2019 Yılbaşı Programı Ela Quality Resort Hotel Emre Altuğ Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Emre Altuğ Ela Quality Resort Hotel ’de sahne alacak. İşte, Emre Altuğ’un 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Ela Quality Resort Hotel Emre Altuğ Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Antalya’da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Ela Quality Resort Hotel " yer aldı. Bu sene de Emre Altuğ’un sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Emre Altuğ’un 2019 Yılbaşı gecesinde Ela Quality Resort Hotel ’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Ela Quality Resort Hotel yılbaşı programı hakkında detaylar…

Ela Quality Resort Hotel 2019 Yılbaşı Programı

Ela Quality Resort Hotel bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Emre Altuğ’un dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.


Ela Quality Resort Hotel Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Belek Mahallesi, İskele Mevkii, 07506 Serik/Antalya

Telefon: (0242) 710 22 00


Emre Altuğ Ela Quality Resort Hotel Bilet Fiyatları

Organizasyonun fiyatları hakkında detaylı bilgiyi, Otel’in müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.