Electrolux Ekf 7700 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Alışılmışın dışında bir kahve deneyimi yaşayabilmeniz için kolay kullanım ve eşsiz kahve keyfi sunan Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesini inceledik
Electrolux Ekf 7700 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Son derece güvenilir şekilde geliştirilen Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi, evinizde dilediğiniz an kahve keyfi yaşamanıza imkan sağlar. Kısa sürede ve eşsiz lezzette demlediği kahvelerle hem sizleri hem sevdiklerinizi memnun etmeyi başaran cihaz aynı zamanda cam demliğe sahip olmasıyla sağlıklı bir kullanım sunar. Kahveyi uzun süre sıcak tutma özelliği ile sizleri sürekli kahve demleme derdinden de kurtarır.

Electrolux Ekf 7700 Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Aşırı Isınma EmniyetiYok
Demlik kapasitesi1,25 L
Cam HazneVar
Güç1080 W
Kahve ÖğütücüYok
Sıcak Tutma ÖzelliğiVar
Otomatik KapanmaVar
Damlama ÖnleyiciVar
Su Seviyesi GöstergesiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux Ekf7700
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Ekf 7700 İnceleme

Güçlü bir gövde ile geliştirilen Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi, kısa süre içinde lezzetli kahvelere ulaşmanız için oldukça doğru bir seçimdir. Geniş demleme alanı ve kolay kullanımı ile kullanıcıların beğenisini toplar. Teknik özelliklerinin yanı sıra şık görüntüsüyle de ister mutfağınızı isterseniz de kahve köşelerinizi daha çekici hale getirebilirsiniz. Çoklu kullanım için geniş su haznesi ve demleme alanı, tek seferde tüm misafirlerinize kahve demlemenize olanak sağlar.

İşte, güçlü gövdesi ve kolay kullanımıyla öne çıkan Electrolux Ekf 7700 ile ilgili tüm detaylar;

Electrolux Ekf 7700 Tasarım

Electrolux Ekf 7700 Tasarım

Oldukça kaliteli ve güçlü bir görüntü sağlayan Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi kolay kullanım ve temizlik özelliği sayesinde kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Kahve demleme, bekletme ve ısıtma gibi komutları yerine getirmek için yerleştirilen tuşlarla dilediğiniz işlemi en kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Tasarımında kullanılan gri ve siyah renkler, cihazın kullanıldığı alana oldukça şık ve ağır bir görüntü kazandırır.

Arzum AR3046 Brewtime Güç

Arzum AR3046 Brewtime Güç

Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi 1080 W güce sahip oldukça yüksek performans sergileyen bir cihazdır. Ev kullanımında ihtiyacınız olan tüm işlemleri yerine getirmesinin yanında yüksek su tankı kapasitesi ve geniş kahve demleme alanı sayesinde tek seferde 10 fincan ve üzeri kahve demleme imkanı sunar. Tek tuşla işlem yapmasından dolayı kahveleriniz demlenirken siz de diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

Arzum AR3046 Brewtime Kapasite

Arzum AR3046 Brewtime Kapasite

Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi 1,35 ml su tankı kapasitesi sayesinde oldukça kullanışlı bir ürün olmaktadır. Kalabalık aileler ya da misafirler için oldukça pratiktir. Kahve severler için gün içinde sürekli kahve demlemeye gerek kalmadan tek seferde günlük kahvenizi demlemenize imkan sağlar. 2 taraflı su göstergesi sayesinde su tankını doldururken kolaylıkla takip etmeniz için oldukça yeterlidir.

Electrolux Ekf 7700 Cam Demlik

Electrolux Ekf 7700 Cam Demlik

Güçlü bir gövdeye sahip olmasıyla birlikte aynı şekilde dayanıklı bir demlik ile dizayn edilen Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi, cam demlik ile sağlıklı bir kahve deneyimi yaşamanızı sağlar. Alt ve üst kısmından paslanmaz çelik ile desteklenen cam demlik, yüksek ısıya karşı dayanıklıdır. Ufak çarpmalara karşı güçlendirilmiş olmasına karşı yine de darbeden korunmalıdır. Kavrama ve taşıma konusunda oldukça konforlu olan cam demlik, geniş hacmi sayesinde kullanıcıları memnun bırakacak bir üründür.

Electrolux Ekf 7700 Temizleme

Electrolux Ekf 7700 Temizleme

Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi, kolay kullanıma sahip olmasının yanında oldukça hızlı temizlenebilir bir cihazdır. Çıkarılabilir filtre sepeti sayesinde kahve tortularını kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Demliği temizlemek istediğiniz takdirde de yalnızca makineden çıkarıp ağzını açmanız yeterli olacaktır. Kolay temizlik sağlandığı için hijyenik bir ürün olacaktır.

Electrolux Ekf 7700 Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi

Electrolux Ekf 7700 Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi

Sabahları kahve kokusuyla uyanmayı sevenler için Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi oldukça doğru bir tercih olacaktır. Zaman ayarlama özelliği sayesinde cihazı dilediğiniz saat aralığında kahve demlemesi için ayarlayabilirsiniz. Dilerseniz işten geliş saatinizde dilerseniz de uyanma saatinize uygun şekilde kahve hazırlamasını sağlayabilirsiniz. Dijital ekranında yer alan göstergeler ile birlikte kahve demleme aralıklarını kontrol edebilir ve değiştirebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux Ekf7700
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Ekf 7700 Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Electrolux Ekf 7700 Filtre Kahve Makinesi Yorumları

? *** ***: Uzun zamandır filtre kahve makinesi inceliyordum ürün gerçekten mükemmel zaman ayarlı olması ve aroma özelliği olması fonksiyonel olarak İyi bir cihaz ve çok şık.

? *** ***: Kesinlikle düşünmeden daha pahalı markalara onca para vermeden alın alın alın damlatmıyor bu fiyata çok çok çok fazla kaliteli ve de verimli bir makine üç fonksiyon aroma özelliğiyle de alarm kurma olsun parasının hakkını fazlasıyla veriyor alın tavsiyemdir asla pişman olmazsınız.

? *** ***: Bir ay kadar oldu, makine beklentimi fazlasıyla karşıladı, damlatma yapmıyor çok nadiren bir damla damlayabiliyor ki bence gayet normal, temizliği kolay, su haznesinin sabit olması dezavantaj ama kahve makinelerinin güncel fiyatları bakımından bu fiyata harici su haznesi koyulmamış olması normal, sesli uyarı özelliği keşke olsaymış ama makineden çok uzakta değilseniz bittiğini anlayabiliyorsunuz seslerden, ve ekranda da hazır uyarısı veriyor, zamanlama özelliği gayet güzel çalışıyor, kurduğunuz saatte kahveyi demlemeye başlıyor, ben sabah kalkacağım saate akşamdan hazırlayıp kullanıyorum zamanlama özelliğini, kesinlikle doğru çalışıyor, fişten çekildiğinde saat sıfırlanıyor ancak ayarlaması çok basit, aroma özelliği kullanışlı ve etki sağlıyor, malzeme kalitesi beklentimin çok üstünde oldu, kaliteli bir görüntüsü var gerçekten.

? *** ***: Ürün resimde görüldüğü gibi ve zamanında geldi. Açıklandığı gibi iyi çalışıyor.

? *** ***: Çok kaliteli aksamları var. Boyut olarak da çok iyi. Kahve sertliği de çok başarılı

? *** ***: Ürünü iki haftadır kullanıyorum. Ne zamandır takibimdeydi, sonunda aldım. İyi ki almışım. Geceden ayarını yapıyorum, sabah kurduğum saatte kendisi kahveyi yapıyor. Bitince bittiğine dair uyarı sesi gelmiyor, bence sorun değil. Bir de koyduğunuz suyun hepsiyle kahveyi yapıyor. 1x4 filtre kağıt kullanmalısınız. Ben çok çok memnunum, isteyen düşünmeden alsın. Fiyatına göre çok iyi.

? *** ***: Görünüş olarak çok şık. Mutfağımın en güzel parçası. Kalitesi de çok iyi. Çok memnunum her gün ona bakınca mutlu oluyorum.

? *** ***: Bence en iyi makine daha 2 gün oldu geleli ama çok memnunum kahveyi 40 dk sıcak tutuyor. Aroma seçme özelliği de gayet başarılı fark edebiliyorsunuz tatlarını.

? *** ***: Bir çok yorumu okuyarak karar verdik ve iyi ki bu ürünü seçmişiz, çok şık ve zarif bir makine. Bir kaç yorumda kahveyi çokta ısıtmadığı yazılmış bana göre kişisel bir durum gayet sıcak kahve veriyor. Aromaya gelince hem yumuşak hem de sert içimi denedik aradaki farkı anlamak açısından fark var ama abartmamak lazım. Dün aldım bu gün elime geçti.

? *** ***: Uzun zamandır filtre kahve makinesi almak istiyorduk ama hangi marka alacağımıza karar verememiştik, bu yönde yorumlar çok önemli, yorumda bulunanlara çok teşekkür ediyorum, yorumları dikkate alarak electrolux EKF7700 modelini almaya karar verdik ve elimize de kısa sürede geldi. Birkaç gündür günde iki üç defa kullanıyoruz evde herkes kahveci aroması ve lezzetiyle kahvemizi severek içiyoruz, oğlum zaman ayarını kullanarak sabah kalktığında hazır olan kahvesini içebiliyor, makine ile birlikte filtre kağıdı da geldi bize uzun süre gider. Sonuç olarak biz kahve makinesinden çok memnun kaldık, Alacak olanlar tereddüt etmesin, herkese de öneriyorum.

? *** ***: Her şey anlatıldığı gibi, kesinlikle bir bitiş sinyali olmalıydı ve bir tık sıcaklık daha isterdi. Yine de fiyat performans ürünü, başarılı.

? *** ***: Eşim 2 yılı aşkın süredir kullanıyor. Gayet de memnun, içinde koku tortu falan bıraktığını yazmışlar. Ama kesinlikle böyle bir durum söz konusu dahi olmadı. Öyle yorum yapanlar büyük ihtimal çeşme suyu kullanıyorlar makine içine, bu sebeple kireçlenme VS. problemi yaşamışlardır. Eşim ilk günden itibaren sadece içme suyu ile kahve demlemekte ve 3-4 ayda bir makinenin su haznesini içme suyuyla doldurup makineyi kahvesiz çalıştırarak makine iç temizliğini sağlamaktadır. Makineyi almak isteyen ama olumsuz yorum yapanlara aldanıp almamazlık yapmasınlar diye tekrar yorum yapma gereği duydum. Eğer elektrolux markasını araştırırsanız; piyasadaki muadillerinin çok çok iyisi olduğunu görebilirsiniz.

? *** ***: Abuk subuk kalitesiz markalara paralarınızı vermektense tercih edebilirsiniz. Öneririm. Tek sıkıntısı şimdiye kadar fişinden çıkardıktan sonra saatini tekrar tekrar ayarlamanız gerekiyor. Onun dışında şimdiye kadar memnunuz.

Electrolux Ekf 7700 nasıl kullanılır?

Electrolux Ekf 7700 aroma ve zaman ayarlı filtre kahve makinesini kullanmak için öncelikle cihazı açmalı ve saat ayarını yapmalısınız. Sonrasında cihaza yeteri kadar su ve kahveyi ekleyerek başlatma tuşuna basabilirsiniz.

Electrolux Ekf 7700 ne kadar kahve yapar?

Electrolux Ekf 7700 filtre kahve makinesi, geniş demleme alanı ve su tankı kapasitesi sayesinde tek seferde 12 fincana kadar kahve demlemenize imkan sağlar.

Electrolux Ekf 7700 zaman ayarı nasıl yapılır?

Cihazın fişini her çıkarıp taktığınızda saat ayarını yeniden yapmanız gerekir. Bu konuda Electrolux Ekf 7700 kullanım kılavuzu yardımcı olacaktır. Kahve demleme zamanlamasını yapabilmek için de dijital ekranda yer alan tuş ve komutları kullanarak ilerleyebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.