bir tatil planlayanlar için hazırladığımız bu içeriğimiz, Alanya'nın en iyi otellerinden oluşuyor. Alanya'da nerede kalınır diye merak ediyorsanız eğer listemizde yer alan 5 yıldızlı otelleri inceleyebilirsiniz.

En İyi Alanya Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Sirius Deluxe HotelFuğla Mah.10/10
2Haydarpasha PalaceTürkler Mevkii10/9.9
3Litore Resort Hotel & SPAOkurcalar10/9.9
4Mylome Luxury Hotel & ResortOkurcalar10/9.9
5Eftalia Ocean HotelTürkler10/9.9
6The Lumos Deluxe Resort HotelKargıcak Mah10/9.9
7Rubi Platinum Spa Resort & SuitesAvsallar10/9.9
8Azura Deluxe Resort & Spa HotelAvsallar10/9.9
9Gold Island HotelFuğla Mah10/9.9
10Wome DeluxeAvsallar10/9.9
11Delphin DeluxeOkurcalar10/9.9
12Botanik PlatinumOkurcalar10/9.9
13Aria Resort & Spa HotelKonaklı Mah10/9.9
14Adin Beach HotelTürkler10/9.8
15Long Beach Resort Hotel & SpaTürkler10/9.9

Alanya'nın En Güzel 15 Oteli

İşte, Doğasıyla hayran bırakan Alanya'da konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Sirius Deluxe Hotel

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Plajı
Hizmet Kalitesi
Konfor

Alanya'nın en özel ve en iyi otellerinden biri olan Sirius Deluxe Hotel, konforlu odaları ve mükemmel hizmetiyle misafirlerini ağırlıyor. İhtişamlı bir atmosfere sahip olan bu otel, açık kapalı havuzları, kendisine ait plajıyla eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Alanya'da nerede kalınır diye soranlara önerebileceğimiz bu otel, 

Telefon(0242) 212 11 96
AdresFuğla Mahallesi, Marina Sk No:7, 07404 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Otele ilk girdiğimiz andan itibaren güler yüzle karşılandık. Çok ince düşünceli hediyeler ile karşılaştık. Bütün personeller son derece yardımsever ve profesyonel, aktiviteler harika, özellikle animasyon ekibinin enerjisi çok yüksek, eğlendirmeyi çok iyi biliyorlar. Yemekler harika ötesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? Alanya’nın en iyi beş yıldızlı otellerinden bir tanesi. Lokasyonu, servis kalitesi, açık büfe menüsü süper. Kendine ait iskelesi olması hem derine atlayış fırsatı veriyor hem de rahat güneşlenme fırsatı buluyorsunuz. 

2. Haydarpasha Palace

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Aktiviteler
Hizmet Kalitesi

İhtişamı ve lüksü bir araya getiren Haydarpasha Palace, eşsiz manzarası ve kaliteli hizmetiyle öne çıkıyor. Alanya'nın en iyi otelleri arasında yer alan Haydarpasha Palace, Spa olanakları, restoranları ve geniş yüzme havuzu ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. 

Telefon(0242) 537 60 60
AdresTürkler Mevkii / Alanya / TÜRKİYE, 07407 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Odalar geniş ferah, mutfak ve restorant gayet başarılı. Konum denize sıfır gibi yolun altından gecen bir tünel ile plaja bağlı kapalı ve acık havuz gayet temiz kız kulesi konsepti sevimli☺️

? Ulaşımı çok kolay. Şehirlerarası otobüsler önünde indiriyor. Alanya merkeze giden otobüsler önünden geçiyor. Odalar geniş, ferah ve temizdi. Oda temizliğinde, restoran ve diğer bölümlerde de çalışanların hepsi güleryüzlü. Gece müdürü Ramazan beye ayrıca teşekkürler.

3. Litore Resort Hotel & SPA

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Etkinlikler
SPA Alanları
Hijyen

 Modern tasarımı ve konforlu odalarıyla dikkat çeken Litore Resort Hotel & SPA, Alanya'da kalınabilecek 5 yıldızlı oteller arasında yer alıyor. Muhteşem bir plaja sahip olan bu otel, aynı zamanda spa ve wellness olanaklarıyla da öne çıkıyor. Balayı yapmak isteyen çiftlerin de Alanya'da çokça tercih ettiği bu otel, ayrıca çocuklu ailelere de hitap ediyor.

Telefon444 6 717
AdresOkurcalar, Okurcalar Şarburun Merkez Cad No:5, Şarburun Merkez No:5, 07415 Okurcalr/Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Kalite gayet hoş yemekler temizlik gayet güzel daha ne olsun satın almıyacaksan tatilin keyfini çıkar ??

? Otelde aile odasında 5 gece konakladık. Genel anlamda beklentilerimizin üzerinde plajın da ve havuzun da çok iyi vakitler geçirdiğimiz bir tatil oldu.

4. Mylome Luxury Hotel & Resort

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Havuz
Çalışan İlgisi

Alanya'nın lüks otellerinden biri olan Mylome Luxury Hotel & Resort, şık ve modern tasarımıyla konuklarını büyülüyor. Oteldeki restoranlar, spor olanakları ve eğlence aktiviteleriyle tatil keyfini sonuna kadar yaşatan bu otel, oldukça büyük açık havuzuyla misafirlerinden tam not alıyor.

Telefon(0242) 527 55 55
AdresOkurcalar, Şarburun Cd No:12, 07410 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Oda temiz, yemekler lezzetli ve içecekler kaliteli konum olarak süper denizi güzel biz ailecek çok memnun kaldık teşekkürler Mylome.

? Otelde her şey kusursuz. En ince detayına kadar hesap edilmiş. Yemekler inanılmaz kaliteli personel çok güler yüzlü ailenize tatile gitmiş gibi hissediyorsunuz. Havuzlar tertemiz, cankurtaran Hüseyin'e spa da ki defneye hepsine çok teşekkürler .

5. Eftalia Ocean Hotel

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aqua Park
Çocuk Aktiviteleri
Büyüklüğü

Alanya'nın en lüks ve en iyi 5 yıldızlı otellerinden biri olan Eftalia Ocean Hotel, büyüklüğü ile hayran bırakıyor. Aranılan her şeyin bulunduğu bu otel, eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Aile dostu olan bu otel, çocuklar için su kaydırakları ve mini kulüp gibi olanaklar da sunuyor.

Telefon444 6 607
AdresTürkler, Akdeniz Bulvarı No:1, 07407 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Tesis çok hoşumuza gitti tam aile oteli çocuklar için ideal çok sayıda büyüklü küçüklü aquapark mevcut otel bahçesi de havuzlar için yeterli ekstra Deniz kenarında büyük aquapark çok daha eğlenceli Çok sayıda alışveriş magazaları ve Starbucks ta mevcut??✅✅

? Birçok Aquapark var konum güzel odalar geniş ve ferah yemek kalitesi iyi tavsiye ederim memnun kalırsınız.

6. The Lumos Deluxe Resort Hotel Alanya

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Çocuk Aktiviteleri
Güler Yüzlü Çalışan

Alanya'nın en iyi otelleri listemizin 6. sırasında yer alan The Lumos Deluxe Resort Hotel, geniş ve konforlu odalarıyla tatil boyunca evinizdeymiş gibi rahat etmenizi sağlıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, spa merkezi ve Dünya lezzetlerinin yer aldığı restoranlarıyla misafirlerine rüya gibi bir tatil sunan bu otel, çocuk aktiviteleriyle de ailelerin eğlenceli tatil geçirmesini sağlıyor.

Telefon(0242) 212 10 33
AdresKargıcak mah, Gazipaşa Cd. No:21, 07435 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Eşim ile birlikte tatili yapmak üzere geldiğimiz otelden son derece memnun şekilde ayrıldık. 

? Odalar temiz ve güzeldi, otel çalışanları güler yüzlü ve ilgiliydi, yemekler oldukça lezzetliydi. Havuz temiz ve yeterliydi

7. Rubi Platinum Spa Resort & Suites

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Sakin Olması
SPA Alanı
Aktivite Seçenekleri

Şıklığı ve lüksü bir araya getiren Rubi Platinum Spa Resort & Suites, kaliteli hizmetiyle öne çıkıyor. Geniş ve modern odaları, spa olanakları ve özenle seçilmiş lezzetleri ile Alanya'nın en dikkat çeken otelleri arasında yer alan Rubi Platinum, her yaştan insanın mutlu ayrılması için elinden geleni yapıyor.

Telefon(0242) 782 41 11
AdresAvsallar, İncekum Cd. No:38, 07410 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Söylenecek tek şey, kendinize bir iyilik yapın ve buraya tatile gelin :) Servis harikulade, otel çok temiz, konum muhteşem.

? Harika bir balayı oteli pişman olmadan tercih edebilirsiniz, odalar ferah ve oldukça temiz, otel içinde sesli ve sessiz alanlar oldukça güzel ayrıştırılmış.

8. Azura Deluxe Resort & Spa Hotel

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Aktiviteler

Alanya'da tatil yapmak isteyenlerin konaklayabileceği Azura Deluxe Resort & Spa Hotel, konforlu odaları ve kaliteli hizmetiyle beğeni topluyor. Alanya merkeze 22 kilometre olan Azura Deluxe Resort & Spa Hotel, hem kapalı hem de açık havuzunda ısıtma sistemi kullanıyor. Her yaştan insanın eğlenmesi için birçok aktivite düzenleyen bu otel, balayı konsepti de sunuyor. 

Telefon(0242) 277 11 43
AdresAvsallar Mahallesi incekum Cad. No:76 Alanya / Antalya / Turkey, 07410 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Bayram süresince konakladık. Otele ilk girişten itibaren her bir departmanında çalışanların tamamı çok güler yüzlü, ilgili ve alakadardı. Temizliği gayet güzeldi. Yemekleri on numara idi.

? Ailecek buraya tatile geldik (2 yetişkin 2 çocuk). Biz tatilimizden memnun kaldık. Yemekleri güzeldi ve çeşitliydi. Personel çok ilgili ve kibardı.

9. Gold Island Hotel

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Konfor
Plajı

Alanya'nın en güzel otellerinden olan Gold Island Hotel, benzersiz manzarası ve ultra lüks hizmetleriyle öne çıkıyor. Tesisin özel plajı, yüzme havuzları ve birçok restoran seçeneği tatilinizi unutulmaz kılıyor. 

Telefon(0242) 225 25 45
AdresGold Island Hotel Fuğla Mahallesi Gölcük Caddesi No:27, 07400 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Balayı için arkadaşlarımızın tavsiyesi ve Google yorumlarına göre tercih ettiğimiz bir otel hizmet, kalite, güler yüz, ilgi alaka herşey çok iyi odalar istediğiniz üzerine hergun temizleniyor havlular değişiyor yemek çeşiti çok fazla ve gayet lezzetli aç kalma durumunuz yok sıra bekleme gibi bir sorun yok.

? Senelerdir geldiğimiz ve ailece severek konakladığımız bir oteldir Gold Island. Odalar, hijyen, içecekler A'dan Z'ye muhteşemdir her zaman.

10. Wome Deluxe

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Plajı
Aktiviteler
Hijyen

Alanya'da tercih edilmesi gereken otellerden biri olan Wome Deluxe, Merve Özbey'den Ferhat Göçer'e kadar birçok sanatçının konserine ev sahipliği yapıyor. Bu sayede misafirlerinin unutulmaz bir tatil yaşamasını sağlayan bu otel, turkuaz rengi plajıyla da gidenleri memnun ediyor.

Telefon(0242) 510 50 50
AdresAvsallar, İncekum Tabiat Parkı D:2, 07400 Avsallar/Alanya/Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? İlk defa gittik. Çok memnun kaldığımızı belirtmek istiyorum. 2 yetişkin 3 çocuk gittik. 2 gece konakladık otel sakin olduğu için güzel bir tatil oldu. 

? Harika bir tatil geçirdik, çok Hotele gittik ama burası daha bir üstündü. İlk gününden son gününe kadar çok güzeldi her şey.

11. Delphin Deluxe

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Plajı
Hizmet Kalitesi

Denize sıfır konumda bulunan Delphin Deluxe, geniş bahçeleri ve eşsiz plajıyla göz kamaştırıyor. Ayrıca, birçok restoran seçeneği ve gece eğlencesiyle de misafirlerine keyifli anlar sunan bu otel konforlu odalarıyla da kendine hayran bırakıyor.

Telefon(0242) 527 51 76
AdresOkurcalar, Alparslan Türkeş Blv No:257, 07415 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Harika bir otel. İlk gelişimiz ama bundan böyle her sene tercihimiz delphin deluxe olacak

? Öncelikle gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Çok güzel bir hafta tatil yaptım diğer otellerinizide denemek için sabırsızlanıyorum.

12. Botanik Platinum

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Aktiviteler
Konfor

Alanya'nın en iyi 5 yıldızlı otelleri arasında bulunan Botanik Platinum, animasyon gösterileri, havuz oyunları ve akşam partileri gibi birçok farklı aktivite ile gelen misafirlerinin mutlu olmasını sağlıyor. SPA merkezi, açık ve kapalı havuzlarıyla da huzur veren bu otel, lezzetli restoranlarıyla da beğeniliyor.

Telefon(0242) 527 40 01
AdresOkurcalar Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:253, 07400 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Mayısın ilk haftası balayı tatilimizi bu otelde yaptık. Girişimizden çıkışımıza kadar herşeyden çok memnun kaldık.

? Öncelikle ilk defa beş yıldız sistemde bi otelden,” tekrar geliriz” diyerek ayrılıyoruz. Çalışanların tümü sizi kendi evinizde gibi, ama aynı zamanda da otelin sahibiymiş de siz de misafiriymişsiniz gibi hissettiriyor.

13. Aria Resort & Spa Hotel

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi
Plaj

Spa merkezi, su parkı, spor salonu ve çeşitli restoranları ile tatiliniz boyunca rüyada gibi hissettiren Aria Resort & Spa Hotel, denize sıfır konumu sayesinde dalga sesleriyle uyanmanızı sağlıyor. Ayrıca oldukça güzel bir plaja sahip olan bu otel, Alanya'da nerede kalınır diye düşünenlere önerebileceğimiz mekanlar arasında bulunuyor.

Telefon(0242) 606 02 98
Adres Konaklı Mah. Kulak Cad. No:26, 07491 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? 3 gece 4 günlük bir konaklamadan sonra söyleyebilirim ki tek kelimeyle harika. Balayı çifti olarak geldiğimiz Aria Resort Hotel den memnun kaldık.

? Şu anda otelde konaklamaktayim. Oda hijyeninden yemek kalitesine, çalışanların ilgisinden otel konumuna kadar herşey oldukça başarılı.

14. Adin Beach Hotel

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Ayrı Alan Sunması
Hizmet Kalitesi
Konfor

Alanya'da tatil yapmayı düşünenlere önerebileceğimiz oteller arasında yer alan Adin Beach Hotel, alkolsüz her şey dahil hizmet sunuyor. Kadınlara özel alanlarıyla da muhafazakar ailelerin beğenisini toplayan bu 5 yıldızlı otel, balayı çiftleri tarafından da sıkça tercih ediliyor. Kendisine ait berrak deniziyle de beğenilen bu otel, her yaştan insanın en rahat edeceği şekilde hizmet veriyor.

Telefon444 7 107
AdresTürkler, Akdeniz Blv. No:42, 07407 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Uzun zamandır geldiğimiz ve hizmetinden son derece memnun kaldığımız otel. Çalışan herkesin güler yüzü bizim tekrar bu oteli tercih etmemizde en büyük etken. 

? Çok güzel bir tatildi. Otel çalışanları gayet kibar, güler yüzlü ve işlerini severek yapıyorlar. Özellikle çocuk etkinlik ekibini çok beğendim.

15. Long Beach Resort Hotel & Spa

Alanya'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
SPA Merkezi
Konfor
Hizmet Kalitesi

Akdeniz'in turkuaz rengindeki denizine sıfır konumda bulunan Long Beach Resort Hotel & Spa, her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor. Lüksü ve konforu bir arada sunan bu otel çocuklu aileler içinde uygun. Açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra su kaydırakları da sunan bu otel, Dünya mutfağından lezzetler sunuyor.

Telefon(0242) 512 10 00
AdresTürkler Mh. Akdeniz Bl No:26, 07407 Alanya/Antalya

Google Müşteri Yorumları

? Merhaba eğer gerçek anlamda paranızın karşılığının fazlasında hizmet alacağınız yazmakla anlatamayacağınız bir mekandır. 

? Bizim eşimle ikinci gelişimiz. Kusur arayan tabi ki bulabilir ama burası tatil için ideal bir oteldir. Sıkıldım deme ihtimali yok bence. Biz seviyoruz her şey harika ❤️

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Antalya Otelleri

Alanya'nın en iyi otelleri hangisi?

Alanya'nın en iyi otelleri arasında; Sirius Deluxe Hotel, Haydarpasha Palace, Litore Resort Hotel & SPA, Mylome Luxury Hotel & Resort, Eftalia Ocean Hotel, The Lumos Deluxe Resort Hotel Alanya, Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Azura Deluxe Resort & Spa Hotel, Gold Island Hotel, Wome Deluxe, Delphin Deluxe, Botanik Platinum, Aria Resort & Spa Hotel, Adin Beach Hotel ve Long Beach Resort Hotel & Spa yer almaktadır.

Alanya'da lüks bir konaklama için hangi otelleri tercih edebilirim?

Alanya'da lüks bir konaklama için Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Gold Island Hotel, Wome Deluxe, Botanik Platinum ve Aria Resort & Spa Hotel gibi otelleri tercih edebilirsiniz.

Alanya'da aile dostu oteller hangileridir?

Alanya'da aile dostu olan oteller arasında Eftalia Ocean Hotel, Delphin Deluxe, Adin Beach Hotel ve Long Beach Resort Hotel & Spa gibi seçenekler bulunmaktadır.

Alanya'da hangi bölgede kalınır?

Alanya'da tatil yapmayı düşünenlerin kesinlikle kalması gereken yerler arasında Avsallar, Okurcular ve Kavaklı ilçeleri yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum