Emlak ve Gayrimenkul Zengini Ünlüler! İşte Yatırımları...

Sahne hayatlarının yanı sıra yatırım yapmayı da seven birçok ünlü bulunuyor. Kazandıkları parayı tutmak  ve kar etmek için gayrimenkule yatıran ünlüler bir süre sonra gayrimenkul zengini oluyor. İşte Gayrimenkul zengini ünlüler…
Emlak ve Gayrimenkul Zengini Ünlüler! İşte Yatırımları...

Emlak Yatırımı Yapan Ünlüler

Bildiğiniz gibi birçok sanatçı kazandığı yüksek ücretleri farklı alanlarda değerlendiriyor. Bazıları ev bazıları arazi alıyor. Peki hangi ünlü neye yatırım yapıyor? İşte ünlülerin yaptığı yatırımlar...

Ünlülerin Yatırımları;

1. Kenan İmirzalıoğlu

gayrimenkul-zengini-unluler-004.jpg

Kenan İmirzalıoğlu listemizde başı çekiyor. Kazandığı parayla yatırım yapan ünlü aktör ilk olarak binaları restorasyon yaparak eski binaları yeniledi. İmirzalıoğlu şu anda ise arazi alımına yöneldi. Tekirdağ Çerkezköy’de 10 dönümlük arazi satın alan Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Tarlabaşı bölgelerinde emlak yatırımlarına devam ediyor.


2. Sibel Can

gayrimenkul-zengini-unluler-005.jpg

Şarkılarıyla izleyenleri mest eden Sibel Can da gayrimenkulden kazanmayı seçen ünlüler arasında bulunuyor. İstanbul’da 50 civarında dairesi olan sanatçının Miami’de de lüks bir villası bulunuyor.


3. Necati Şaşmaz

gayrimenkul-zengini-unluler-006.jpg

Yaşamının büyük bir bölümünü Amerika’da geçiren ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz inşaat sektörüne yatırım yapıyor. Son olarak Kadıköy’de bir rezidans sahibi olan ünlü oyuncunun Ataşehir’de 50 dairesi ve Şişli Bomonti’de bulunan bir rezidansta 18 dairesi bulunuyor.


4. Wilma Elles

gayrimenkul-zengini-unluler-007.jpg

2016 yılında Alman vatandaşlığından Türk vatandaşlığına geçen oyuncu Wilma Elles’in Türkiye’de 16 dairesi ve birkaç dükkanı bulunuyor. Oyuncu bu konuyla ilgili “Ben her zaman gayrimenkule yatırım yapıyorum. Çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. O yüzden mesela başka işlerle uğraşamam diye kesinlikle gayrimenkule yatırıyorum, direkt kiraları alıyorum. Sağlam bir kiracı bulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok. Olumlu tecrübeler yaşadım” ifadelerini kullanmıştı.


5. Emrah

gayrimenkul-zengini-unluler-008.jpg

Küçük yaşından itibaren oyunculuk yapan Emrah kazandığı paranın neredeyse hepsini gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcı ve oyuncunun Etiler ve Levent’te 200 kadar konutu bulunduğu biliniyor. Aynı zamanda Fulya’da yapılan bir rezidanstan 12 dükkan alan Emrah Florya’da da 2 Milyon Dolar değerinde spor tesisinin de sahibi.


6. Hülya Avşar

gayrimenkul-zengini-unluler-015.jpg

Her söylediği her paylaştığı haber olan Hülya Avşar kazandığı tüm parayı gayrimenkule yatıranlar arasında geliyor. Ayvalık’ta bir villası, Sarıyer’de köşkü, Riva’da büyük bir arazisi Etiler ve Tarabya’da daireleri bulunan sanatçının Londra’nın en yüksek rezidansında bir de dairesi bulunuyor. Avşar’ın aynı zamanda Ayvalık’ta bir zeytinyağı fabrikası olduğu biliniyor.  


7. Seda Sayan

gayrimenkul-zengini-unluler-009.jpg

Bodrum’da 3 adet villası, İstanbul’un farklı semtlerinde 30 dairesi ve Londra’da evi bulunan Seda Sayan Etiler’de bulunan Şamdan’ı da 8.5 Milyon Dolar’a da satın aldı.


8. Kıvanç Tatlıtuğ

gayrimenkul-zengini-unluler-011.jpg

Yakışıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ’un Göcek’te bir villası, İstanbul’da bir dairesi ve villası, Bağdat Caddesi’nde ise 3 dükkanı var. Son olarak Tatlıtuğ Çekmeköy’deki lüks bir siteden iki daire aldı.


9. Gülben Ergen

gayrimenkul-zengini-unluler-012.jpg

Yaklaşık 50 adet taksi plakası olduğu bilinen Gülben Ergen gayrimenkule de yatırım yapıyor. Güzel sanatçının Feneryolu`nda, Antalya`da ve İstanbul Zekeriyaköy`de birçok evi bulunuyor.


10. Tarkan

gayrimenkul-zengini-unluler-013.jpg

1990’lı yıllarda Türk müziğinin zirvesine oturan Tarkan’ın yurtiçi ve yurt dışında birçok yatırımı bulunuyor. New York ve Los Angeles’ta evleri bulunan yakışıklı sanatçının Beykoz’da çiftliği, Ulus, İstinye, Zekeriyeköy’de evleri, ayrıca Arnavutköy ve Tarabya Sümer Korusu’nda villaları bulunuyor.


11. Sezen Aksu

gayrimenkul-zengini-unluler-014.jpg

Minik serçe lakabıyla şarkılara adeta nefes veren Sezen Aksu’nun villaları paha biçilemez olarak anılıyor. Kanlıca, Sarıyer ve Bodrum’da adeta kale gibi villaları bulunan sanatçının İstanbul başta olmak üzere, Ankara ve İzmir’de de daireleri bulunuyor. Sanatçının aynı zamanda 2 adet yarış atı var.


12. Aşkın Nur Yengi

gayrimenkul-zengini-unluler-010.jpg

Müzik hayatına 1981 yılında başlayan şarkıcı birikimini gayrimenkulle yapıyor. Başarılı sanatçı son olarak Acarkent’te 3 Bin metrekarelik pasaj satın aldı. Yengi’nin Londra’da 3 evi, Çekmeköy’de 3 villası, Arnavutköy ve Bebek’te de daireleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum