Günaydın Sözleri | Kısa ve Mükemmel Günaydın Mesajları

Bu içeriğimizde sevgiliye günaydın mesajları, komik günaydın mesajları, resimli günaydın mesajları yer alıyor. İşte en etkileyici günyadın mesajları.
Günaydın Sözleri | Kısa ve Mükemmel Günaydın Mesajları

Günaydın Mesajları

Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim. Günaydın.

Günaydın! Güneş gibisin ay gibi geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun ışık gibi parlıyorsun ışık yüzlüm.

Her sabah uyandığım da yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma. Günaydın tatlım.

Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa, yeni doğan günün güneşi seni ona kavuştursun… Günaydın.

Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri, bugün de rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.

Sevgi ne güze sözdür dilinde değil gönlünde olanlara… Hayırlı sabahlar.

Yeni bir gün yepyeni güzellikler getirsin sana.

Günaydın Mesajları

Günaydın papatya demetim, gül sepetim, aşkımın son adresi eşsiz cennetim.

Sevgim seni bugün de yalnız bırakmayacak. Günaydın.

Hayat boştu bir zamanlar, uyandım sen varsın şimdi sığmıyor hiçbir yere bu hayat. Günaydın.

Şafak vakti duam, Allah sana yüzünü güldürecek güzel bir gün nasip etsin. Günaydın.

Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın…

Günaydın Mesajları

Gözlerini bugüne öyle bir aç ki her şey dilediğin gibi olsun arkadaşım, Günaydın.

Hayatı yaşanır kılan insanın hayalleridir, hayallerinizin gerçek olması dileğiyle... Günaydın.

Dostluk ne sadakat ne de söz ister. Dostluk yürek cesaret ister, yüreği güzel dostum günaydın.

Ellerimiz uzak olsa da birbirinden seninle günler seninle parlak bugün ki gibi, gün seninle güzel sevgilim günaydın…

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Günaydın uykucu şirinim benim yeni bir güne beraber günaydın diyelim.

Yastığı kıskanır mı insan? Her gece kokunla uyuyan ve her sabah yüzünün güzelliğiyle uyanan o yastık olmayı dilediğim bir günden daha günaydın!

Güneş kadar Aydınlık, Gözlerin kadar Güzel, Sözlerin gibi Kusursuz bir güne merhaba demek için tam zamanı... Günaydın Sevgilim.

Öpücüklerle uyandırmak isterdim seni, yanımda olsan sarardım o nazik tenini, seviyorum seni sabahım sensin benim tek ilacım günaydın aşkım.

Günaydın Mesajları

Bugünde Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın birtanem.

Sabahı şerifleriniz hayırlı olsun, Mevlam bugününüzü dünden daha hayırlı kılsın inşallah... Selametle

Şu hayatta sahip olup olabileceğim en güzel şey sensin. Bunun ise en büyük kanıtı yanımda uyanıyor olman. Günaydın hayatım.

Uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şeysin. Günaydın sevgilim.

Güneşin ilk ışığı sensin sanki… Gözlerini açmanla aydınlanıyor ortalık. Dışarı bakıyorum da hala karanlık. Hadi uyan güneş görsün insanlık.

En Komik Günaydın Mesajları

Bak işte bir gün daha yaşlandık… Sen hala yatıyorsun, uyumakla ömrün bitti gitti be hadi bir kalk artık ya… Günaydın…

Bu sabah günaydın mesajı gelir gibi oldu, telefonun ışığı yandı gibi oldu ama yine gelmedi ama çok yaklaşmıştım… Neyse şimdilik herkese günaydın…

Gece sabahlamak niyetiyle en derin muhabbete girişip uyuyakalan, oha uyumuş kalmışım, sabah olmuş ya diyen dostum, günaydın…

Günaydın Mesajları

İki çeşit uyku vardır. 1. Gece gelmeyenler 2. Sabah gitmeyenler ne olacak bizim halimiz… Hepinize Günaydın…

O aklına gelir, ‘günaydın’ yazmak istersin; ama “neden ben yazıyorum? Önce o yazsın” diye ertelersin… Eee sonra da böyle yalnızlık çekersin… Günaydın…

Bu sabah ölü taklidi yaptım uyanmamak için ama alarm çalınca bütün konsantrem bozuldu ya, günaydın.

Gözümü açamıyorum, üstümde fil mi var ne, ne ara sabah oldu ah böyle işin, yastık nerde dünün aynısı ısrarcı alarm neyse kalkayım… Günaydın…

Sevmek çay, sevilmek şeker bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer, günaydın gariban dostum…

Günaydın Mesajları

Günaydın gözün aydın olsun uyanabildiniz sonunda ya da hiç uyanmasaydın da olurdu şurada kaç saat kaldı ki akşama...

Günaydın. La kimse yok mu? Kendimi komşular görmesin diye çamaşır ipinin en arkasına asılan dantelli don gibi hissediyorum.

Sevgilisi ile fingirdeşerek uyananlar hariç! Herkese günaydın!

Uyanda balığa gidelim diyemiyorum çünkü balık sezonu kapandı, günaydın.

Günaydın dostum, yastık kafandaki bitlerden rahatsız oldu, uyan da rahat etsin!

Günaydın Mesajları

Resimli Günaydın Mesajları

Günlerimde anlamlar gizli bakışların gibi, günlerimde heyecanlar gizli sana baktığımda kalbimin atışı gibi, günlerimde hep sen varsın sevgili, günaydınlar olsun sana.

Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım.

Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın…

Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, günaydın; dost bağımın gonca gülü, günaydın; süreyya yıldızım, günaydın: ay yüzlüm, günaydın; canımın cananı, günaydın…

Dünyanız mutlu, hayalleriniz tatlı olsun. Gönlünüze huzur dolsun. Mutluluklar ömrünüzce, her şey gönlünüzce olsun. Günaydın.

Günaydın Mesajları

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün seninle uyandığım günlerdir sevgilim, günaydın sana.

Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen günlerimsin tıpkı bugün olduğu gibi, günaydın sevgilim günaydın benim en güzel günüm.

En Güzel Günaydın Mesajları

İlle de sen, ille de sen sevgilim. Güne seninle başladığım gün ille de gün, ille de gün sevgilim.

Günümü aydınlatan sevgili kalbimin içindeki derin huzur, aşk sözcüğüm. Sanada günaydın sevdam.

İlk ışığım, ilk güneşim benim günüm seninle aydın sevgilim. Senin günün de benimle aydın olsun güneşim günaydın sevdiğim.

Sevgiliye; Oysa ki tek isteğim, sana günaydın dediğimde yanımda uyuyor olman. Seni seviyorum günaydın.

Aşkın tarifini sorsalar bana senin resmini çizerdim çünkü benim için aşk sensin bir tanem. Her güne seninle başladığım için benim günüm zaten aydın. Sana da günaydın sevgilim.

Günaydın Mesajları

Bu sabah senin için aralandı gözlerim, bugün daha da büyük sana özlemim, zaten günden güne artıyor, her şeye değecek mükemmel sevgilim günaydın.

Hani ilk kez bakışım bakışına değdiği zaman kalbim yerinden fırlamış midemde kelebekler uçuşmuştu ya. İşte ben her güne seninle öyle başlıyorum. Bana bu duyguları tattıran sen kalbimin en derini günaydın.

Bir gün daha başlıyor hayatımda. Kısa bir gecenin ardından merhaba diyorum hayata ve hayatıma, seviyorum seni günaydın hayatımın tek gerçeği.

Günaydın gönlümün prensesi, günaydın varlığıma sebep olan aşk böceğim, günaydın içime huzur veren nurdan yaratılmış dünyadaki hurim, günaydın günaydın günaydın.

Dünyada birçok insan vardır, ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var ki o da şuan bu mesajı okuyor günaydın.

Günaydın Mesajları

Aşk yüreğin güneşidir. Kimi yürekte her gün doğar, kimi yürekte ebediyen batar. Yüreğime doğan güneşe ortak ettim seni. Sen de güneşinden mahrum etme beni...

Fani dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Aşkla ağlar, aşkla gülerim. Sevdiğime günaydın dilerim.

Bu sabah da varlığının verdiği huzurla uyandım her şeyim sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur. Günaydın hayatımın anlamı, canımın ta içi zaman durur sana olan aşkım durmaz. Seni seviyorum bir tanem günaydın.

Günün aydın olsun. Dilerim ki yüreğine gülün gölgesi düşmesin ve sen, yüzünde gülüşlerin en güzeli ile bak geleceğe.

Bir uykunun daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçlüsüne teşekkür ederiz. Günaydınlar…

Her sabaha adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim. Günaydınlar bir tanem benim.

Günaydın Mesajları

Etkileyici Günaydın Mesajları

Herkes meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar güzel ki sevgilim, herkes güneşin doğmasını beklerken, güneş ise senin uyanmanı bekliyor, günaydın sevgilim.

Geceleri uzaklara dalar gider gözlerim. Her şeyden çok sana olan özlemim. Bu sabah sırf senin için açıldı gözlerim. Günaydın benim her şeyim.

Bir sabah uyandığında ben olacağım yanında, gözlerini bana açacaksın, o gün güneş bile başka doğacak, bulutlar güneşimizi engellemeye utanacak, biz sarıldıkça odamız aydınlanacak, sabret sevdiğim o günler de yaşanacak. Aykırım sevdiğim günaydın!

Bu sabah mavi bulutlarla avucuna sevgiyi, gönlüne aşkı usulca bırakıyorum. Güneş her zaman doğsun ve her doğan güneş sana mutluluk getirsin. Günaydın bir tanem.

Dünyada birçok insan var kimi mutlu kimi mutsuz kimi gülüyor kimi ağlıyor ama tüm güzelliklere laik biri var oda şu an mesajımı okuyor günaydın...

Bütün millet Samsun meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor ama bilmiyorlar ki güneş meleğimin uyanmasını bekliyor günaydın hayatımın anlamı.

Günaydın Mesajları

Günaydın hüzün adası, ben duygu gemisi, sabahın ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına, hadi uyan aç gözlerini bak ne diyor gemideki ses; Seni Seviyorum.

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

Dur gitme söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda. Çığlıklarımda hapsettiğim tomurcuk tomurcuk sevgilerim, çatlamaya hazır yeni baştan yaşanacak sevdalar yüreğimde Günaydınnn.

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum. Gönül güneşin her zaman doğsun ve her sabah doğan güneş sana mutluluk getirsin. Seni seviyorum günaydın sevgilim.

Günaydın Mesajları

Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan, gece mi yıldız yıldız saran, karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın

Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım, seher vakti yapılan ve kabul olunan duam GÜNAYDIN

Günaydın iyi sabahlar, O kadar güzel uyuyorsun ki, Sanki bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu. Kalk ta kocana kahvaltı hazırla. Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek çok güzel, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen bitanem karşımda otur.

Romantik Günaydın Mesajları

Başımı yastığa koyduğumda tek dileğim oluyor seni görmek rüyamda ve bu gecenin sabahında da seni gördüm rüyamda, günaydınlar olsun sana biricik sevgilim.

Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da şimdi yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Ellerimiz uzak olsa da birbirinden seninle günler seninle parlak bugün ki gibi, gün seninle güzel sevgilim günaydın…

Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın…

Her günüme adını yazdım, güneşimde sen oldun yıldızım da sensin sevgilim. Günaydınlar.

Günaydın Mesajları

Günaydın yeni doğan masum tatlı güneşim… Günaydın kır çiçeğim… Günaydın gönlümü fetheden sevgilim. Günaydın…

Gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor, aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkım.

Dur gitme söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda çığlıklarımda hapsettiğim tomurcuk tomurcuk sevgilerim, çatlamaya hazır yeni baştan yaşanacak sevdalar, yüreğimde günaydınım…

Karanlık geçmiş silindi ömrümüzden ışıkla bakıyoruz artık geleceğimize günaydın sevgilim…

Şimdi yanımda olamasan da adınla başlıyorum yeni hayata, yüzünü görmesem de hayalinle yürüyorum adını yazdığım sokaklarda, günaydın sevgilim..

Günaydın Mesajları

Güne seninle başladığım gün, hayatımın anlam kazandığı gün olacak sevgilim. Günaydın...

Arkadaş, dost, kanka sıfatlarıyla çağırdığınız sevdiklerinize yollayabileceğiniz birbirinden güzel günaydın mesajlarını sizler için bir araya getirdik.

Günaydın gençler ve kendini genç hissedenler, Günaydın

Sabahın seherinden, rüzgarın nefesinden, ezanın sesinden gönlümüze düşen huzur. Uyandık bugün de çok şükür ya Rab, Günaydın hayırlı sabahlar...

Hayatı yaşanır kılan insanın hayalleridir, hayallerinizin gerçek olması dileğiyle... Günaydın.

Günaydın Mesajları

Dostluk ne sadakat ne de söz ister. Dostluk yürek cesaret ister, yüreği güzel dostum günaydın.

Şu üç günlük dünyada dertlere boğulmuş olmasına rağmen gülmeyi başaran arkadaşlarım, hepinize günaydın.

Gözlerini bugüne öyle bir aç ki her şey dilediğin gibi olsun arkadaşım, Günaydın.

Güne nasıl başlarsan öyle devam eder. Güzel bir gün hayır duaları ile başlar. Allah hayırlı, huzurlu, sağlıklı güzel bir gün nasip etsin cümlemize. Günaydınlar hayırlı sabahlar.

Baş belası bir arkadaşın var benim de her düştüğümde ellerimi tutan ve hiç bırakmayan bir dostum. En güzel günleri hak eden dost günün aydın olsun.

Günaydın Mesajları

Güzel kardeşim, yeni günün ışıklarıyla sıkıntıların gece karanlığı gibi geride kalsın, günlerin huzurlu, günün hayırlı olsun.

Günlerin en güzeli senin olsun. Günaydın can dostum.

Gönlündeki umut kapıları kapandıysa eğer doğan güneşe bak ve hayata karşı olan savaşına kazanıncaya kadar devam et. Günaydın en değerli arkadaşım.

Arkadaşım, hayırlı sabahlar. Allah'ın rahmeti ve bereketi hep üzerinize olsun! Sabahınız hayır, gününüz huzurlu ve bol kazançlı geçsin inşallah.

Değerli dostum hadi uyan artık. Bugün güneş yeni bir gün için parlıyor. Güneşin parıltısı kadar güzel bir gün geçirmeni dilerim.

Günaydın Mesajları

Gününüz; bir ağacın gölgesindeki huzur, berrak sulardaki saflık, topraktaki bereket ve aldığınız nefesteki anlam kadar güzel olsun. Hayırlı sabahlar günaydın arkadaşlar...

Dün gece melekleri üstünü örterken görmüşler. Umarım iyi uyumuşundur. Günün bereketli, yüreğin iman dolu geçsin. Günaydın can dostum.

Dualı - Dini Günaydın Mesajları

Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım, seher vakti yapılan ve kabul olunan duam GÜNAYDIN.

Huzurun bol olması dileği ile Günaydın.

Şafak vakti duam, Allah sana yüzünü güldürecek güzel bir gün nasip etsin. Günaydın.

Yeni bir güne daha gözlerimizi açtığımız için Allah’a şükürler olsun. Günaydın.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bugün. Günaydın.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Günün aydın olsun.

Günaydın Mesajları

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun, günün aydın olsun, Günaydın Dostum.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Günaydın.

Allah(C.C.) hayırlarla dolu güzel bir gün nasip etsin, Günaydın.

Selamun aleyküm! Hayırlı ve mutlu sabahlar, gününüz aydın olsun.

Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. Hangisini seçsem diye hep ikilemdeyim.

Kalkar kalkmaz çişini yapmadan önce günaydın mesajı yazabilecek birini istiyor insan :)

2 bin liralık telefon alıyorsun 55 kuruşluk "günaydın aşkım" mesajı gelmiyor olacak iş değil ya...

Günaydın Mesajları

En tatlı sabahlar çokokremle başlar diyorlar ama yanlış en tatlı sabahlar benimle başlar günaydın aşkım.

Bugün günlerden pazar, aşkıma değmesin nazar, Sen beni sevdikten sonra, bu yürek sana hep yazar, işte yazıyorum GÜNAYDIN.

Bir uykunun daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçlüsüne teşekkür ederiz. Günaydınlar.

Dünyanın en güzel cümlesi seni seviyorum diyorlar ya yalan dünyanın en güzel cümlesi; “bırak biraz daha uyuyayım”

Bir sana bir de sabah uykusuna doyamadım günaydın.

Günaydın Mesajları


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Uyanma SözleriSevgiliye Günaydın Sözleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum