Electrolux EW7WO349ST Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Electrolux EW7WO349ST adlı modelin yorumlarını ve teknik özelliklerini sizler için derledik. İşte Electrolux EW7WO349ST'nin ayrıntılı incelemesi.
Electrolux EW7WO349ST Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Hem yıkama hem de kurutma işlemi yapabilen Electrolux EW7WO349ST, 1400 devirle çalışmaktadır. Geniş kapasitesi ve özel fonksiyonlu program seçenekleriyle dikkat çeken model, kullananlardan tam not almayı başarıyor. Sizler için bu yazımızda Electrolux EW7WO349ST adlı modelin teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceledik.

Electrolux EW7WO349ST Özellikleri

Yıkama Kapasitesi9 kg
Kurutma Kapasitesi5 kg
Enerji SınıfıE
Program Sayısı14
Devir Hızı1400
Ses Seviyesi75 dB
Su Tüketimi90 L
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux EW7WO349ST Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Sahip olduğu teknik özelliklerle su ve elektrik tasarrufu yapabilen model, özel fonksiyonlarla donatılmıştır. 9 kilogram yıkama, 5 kilogram kurutma kapasitesi bulunan Electrolux EW7WO349ST, Eco İnverter Motor teknolojisi sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Çamaşırlarınızın doğal rengini ve kumaş dokusunu koruyan bir makinedir. Aynı zamanda pratik yıkama ve kurutma özellikleriyle tüketiciye zaman kazandırma seçeneği sunmaktadır.

Electrolux EW7WO349ST Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Electrolux EW7WO349ST Tasarım

Boyut olarak standart çamaşır makineleri arasında yer alır. Evinizin herhangi bir köşesinde rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Modern teknoloji ile donatılmış cihaz, LCD panele sahiptir. Kolay ve anlaşılır bir paneli bulunmaktadır. Çalışma esnasında titreme, sallanma ve ses çıkarma gibi kronik sorunları yoktur.

Electrolux EW7WO349ST Tasarım

Electrolux EW7WO349ST Boyutu

Yükseklik850 mm
Genişlik600 mm
Derinlik550 mm
RenkBeyaz, Gri
Ağırlık77 Kg

Electrolux EW7WO349ST Yıkama ve Kurutma Kapasitesi

Artık ayrı ayrı hem çamaşır hem de kurutma makinesi almanıza gerek yok. İki işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilen Electrolux EW7WO349ST, 9 kg yıkama, 5 kg kurutma kapasitesine sahiptir. A enerji sınıfı yıkama verimliliği sunan model, su tasarrufu yapmanızı sağlar. Steam Care System buhar teknolojisi sayesinde çamaşırlarınızın kırışmasını büyük oranda engeller ve kötü kokmasını önler.

Makinede bulunan buhar+parfüm programı, çamaşırlarınızın daima güzel kokmasını ve hijyenik olmasını sağlar. Aynı zamanda diğer kurutmalı çamaşır makineleri gibi giysilerinizi kırışık bir şekilde bırakmaz.

Electrolux EW7WO349ST Özellikler

Electrolux EW7WO349ST Özellikler

Modern teknoloji ile donatılmış kurutmalı çamaşır makineleri, kullanıcıların hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştırır. Dual Care, Steam Care, Sensi Care gibi ek özellikleri bünyesinde barındıran Electrolux EW7WO349ST, alınmaya değer bir makine olduğunu kanıtlıyor.

Dual Care

Çamaşır makinenizde bulunan giysilerinizin ağırlığını ve kumaş dokusunu otomatik olarak algılayıp program tavsiyesi veren bir fonksiyondur. Kıyafetlerinize göre en uygun programı belirler ve kullanıcıya sunar.

Steam Care

Makinenizin kurutma esnasında gerçekleştirdiği bir uygulamadır. İçerisinde yer alan havayı ısıtır ve buhara çevirir. Yıkanan çamaşırlara sıcak buhar takviyesi yaparak kurumasını sağlar. Aynı zamanda bu işlemi yaparken giysilerin kırışmasını da önlemektedir.

Sensi Care

Modern teknoloji ile donatılmış çamaşır makinelerinde bulunan bir özelliktir. Eklenen kıyafet miktarına göre en kısa süreli programları belirler. Böylelikle kullanıcıyı enerji ve su israfından kurtarmış olur. Aynı zamanda fazla deterjan kullanımı durumunda kişiye sinyal vererek uyarılarda bulunur.

Electrolux EW7WO349ST Kapasite

Yıkama Kapasitesi9 kg
Kurutma Kapasitesi5 kg
Devir1400 dev./dak.

Electrolux EW7WO349ST Parfümlü Buhar Özelliği

Electrolux EW7WO349ST Parfümlü Buhar Özelliği

Yıkanan çamaşırlarınızın daima hoş kokulu olmasını sağlayan bir özelliktir. Eski model makinelerde kurutma sonrası giysilerin kötü koktuğu görülmektedir. Electrolux EW7WO349ST adlı modelde kurutma sırasında buharla deterjanı harmanlayarak kıyafetlerin güzel kokması sağlanır. Yalnızca 15 dakika içerisinde yıkanan çamaşırlarınız kötü kokudan ve bakterilerden arınmış olur.

Amazon
Fiyatını Gör
WE7WO349ST Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux EW7WO349ST Yorum

? *** ***: Servis hizli gonderdi ve hemen kurulum yapıldı. makineden de su ana kadar memnunuz. Leke çıkarma modu gerçekten de ise yarıyormuş.

? *** ***: Elektrolux markayı çok araştırdım ve nihayetinde kararımı verdim. Aynı üründen iki tane aldık, bu günde kurulumu gerçekleşti gayet sessiz çalışıyor. Satıcı firmaya teşekkür ederim hızlı şekilde kargoya verdiler ve servis çalışanları da ilgililer. Fiyatına ve enerji verimliliği bakımından bence tavsiye edilir. Ayrıca sadece kurutmada yapabiliyor olmanız.

? *** ***: Satın aldığımız mağazaya ve elektroluxe çok teşekkür ederiz. Sattığı ürünü takip edip bizzat kendileri ürünü getirip montajını yaptılar. Geldiği gibi hemen denedik yeni olduğu için bir plastik kokusu oluyor ama ikinci yıkamamızda bile bu kolu oldukça azaldı. Muadillerine göre oldukça kaliteli diğer markalara çarpı 2-3 paralar vermeyin.

? *** ***: Ürün bebeği olanlar için hayat kurtarıcı çok memnunuz. hem yıkama hem kurutması gayet iyi. kurutmada tam güneş ayarına getirince tamamen kurutuyor, ayrıca çekmede yapmadı kıyafetlerde. Beklediğimden iyi bir ürün.

? *** ***: Bu kadar memnun kalacağımı düşünmüyordum. Tereddüt ederek aldım fakat servis hiç bekletmeden geldi. Tek sıkıntı kireç önleyici musluk başlığı muhabbeti 600tl servise ödemek zorunda kaldım.

? *** ***: Alman güvencesi ve teknolojisi fiyat ve performans ürünü... Parfüm özelliği müthiş... Kurutma yaparken en düşük kademeyi tavsiye ederim sentetik çamaşırlar bozulabilir. Servis hızlı ve anlayışlı bu da çok önemli. Extra garanti tavsiyemdir...

? *** ***: Bugüne kadar çamaşır yıkamamışız. Eski makine ile bu cihaz arasında daglar kadar fark varmış. Alırken tereddüt etmeyin taş gibi sağlam ve kaliteli.

? *** ***: Hızlı sevkiyat geldi. Çok beğendiğim bir ürün herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün çok güzel. Çalışmaya başladığında özellikle başında beklemek zorunda kaldım öylesine sessiz çalışıyor. Yıkama bittikten sonra da çamaşırları yıkanmamış sandım öylesine iyi sıkıyor. Satıcının teşhir ürün göndermesi canımızı çok sıktı. Çünkü ürünü iade edip yenisini almak istersek hem ciddi bir meblağ vermek zorundaydık hem de makineyi kullanmaya başlamak zorundaydık.

? *** ***: Ürünü üç bin civarındayken aldım. Yıkaması güzel, sessizliği güzel ancak 1200 devirde sıkarken sesli çalışıyor. Ankara için servis aradıktan bir gün sonra gelebiliyor. Çamaşır makinesi gibi bir ürün için servisin 1 gün sonra gelmesi çok sorun olmaz. O yüzden servis ağını sıkıntı etmenize gerek yok Ankara için. Enerji sarfiyatı eski makinemize göre çok çok düşük olacaktır ama yeni nesil diğer markalarla eş değer seviyede.

? *** ***: 19’unda sipariş ettim, 21’inde geldi. Bugün montajı yapıldı. İşlemler çok hızlı gerçekleşti, teşekkürler. Beyaz eşyada Electrolux tercih ediyorum, İsveç menşeili sağlam bir marka.

? *** ***: Şimdilik kusur görmedim. Bi süre daha kullandıktan sonra tam yorumumu yazacağım inşallah.

? *** ***: Program yazılımı çok güzel yıkama sessiz kombiden sıcak suyu bağlayın ısıtmada enerji düşüyor ayrıca kurutmada fark ediyor servis kurulumda makinanın kullnımı için anlatım yapıldı korgo da ve ambalajda sorun yaşamadık hepsiburada ekranında ürün tanıtımı gayet güzel ürün yelpazesi çok ürün karşılaştırma yapabiliyorsunuz.

? *** ***: Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz, sıkma işlemi dışında neredeyse çalıştığını duyamıyorsunuz. Programları yeterli Kitapçığı basit ve anlaşılır.

Electrolux nasıl bir marka?

İsveç merkezli üretici markası olarak bilinir. Özellikle beyaz eşya konusunda başarılı oldukları bilinir. Electrolux, tüm ürünlerinde modern teknoloji kullanmaktadır. Geliştirdiği özel fonksiyonlar, tüm beyaz eşya ürünlerinde yer alır.

Electrolux Çamaşır makinesi nasıl temizlenir?

Yeni model Electrolux çamaşır makinelerini temizlemenize gerek yoktur. Üstün teknoloji ile tasarlanmış modeller, kendilerini temizleyebilmektedir. Elbette cihazın bakım zamanı geldiğinde yetkili servislerle görüşebilirsiniz.

Electrolux EW7WO349ST alınır mı?

Öncelikle markanın uzun ömürlü ve dayanıklı modeller tasarladığı kullanıcılar tarafından belirtilmiş. Sahip olduğu ek program fonksiyonları ve kokusun kurutma özelliği, modeli öne çıkaran etkenlerden bir tanesi diyebiliriz. Aynı zamanda Electrolux EW7WO349ST, kurutma ve yıkama kapasitesiyle geniş aileler için uygun olduğunu kanıtlar nitelikte.

Electrolux EW7WO349ST kaç dakikada kurutur?

Kurutma özellikli çamaşır makinesi olarak piyasaya sunulan Electrolux EW7WO349ST, minimum 15-30 içerisinde tüm kıyafetlerinizi kurutabilmektedir. Sahip olduğu özel teknoloji sayesinde giysileriniz kurutma sonrası kötü kokmasını da önler.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum