Elazığ' ın En İyi Otelleri

Elazığ, merkez ve ilçelerinde bulunan otellerde rahat ve konforlu bir şekilde konaklayabilirsiniz.
Elazığ' ın En İyi Otelleri

Akgün Otel

Akgün otel, Elazığ şehir merkezinde bulunmaktadır. 142 odası bulunan müşterilerine her imkanı sunmaktadır. Akgün otel konumu itibarıyla Elazığ’ da istenilen noktalara ulaşılabilir. Akgün otel Elazığ Otogarına 7 km, Elazığ Havaalanına 16 km mesafededir.

 

elazigin-en-iyi-otelleri-008.jpg

Adres: Üniversite Mah. Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Bulvarı No:20 Elazığ

Tel: (0424) 248 20 00

 

İlbey Hotel

İlbey Hotel, şehir merkezinde yer almaktadır. Elazığ Havaalanına 10 km uzaklıktadır. Otel müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca otel mimari açından da dikkat çeken bir yapıya sahiptir.

 

elazigin-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Nailbey Mah, Gazi Cad. No: 3 Elâzığ

Tel: (0424) 234 00 07

 

The Marathon Hotel

Şehir merkezinde yer alan The Marathon Hotel, 78 odası ile misafirlerine hizmet vermektedir. Doğu otogarına 2 km mesafede bulunan otel, Elazığ Havaalanına ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır. Otelde, bar, sauna, fitness salonu ve restoran bulunmaktadır. Misafirler rahat ve konforlu bir konaklama yaşayabilirler.

 

elazigin-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: Bosna Hersek Cd, 23100 Palu / Elazığ

Telefon: (0424) 238 86 86

 

Mavi Göl Otel

Mavi Göl Otel, Hazar Gölü manzarası ile misafirlere konaklama hizmeti vermektedir. 3 yıldızlı otel 36 odadan oluşmaktadır. Misafirler oda balkonlarından Toros Dağlarının manzarası ile büyüleyici bir konaklama imkanı yaşarlar. Otel terasında Türk yemeklerinin eşsiz tadına keyifle varabilirsiniz. Dilerseniz mavi göl yürüyüşüne çıkabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz.

 

elazigin-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Güney Köyü - Hazar Gölü / Elazığ

Tel: (0424) 425 10 20

 

Harput Boutique Hotel

Harput Boutique Hotel, Harput’ ta bulunmaktadır. Otelin yapısı oldukça dikkat çekmektedir. Taş ve ahşaptan yapılmış tarihi bir binadır. Cumbalı pencereleri olan şık ve bir otel yapısındadır. Otel odalarında misafirleri memnun edecek her imkan bulunmaktadır. Geleneksel mutfak çeşitleri ile misafilerine lezzetli yemekler sunmaktadır. Harput Boutique Hotel, Elazığ Havaalanına 16 km uzaklıktadır.

 

elazigin-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Harput Mahallesi, Ahmet Kabaklı Bulvarı No:3 Harput / Elazığ

Tel: (0424) 215 13 13

 

Mayd Hotel

Mayd Hotel, Elazığ merkezde bulunmaktadır. Otelde 34 oda bulunmaktadır. Otel odasında misafirlerin ihtiyacını karşılayacak tüm imkanlar bulunmaktadır. Mayd Hotel, Elazığ Havaalanına 11 km uzaklıkta yer almaktadır.

 

elazigin-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: İzzet Paşa Horasan Sok. Merkez / Elazığ

Tel: (0424) 236 33 33

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.